126

Анонимен

преди 4 години

Ами то нищо чудно по CNN, вече да разправят как войната с Иран вече е приключила с съкрушително победа, овце населението няма да се усъмни, те даже съседния на тях щат не могат да намерят на картата.

125

Анонимен

преди 4 години

Русия ако реши може да затвори повече от половината американски атомни централи. Американците няма от къде да си набавят гориво. Те вече не произвеждат а европейците нямат възможности за по-големи количества. САЩ може да мине и на режим на тока.

124

Анонимен

преди 4 години

Някой спешно трябва да обясни на Вашингтон какво е Иран, защото явно си мислят, че Иран е някакво племе от 100 човека живеещо в джунглата.

123

Анонимен

преди 4 години

Ще нападат, ама някой друг път, това да не са ви индианците които изтребихте преди 300 години.

122

Анонимен

преди 4 години

Тия от толкова компютърни игри са загубили връзка с реалността.

121

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, щели да нападат Иран, това да вие Мало Бучино бе.

120

Кофти за бедните

преди 4 години

Аз ги харесвам иранците, не са нападали никога съседна държава. И защо не ги оставят да си живеят на спокойствие. Странно как държава с 250 военни бази по цял свят, казва на държава, която няма военни бази извън Иран терористична и агресивна държава. Но ще берат ядове американците, иранците са патриоти и имат силна и мотивирана армия, както и са 70-80 милиона.

119

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакви 300 хиляди ракети бе, ти си на някакви тежки дpoги май. Ако Иран има 300 хиляди ракети САЩ трябва да има 300 милиона ракети. А за Израел се знае че има ядрено оръжие и Иран няма никакъв шанс. Жалко за Иран, защото иранците са добри хора.

118

Анонимен

преди 4 години

"Америка вече няма обогатен уран за ядрените си оръжия"Вижте в "гласове".

117

Анонимен

преди 4 години

За Хизбула се знае че има над 100 000 ракети. В Иран има близо 300 000. Евреите нямат абсолютно никакъв шанс.

116

SS

преди 4 години

много ясно, че хамериканците няма да предприемат сухопътна операция. Иначе, "сценарият" ще е по-скоро 'виетнамски'. Само създават заблуда, та иранците да дислоцират военни и по-лесно да ги бомбят....Освен това, иранците отдавна са обещали - в момента, в който хамериканците нападнат по какъвто и да е начин, всички ракети, ракетки и дронове, що имат, ще се стоварят къде? - при еврите, естествено... Същото за Хизбула, Хамаз, и кои ли още не. Измислили са го. Също и наказателните акции по света и у

115

Анонимен

преди 4 години

САЩ няма да посмеят да нападнат защото корабите им заминават на дъното и в САЩ ще обесят Тръмп с главата надолу заради жертвите. освен това Иран каза че ако ги нападнат ще ударят САЩ в главата. Демек ще ударят Израел и ще ги изтрият от картата. Израел е абсолютно безпомощен ако се стигне до война.

114

Гост+

преди 4 години

Иран добре знае, че след разсипването на Сирия ще дойде техния ред. Затова и толкова усърдно помагаха Сирия да не падне. Само че Сирия все пак е дестабилизирана и е на колене. Иран е последната независима и стабилна държава неприятелски настоена към Израел. Затова война ще има. Ико Иран бъде нападната от САЩ (с Израел и СА в сянка) няма да издържи дълго. Освен ако не получи явна подкрепа от Русия, Китай и евентуално Турция. Като резултаат, тероризмът и миграацията ще се множат.

113

Анонимен

преди 4 години

От друга стфана този свят е твърде пренаселен. Малко разреждане на населението в тези гъсто заселени райони ще е полезно за планетата.

112

Анонимен

преди 4 години

Персите не са афганци, нито араби. От времето на Ал Македонски не са били завладявани. Жилави са, образовани, надъхани, с кауза... и са богати. Не са неуки селяни. Американците ще видят бая зор с тях

111

Анонимен

преди 4 години

Най накрая ще успеят да ликвидират чудото наречено разумен живот на земното кълбо.Пожелавам ви успех янки.

110

Иран не е

преди 4 години

Авганистан или Виетнам!? В Иран САЩ ще бъде ликвидиран, нека се опитат!?

109

Каде сме ние

преди 4 години

И каде е Русия.Там средната пенсия е 60$ , тук 120$.Тук над 90% имат интернет , там 30% .Ние пътуваме в 80% от света свободно , те и с визи стигат до 60%.Там средно живееш до 60 години , а тук до 75.

108

До славянина

преди 4 години

България расте , въпреки ГЕРБ и БСП.Младите се откъсват от семейното гнездо и създават фирми за милиони.Износа на софтуер е толкова голям , че скоро ще стане основния ни бизнес.ЕС ще ни направи велики отново и Македония скоро ще се завърне при нас

107

Крадеца е един

преди 4 години

Доган създаде олигархичния модел в България.Но за жалост , сами си го заслужихме.През 2001г. ние се излакомихме и още си сърбаме попарата.При най високи растежи в цяла Европа(дори населението растеше) и намален с 25% външен дълг , ние пак мрънкахме за още.И царя ни обеща , че за 800 дни ще имаме немски заплати при български цени.И спечели над 50% гласове , но покани Доган във власта за отплата