215

Цв. Цв.

преди 4 години

Бойко ще управлява още 50 години за ужас на червените кратуни. Червените си лаят но България се подобрява всеки ден.

214

Данчо

преди 4 години

До Анонимен: Няма по голямо престъпление от това ,което извършиха седесаро-герберските ликвидатори на държавността и икономиката след 1992 год. Четете Указите на Желю Желев от 1992 г. за ликвидацията на България и ми кажете той на коя партия беше Председател. БСП отдавна се е извинила ,че не можа да построи комунизма и за това се преименува на БСП. Други прегрешения няма ,просто защото от 30 години преход ,тя е била управляваща само 7-8 години.

213

Abigeil

преди 4 години

Гласувах за БСП !

212

Теньо

преди 4 години

До Фичо: Ти , ако си мислиш че Борисов с 500 хиляди гласа е в стабилно положение и може за напред да управлява ,си в много деликатно положение наречено олигофрения. То , до сега управлението му беше същото -с 20% спечелени избори се мъчи да управлява 7 милиона българи -чиста далавера. Промяна в изборните закони и ако няма поне 50 % гласували за някого си ,изборите да не се признават.Защото така ще ни управляват далавераджии до безкрайност.

211

Анонимен

преди 4 години

Без да съм им фен, гласувах за ГЕРБ, защото не виждам никакъв смисъл от смяна на ГЕРБ с Нинова! Напротив, всяка подобна смяна води до голяма нестабилност.

210

Ташев

преди 4 години

Средният българин иска работа и държавата да не му пречи да работи. Има прекалено много бюрокрация и компютрите в министерствата ги ползват само за игрички и порно.

209

Фичо

преди 4 години

Бесепарите чакат Тато да възкръсне и да направи лимонадата отново 9 стотинки. Заблудени парчета.

208

Анонимен

преди 4 години

Селата гласували за ГЕРБ или ДПС .Нищо чудно ,те се ци *** изират и гласуват в зависимост от собственика на кебапчетата.

207

Анонимен

преди 4 години

аз пък познавам хора, които гласуват за ГЕРБ -ДВАМА ПЕНСИОНЕРИ - РЕСТИТУТИ. Те гласуват за ГЕРБ защото заявяват, че са анти БСП, защото БКП, чиито членове са ръководството на ГЕРБ, са им отнели при текезесетата земите - в Драгалевци, Дървеница, Самоков... Те гласуват за ГЕРБ според мен от криворазбрани разбирания.Познавам и един друг избирател на ГЕРБ - държавен служител, джендърче, по цял ден слухти и донася на ГЕРБ и топи колегите си. Ако не е ГЕРБ ще му се налага не да слухти а даработитам

206

ЗЛИТЕ СИЛИ ПОБЕДИХА

преди 4 години

Скъпи сънародници! Нямам си други и трябва да уважавам вас - това, което бог ни е дал. Аз съм един ляв избирател. С демократични разбирания. Част от вижданията ми са даже о ужас, комунистически - искам да няма нечестно забогатели на наш и ваш гръб, да се спазва конституцията за безплатно здравеопазване, образование...да не гласува бедния народ и средната класа за десни, което е абсурдно за вашето бъдеще.АЗ ви се извинявам, че не победихме ГЕРБ и ви оставихме наОЛИГАРХИЧНИЯ НАПЪЛНОБЕЗДУШЕНРЕЖИМ

205

Анонимен

преди 4 години

прав беше Цветанов като каза-Няма кой да ме накаже

204

ХАХАХАХХААА

преди 4 години

ГЕРБ-ГРОБ Е МУТРЕНСКО-КОМУНЯШКА ПАРТИЯ---ГРОБОКОПАЧА НА УМНИТЕ -ХАХАХА-БЪЛГАРИ-ЧЕСТИТО ПОВИШЕНИЕ НА ТОКА,ВОДАТА,ГАЗТА И ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ--С ГЕРБ НАПРЕД КЪМ ГРОБИЩАТА!!!

203

Анонимен

преди 4 години

Радвайте се на "победата", скърбете за "загубата" - изборите минаха и победителите ще ви вдигната цената на тока с 3%! Загубилите нямат думата, обаче ще плащате всички, и "победители" и "победени", и "гъбари"!Честито на спечелилите "европейци"!

202

Млад Комунист

преди 4 години

До Анонимен 206Здравей! Аз бих гласувал за комунистите. Престъпленията им не ги оправдавам, макар че те съпровождат всяка революция. Просто от две злини избирам по-малката. От тези, които помнят преди 10/11 доста биха гласували за БСП, съвсем не само пенсионери

201

Анонимен

преди 4 години

Глупости...На средния ми пръст.Като ги гледам кво постигнаха при пълната си мобилизация.Хахаха.Резултата им е под всякаква критика.

200

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

До ПЕНСИОНЕРНегласувайки, гласуваш точно за комунистите. Дали за герп, или от бсп, все тая!

199

Мемет

преди 4 години

ГЕРП - партията на средния пръст (за избирателите)

198

НЕЗАКОННИ ИЗбори

преди 4 години

ГЕРБ БСП И ДПС ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРАНИ КАТО партииПровеждат ликвидация на БЪлгарския народ ..Борисов нагъл комунистически диктатор.Ограбва десетки милиарди от най бедния народ в Света чрез СТЪКМИСТИКА>

197

Анонимен

преди 4 години

2 млн. пенсионери са! 1/5 да излъжеш за изборите и ето ти повод за гордост на Партийния пленум и преизбиране на лидерката.От години искам да се запозная с млад човек или на средна възраст, симпатизант на БСП и не мога да открия. Искам да го питам как преглъща престъпленията на Партията си от миналото и й симпатизира. Не говоря за функционер или общински съветник, те са заради интереса и не е задължително да вярват в идеята. Казват, че имало и бели лястовици.

196

Анонимен

преди 4 години

Ами защо не се прекръстят на Български Съюз на Пенсионерите(БСП) за да е ясно. Старците наистина изкуфяват и се хващат на плоските лъжи и манипулации на червените. Предполагам са наели за консултанти цяла бригада телефонни измамници за да ги учат на какви схеми кълват старците, че хвърлят пачки през терасите. В случая крайната цел е да хвърлят червена бюлетина в урната.