255

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е партията на работещите за държавата с доходи над средния и корупционни практики.

254

Анонимен

преди 4 години

До klikaНещото ново е поредната патерица на олигархията и ГЕРБ. На тези избори имаше например шанс честен да отиде в Брюксел - Минчо Христов. Е и какво - един процент му дадохте чакащите нещо нова. Какъвто народът такива и ГЕРБ и патерици.

253

Анонимен

преди 4 години

добре известно е, че ГЕРБ е партията на ромите в България. под команда гласуваха само те този път. Плюс самите лапачи от ГЕРБ и техните приближени. При пропастта в богатстото, която ги радзделя, единственото което ги свързна е неграмотността, крадливостта и простотията. Подкрепят ги медиите на средния българин Пеевски.

252

Анонимен

преди 4 години

Абе стига пpocтoтии бе! Средния българин ще получи един среден, дебел и четвъртит от ГЕРБ!А дават ли си сметка, че пенсионерите симпатизанти на БСП постепенно измират?А малко от тези, които все още са живи са в състояние да се придвижат на собствен ход до избирателните секции. И вече я няма тази стройна организация от БКП в началото когато ги возеха със специални автомобили да гласуват.Всъщност, много от днешните пенсионери са привърженици на обединената опозиция - СДС (бивше)!!!

251

Анонимен

преди 4 години

Средният българин... а гласували за ГЕРБ под 9 процента от имащите право на глас.?

250

ОХ

преди 4 години

"средния" българин НЕ СЪЩЕСТВУВА ....

249

баба мара

преди 4 години

герб е партия на лапачите а БСП не е на пенсионерите ние сме на привършване побиология както видяхте 5 милиона не гласувахме и това бяха българи с образованиеи професия в нашия вход старите сме с висше образование а младите със средно инякои от тях отидоха да гласуват

248

хей

преди 4 години

затова ли не им увеличава ББ пенсиите защото са на БСП. Ужас.

247

Някой си

преди 4 години

Браво - пак си ги избрахте...100 години едно и също - още преди изборите знаех не само кои 3 партии ще бъдат начело , но и как ще са наредени...Нищо ново... Или българина е лицемер - мрънка, пък си избира същите, или има нещо странно толкова години една и съща подредба.На мен вече не ми пука, защото така и така се махам - нямам нищо, което да ме задържа тук...!

246

rusnak

преди 4 години

Геп са откровенни престъппници, явно и средния Бъгарин.

245

klika

преди 4 години

за герб гласували около 400 хил, че това е един квартал като люлин,изобщо не трябва да ходят в европарламента и да харчат пари на данъкоплатеца, партията сама трябва да им поеме луксовете и разкоша, между другото в сащ всяка партия сама си спсонсорира изборите. 80% не гласували, означава, че хората чакат нещо ново което да издуха за един ден старите партийни клики

244

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим, честити ни нови цени на тока и топлото!

243

стефанов

преди 4 години

Краята на една безмислена еуфория вече е факт....Извод - 70 % ненавиждат партиите. Интересно кой е спечелил - глупости на търкалета. Да ви е честито НОВОТО увеличение - ток - парно....Основните проблеми отново се задълбочават .Толерирането на монополите продължава...Сигурно това е начина за лекуване на демографския проблем.....Има една поговорка "..*** копат лозе а юнаци пият вино"....Спечелиха тези които отиват в Брюксел и нищо повече....Всичко беше една илюзия

242

Анонимен

преди 4 години

Герп е партията на послушните калинки с две мозъчни клетки, де и *** за зеле не става от тех

241

Додо

преди 4 години

Знаеме много добре, кои са ГЕРБ.

240

среден българин

преди 4 години

от Бойко по умен и начетен няма! гласувайте за ГЕРБ! Бойко и английски ще научи ако се наложи.. ама друг път

239

горд българин

преди 4 години

ще гласувам за ГЕРБ до последния българин в България!

238

До 241 пенсионери

преди 4 години

А за кой гласуваш?...за БКП(настоящите управляващи)?Ако ни управляват още 10г. България ще стане 3млн.От тях 2млн.*** и 1млн.пенсионери.

237

професионалист

преди 4 години

Вече няма средна класа в Абсурдистан.Има много бедни,много малко заможни и много малко нагли мутри свръх богати.Това не е демокрация,а пълен хаос.

236

Jo6

преди 4 години

И къде са тези от "средната класа" - да покажат един за да го видим ???? о, било шегичка. говорене на бля, бля ..... дали в т.н. Европа, някой го брои, едва ли. Лошото е, че преди се виждаше светлита в тунела, а сега ........ мъгла !!!