146

Анонимен

преди 4 години

Афганистански или Иракски сценарий за Иран е Невъзможен!!!!!!Населението на Иран е... 70 Милиона с обширно планинска територия.Виж, така наречената Прокси война е напълно реална.Удари с ракети Томахоук с морско базиране - есминци и подводни лодки, плюс масирани въздушни удари.Иранската ПВО и ПРО няма да издържи! Просто количествено няма толкова ракети за своето ПВО и ПРО.Но може да нанесе неприемливи загуби за САЩ по техните кораби и воени бази с ракетни удари.продължение..

145

Анонимен

преди 4 години

В Ирак 200х американци прегазиха сухопътно 1М иракска армия за 2 седмици.

144

Некакъв

преди 4 години

Хамериканците няма да нападнат Иран сами. Проблема е, че европейците не искат проблеми с Иран. Испания си дръпна набързо корабите от конвоя. Колкото и да са послушни държавите от НАТО няма да нападнат Иран, а хамериканците сами няма да посмеят. Вече не може да разчитат и на Турция.

143

Паметлив

преди 4 години

Война на САЩ с Иран е стара израелска мечта,темата е разработвана от десетилетия.В нея Израел вижда възможност веднъж завинаги да разреши проблемите си със сигурността,независимо от опустошенията в региона.Отдавна обществеността в САЩ е старателно обработвана да се отнесе положително към агресия спрямо Иран,въпреки рисковете за самите САЩ.Отделно САЩ имат нужда от голяма победна война,която да съживи повехналия им авторитет,след една поредица от провали.

142

Анонимен

преди 4 години

Афганистански ли ще е сценарият, ако САЩ нахлуят в Иран?-----------------СМЯХ ПО ВСИЧКИ ЛИНИИВОЙНИ СЕ ПЛАНИРАТ НА БАЗАТА НА ОПИТ;САМАТА ИДЕЯ ЗА "СЦЕНАРИИ" Е КРЪГЛА 0

141

Анонимен

преди 4 години

ДА МИ СЕ ПРИПОМНИ ЧЕ НЕ ПОМНЯ:КОЯ ДЪРЖАВА ПОДКРЕПЯНА ОТ РУСИЯ Е ПРОГРЕСИРАЛА НАНЯКЪДЕ ????ММММ ДА:И ДНЕС ПАК 0

140

Анонимен

преди 4 години

Кога американците са печелили сухопътна офанзива срещу надъхан противник?------------КОГА ЛИ НЕ СА, ВСЪЩНОСТ.....

139

Анонимен

преди 4 години

ПАК ЛИ СЕ ПРАЙТЕ НА РАЗБИРАЩИ ОТ ГЕОПОЛИТИКА БЕ НЕДЕЙТЕНЕ ВИ СЕ ОТДАВА

138

Анонимен

преди 4 години

"Каде сме ние"Кхаа-де, сме бхате, кхааде...*** учете български в Столипиново, молАм ви съ.

137

Анонимен

преди 4 години

"САЩ имат най големия запас от злато"Да де, докато не отвориха тук-там трезори и вместо злато имаше волфрам...

136

Анонимен

преди 4 години

"Вземи прочети , как Иран стана ислямска държава и защо Садам ги нападна."Краварите насъскаха Садди, след серията от брутални издънки около Пахлави, радарите на границата с руснаците, кризата с посолството и т.н. Понеже ги унижиха публично, решиха да си го върнат "смело" с война, ама някой друг да я води. Когато Саддам се провали, го сготвиха него, пак за престиж.

135

авс

преди 4 години

тези г-да от сащ сами излизат от договора а сега натиска на иран това не е сирия и ирак все пак това е ядрена държава зад иран стои русия къде са тръгнали тези мишоци да сакционират и да рушат държави които не се подчиняват на сащ тази държава почва сценарии цветна революция с сила искат да подчинят света тези от нато са вайсали веднага подкрепят сащ

134

Стойкаджии

преди 4 години

Кога американците са печелили сухопътна офанзива срещу надъхан противник? И сега ще се опитат с коалиции и чужди ръце да вадят кестените си от огъня.

133

Анонимен

преди 4 години

Тук като гледам пълно с военни експерти и стратези на които единствения им довод е, че Иран били "горди перси" и заради това САЩ нямали шанс... що не си пиете хаповете?

132

Хитлер ряпа да яде

преди 4 години

Светът явно е се е примирил със САЩокрацията и чака с любопитство да изгледа поредния епизод на сериала. Игра на суверенитет, Игра на международно право, Игра на пазарна икономика, Игра на човешки права, Игра на ООН, Игра на тронове, пардон - на дронове и т.н.Те имат право да нахлуват, Адолф, те се учат от грешките ти ...

131

Анонимен

преди 4 години

Колко много любители на брадати козли с чаршафи на главата :)

130

Анонимен

преди 4 години

Ами то и аз вчера нахлух в Иран на една компютърна игра, стана голямо мазало, накрая победих, ама с ясното съзнание все пак че това беше само на лаптопа.

129

Анонимен

преди 4 години

До 201И какво е Иран? Или някой трябва да ти обясни какво е САЩ и каква военна мощ имат? Иран са никой в сравнение със САЩ, военния им бюджет и сила като цяло. Били перси били горди не знам си ко. Това няма значение.

128

Анонимен

преди 4 години

Тоест трета световна ще започне преди изборите в САЩ на 2020-а. Тръмп ще избърза да нападне Иран преди това.

127

Анонимен

преди 4 години

Троловете започнаха да спорят и да задръстват с *** коментари...