235

Solar Power

преди 4 години

Аз пък винаги си гласувам за Костов

234

Гаманов

преди 4 години

Не гласувам за Герб,БСП,ДПС,ВМРО - Патриоти, не гласувам и за останалите партии до една антибългарски,корумпирани и гладни за власт....Аз съм за безпартийна система!

233

Истина

преди 4 години

е то няма средна класа тука, богатие стават по-богати, бедните по-бедни... повечето от средните стават бедни .... след като повечето неща се боротизират и автоматизират.... ще започне войната и не от БГ

232

Пенсионер

преди 4 години

Стига с тези глупости-пенсионерите гласуват за БСП! Родителите ми са пенсионери, аз се пенсионирах скоро,но никога не гласуваме за БСП. Децата ни-също, всички приятели около нас/ пенсионери/ не гласуват за тази отвратителна партия. Стига, че започвате да дразните много хора с тези клишета! Никакви проучвания не правите, само повтаряте едни и същи глупости.

231

Анонимен

преди 4 години

Герб е партията на Средния пръст ! едни 20% приближени обират парата ,за другите 80% средния......

230

Анонимен

преди 4 години

Защо ДБ имат пети резултат... Защото са повече необразованите

229

Анонимен

преди 4 години

а кога модерна и предприемчива партия, с морал и интелигентни членове за младите? кога? кой?

228

Винету

преди 4 години

Средната класа беше унищожена от тази партия. За нея гласуват хора със същата ценностна система. Неграмотни, крадливи и комплексирани люде от мъжки и женски пол. Ще има средна класа след тях. Сега има слугинаш, роби и простаци. Тъжно, нали?

227

Пенсионери

преди 4 години

Ако не бяха пенсионерите вие нямаше да бъдете родени.Жалкото е че се научихте да крадете и да лакомеете.Икономиката зависи от тока и горивото.Те са си изработили пенсиите и са прецакани от всякъде.Ваш ред е да ви прецакат още по яко.

226

Павароти

преди 4 години

Ако пенсионерите станат мнозинство в България значи икономиката е умряла окончателно.

225

ДА

преди 4 години

ГЕРБ "спечелиха" 35-6% от няма и 30% гласували!Ако това е победа-значи аз съм на 30 години!Образно казано!Чистата "победа " на ГЕРБ е 8% от всички 100%!!!Аз бих се срамувял от такава "победа"!

224

Агент Буда

преди 4 години

А средният българин не е ли пенсионер? Коя група в България е по-голяма от тази на пенсионерите?

223

Инч Хай

преди 4 години

bgrabotodatelтъжната картинка на българската икономика

222

Патриот

преди 4 години

А ВМРО е партията на патриотично настроеният българин. Партията на родолюбеца!

221

Анонимен

преди 4 години

Цецко излез от асансьора...победихте,нищо че си много над ,,средния,, българин!

220

Троцки

преди 4 години

Елена Йончева като стане премиер ще ни направи република на Русия и заплатите ще са от 1 милион рубли. Това ще се равнява на 5 долара американски.

219

Ментора бай Иван

преди 4 години

Глупости на търкалета!Среден българин не гласува за мафията!За ГЕРБ гласуват чиновниците и семействата им в по-големите градове и най -вече общинските им калинки!Освен това те , заедно с ДПС са партиите с най-голям купен вот от ромски гласове!ГЕРБ е изчерпал своите ресурси и върви към дъното!Проблема е че опонентите на ГЕРБ не печелят все още мнозинство от привърженици!

218

Гледай ти

преди 4 години

На бедни и богати е.

217

чичо Гошо

преди 4 години

Каква "средна класа",какви 5 лева!?Именно ГЕРБ съсипаха средната класа със обществените поръчки за "наши" хора!Повториха абсолютно точно депесарския модел за "разпределяне на порциите".Тия "държавни"служители които гласуваха за ГЕРБ имат ли съвест и морал?Да знаят едно-днес мечката играе в комшията,но утре и при тях!

216

A

преди 4 години

Ако средния българин е с къща за милиони в Барселона - браво на Б-я.