175

ХА-ХА

преди 4 години

Някой ден урните да не се окажат празни по дефолт, а нефакто....

174

Анонимен

преди 4 години

КАТО ГЛАСУВАХА ТОЛКОВА МАЛКО ИЗБИРАТЕЛИ, СЛЕДВАТ И МАЛКИ СУБСИДИИ. САМО ТОВА МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ СЪС СИГУРНОСТ.

173

Пак копи/пейст

преди 4 години

До *** за смях...: Колко пъти ще го публикуваш това с копи/пейст? Това, че ГЕРБ ни убива си е вярно. За смях си е твоята п'ростотия. Вече трети мандат на Бойко и си оставаме най-бедната държава в ЕС и изоставаме дори и от предпоследните.

172

Лисан

преди 4 години

Ако герб е партията на средния българин, то средният българин е стопроцентов *** от.

171

Greshka v zaglavieto

преди 4 години

...GERB -partia na mafiata !!! Badete pone korektni "srednia balgarin " daje veche niama ideia kolko ushi ima na glavata ot "prosperitet I stabilnost " !!!

170

Курнелия за смях...

преди 4 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....

169

Анонимен

преди 4 години

До ***-съмнителнаДоговориха се с Корни за "пълната изборна победа" на ГРАБ. Тя не случайно мълча като ЪЗ последните две седмици, а Бойко Банкяшки не затвори уста от селф-хвалби и оплаквания от президента. Колко бил несправедлив. И как можело президент да е "неравен" към различните партии. А как може премиерът да е още по-неравен??? А? И да използва и харчи парите на изпълнителната власт, за да громи всяка сутрин по всички телевизии противниците, в т.ч. и президента? А? От нашите пансии!!!

168

Анонимен

преди 4 години

Винету ,най-смешното и най-жалкото е ,че слушате Славчо Учиндолски в захлас , а се кълнете във вярност на Вожда ,гербаджии= чалгаджии

167

Анонимен

преди 4 години

Тия социологически агенции пишат разни "aнализи", колкото да не заспят. И на всеки му е ясно, че пишат тия работи по поръчка. Аз лично не познавам млад и умен човек, който да е гласувал за ГЕРБ. Хората с които общувам са в границите между 22 и 40 години. И само най-глупавитe са симпатизани на ГЕРБ. Всъщност, не... Излъгах! Най-глупавите са за Атака и разни патриоти. После гербаджиите ги гонят препускайки...

166

Анонимен

преди 4 години

Какъв "среден" българин, бе?! Каква ти партия на "средния"българин е ГЕРБ?! Партия на прелетните птици, на бившите най-rадни партийци от БКП-то, на хитреци, лъжци, идеологически хамелеони, готови за пари, европейски фондове, държавни поръчки и просто грабеж да продадат и невръстните си дъщери. Заобиколени от подмилкващи се муфтаджии и невежи мързеливци...А сега е ясен геноцидът срямо старците -властта ги счита за комунисти. Браво бе, Галъп, колко години дават за подстрекаване...

165

To6

преди 4 години

аЙДЕ ДА НЕ ПИШЕМ ГЛУПОСТИ ! КАКТО СЕ ОКАЗА - 9 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС СА ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ???????

164

Набор

преди 4 години

Средният българин в Бг е 60 годишен.Всичко млодо се изнесе,а по-дъртите са болни и инвалиди.

163

Я па ти

преди 4 години

*** купила акции от Техноимпекс....ха ха Боколина приватизира цялата държава,а вий чоплите семки.

162

Анонимен

преди 4 години

Ни на светкай.Сина на Корни работи в САЩ банкерче. Сталинка, близка дружка на Приватзатора, знаем кой и дърпа конците. и други от кръга през МИ 6 директно към ЦРУ водят конците. И процента бизнес, договорен, си го имат, въпреки уж новия център на интеграция ЕС. И раданчо го утикаха , при все че за *** зеле не става. Ама инвестирали в него, все за нещо ще го изхарчат.Па си обяснявайте тука, кой бил по по най. От един дол дренки са.

161

Курнелия-съмнителна

преди 4 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?

160

Анонимен

преди 4 години

До 167. На коя опашка бе, олиго,френ, дай нещо по-конкретно.

159

Анонимен

преди 4 години

....последните на опашката. Тия последни. Последни сред последните. Обаче абонирани за последно място за постоянно.

158

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ- партия на средно ограмотен и неграмотен българин с манталитет на послушна и радлива селска калинка, облечена в моден костюм и купена диплома в джоба.Пенсионерите са най-образованата част от българското население, построило това, които комунистите - ветропоказатели от ГЕРБ , окрадоха и продължават.

157

Анонимен

преди 4 години

Още 30 години Герб за племето! Минимум.

156

Анонимен

преди 4 години

До 161. Кои последни, че нещо не е ясно?