106

Германеца

преди 4 години

Сега взима от 5хиляди евра нагоре.А жилищните кредити са под един процент.Втора година подред Мерцедес задминава ФВ при компактните автомобили или над 600 000 немци си купиха нов мерджан

105

Народна Просвета

преди 4 години

До ASDсега, гледаме"руски президенти в началото на 90 те" и си легаме.

104

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

най вероятно ще е кримски. сащ и русия ще ги лупнат ТКЗС "в защита на християните и ценностите на една светска държава".

103

ASD

преди 4 години

САЩ нападнаха Ирак със съгласието на Путин, защото Садам отказа платените от Лукоил полета. Сега след войната в Ирак Лукоил продължава да си добива!За Еран няма договорка САЩ-Русия, така евентуална война САЩ-Иран ще се превърне в прокси война САЩ-Русия, а това означава големи загуби в жива сила и техника за САЩ.

102

Аз съм германец

преди 4 години

И за какви райони с руснаци говориш , бившето ГДР е с най голяма престъпност , точно заради мизерните руснаци.В Германия има най малко пришълци или в цифри от 83млн. само 5 са чужди.

101

До славянин

преди 4 години

Различни източници или удобни лъжци.Русия губи над 20млн. войници и според теб половината са убити от румънци.А ако немците са меки китки , то руснаците нямат китки.В Русия 25% са мюсюлмани , а в Германия под 5%.Айде сега кажи кой кого оправя с ***

100

До славянин

преди 4 години

Значи германците са меки китки , но цял свят си мечтае да кара техни автомобили и произведено в Германия е гарант за качество.Егати китките , то май другите и това нямат

99

До славянин

преди 4 години

Германия не воюва само с Русия и реално губи под два милиона войника там.Сега сметни пак и се смири

98

До славянин

преди 4 години

За тебе важи поговорката:"Гладна кокошка просо сънува".Вовата ходи да целува ръка в Китай, а русофилите си мислят че са партия с китайците. Да ама не!

97

Каде е Русия

преди 4 години

В Германия има фирми по богати от цяла Русия , но те имали танкове(които на 80% са с немска техника) и ракети(пак с немски патенти).Само се молете в Германия да не почнат вместо цивилна техника да почнат военна да произвеждат , че тогава няма кой да ги спре.

96

Кой кого

преди 4 години

Вермахта дава една жертва за десет руски и само лудоста на Хитлер спасява Русия от погром.А за генерал Иван Колев да сте чували и унижението , което причинява на най великата руска войска.

95

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

Нямат шанс американите. Ще бъде масова война, дълга и трудна

94

АТАКИСТ

преди 4 години

С-400

93

Анонимен

преди 4 години

аятолаха продължава да ме кефи

92

Анонимен

преди 4 години

Важното е да има огромен конфликт, иначе зелените хартийки стават ненужни, ако петрола почне да се търгува без тях.Дано конфликта да прерасне в ядрена война, защото 2-3 милиарда трябва да изчезнат, като част от азотно-въглеродното равновесие. За съжаление няма как да бъдат погребани в пустините и песъчливи почви, но все в земята ще отидат.

91

Анонимен

преди 4 години

До до 120 от славянина карат руснаците да ги качват и смъкват оттам!качват, ако случайно не им гръмне кораба при излитането:)А Мъск си прати колата в космоса от скука. Щото няма с какво, нали?

90

Анонимен

преди 4 години

До до 117 от славянинаве ти верно много те стяга yшанката - я обясни какво са плячкосали от"свръхбогатата" Сърбия? Там има в изобилие единствено бетонни *** кратyни!

89

Анонимен

преди 4 години

вовата нема ли да се намеси в спора? Нема ли да изпрати недоносача Кузя в Ормузкия проток?

88

Анонимен

преди 4 години

118 ти завноразвиващ ли си :))

87

Анонимен

преди 4 години

До Анониментия говедарчета не нападнаха Северна Кореяи защо да я нападат бе каскет омачкан? Да си отварят разходи по предхраната на милиони промити мозъци ли? Ядат плъхове и гласуват за Ким - същите като нашите червени бастyни.