166

ПЕНКО

преди 4 години

КОЙ ДНЕС Е" КСЕРКС " !?!?!? КОИ ДНЕС СА " СПАРТАНЦИТЕ " !?!?!? КОЙ СЕ ОПИТВА ДА ЗАВЛАДЯВА ...И КОЙ СЕ ПРОБВА ДА ЗАЩИТАВА РОДНИТЕ ЗЕМИ !?!?!? ВИЕТНАММ -ВИЕТНАММ -... ДНЕС СИ ПРИИМЕР НАШ ГОЛЯМ ...!!!!

165

нострадамус

преди 4 години

Вие какво искате да стане каубойски филм

164

Морски

преди 4 години

САЩ са терорист номер 1.Милиони са жертвите от войните им.Кой и кога ще им потърси отговорност!!!!

163

Анонимен

преди 4 години

янките и саудитците могат да се разправят с персите, въпросът е ако Китай и Русия се намесят какво ще последва. Както се намесиха във Венецуела и Сирия. Играят контра на рижия перчем.

162

Додо

преди 4 години

Не, еврейски.

161

Щирлиц

преди 4 години

Сценарият ще бъде виетнамски,вервайте ми.

160

Арети

преди 4 години

Эа сега все още САЩ ги спасява това че ФЕД денонощно печати долари!!! Общият им дълг надхвърля 710 трилиона долара и само война може да ги иэтрие!!! Тръмп трябва тотално да се е побъркал эа да нападне иранците, эащото тогава ще пламне и целия арабски свят а Иран ще стане втори Виетнам че и много по лошо!!!

159

komitata

преди 4 години

В Сърбия големите войници от САЩ също не посмяха на земята защото и там е планинска територия хвърляха обеднен уран върху цивилни само че Иран не е Сърбия и надали ще посмеят- дигането цената на петрола и за военните разходи са водещи

158

Веско

преди 4 години

До ДимитърИзглежда представите ви за война са от оная анимация, за троновете.

157

Реал

преди 4 години

Ако някой знае страхливците сгащ да са нахлували сами нягъде все си търсят балъци съюзници но като гледам иран нее афганистан за краварите и помагачите им може да има ядрена пастА

156

Анонимен

преди 4 години

До ДимитърМислим ,мислим ! Мислим ,че някой живеяха в пещери и хрупаха трева ,нали ?

155

Анонимен

преди 4 години

До Димитър Помним- 40 години Парад на победата в Ханой !

154

42

преди 4 години

Русия и Китай няма да допуснат, защото завладяването на Иран ще даде тежко предимство на САЩ на петролно-газовия пазар, почти монопол.

153

Анонимен

преди 4 години

А аз си мисля, че ако САЩ започнат тази война, горивата у нас ще чукнат 5 лв

152

Анонимен

преди 4 години

ЩЕ МИРИШЕ НА ГОВЕЖДО ПЕЧЕНО МАЙ.

151

Дааа

преди 4 години

Фалиралото гето фащ могат да уплашат единствено висшето командване на Буркина Фасо и бурунди.това което могат и правят досега.другото са холивудски продукции за дрогирани тинейджъри.

150

Анонимен

преди 4 години

Санкциите за продажба на оръжие на Иран изтича догодина, тоест, още сега МО на Иран е подготвило списък за покупка на оръжие от РФ.Ракети сестеми за ПВО и ПРО.Противокорабни брегови системи Бастион и Бал.Самолети Су-30 и Су-35.Дизел подводници ВаршавянкаТъй, че ако САЩ и съюзниците им начело с Израел са решили да ударят по Иран, ще трябва да го сторят преди Иран да се е превъоръжил.

149

Димитър

преди 4 години

Абе психари, от кога на 4-ти километър имате интернет? Прочетете тролските коментари от 2003 г., как САЩ ще си счупят зъбите в Ирак, как нямало да победят и прочеее. Луди хора без работа. Вие по-добре си спомнете вашите "велики" войници, какви "победи" изво'ваха срещу титани, като Финдландия, Авганистан и Чечения (на два пъри). Мъка мъка.

148

Мой

преди 4 години

Потърсете в интернет едно изказване на един американски джентълмен. Видеото е изтрито вече от някои сайтове за видео споделяне, но все още се намира.Видеото се казва:" Изгледайте го и без коментар" - преведено е.И тогава ще ви стане ясно, какво целят и как го постигат, тези които учат светът на демокрация.

147

Димитър

преди 4 години

До ХаПриятел, прочети за Ирако- иранската война от 1979, после помисли пак колко пък ли "по-мощен" е Иран.....