86

Трак до 110

преди 4 години

САЩ имат най големия запас от злато , а втори са германците.Русия и Китай общо имат по малко от Германия.И каквото и да си фантазираш , фалира ли САЩ - всички са капо.Или според теб , средновековна парична политика ще спаси някой.Колкото и да ви е яд , русофилите , Русия е джудже в световната икономика.

85

Анонимен

преди 4 години

Русоfилите веднага се превъзбудиха при споменаването на евентуална война. Очите им се оцъклят като на гладен руснак пред пачка долари, лигите текат, еуфорията неконтролируема. Но като количество са много малко, явно свършиха рублите от Масква.

84

Анонимен

преди 4 години

Кому у_я му дирят там американците ?! На картата не виждам да имат общи граници с Иран. Сащ световен жандарм ли са ? Ако да, кой ги е назначил за такъв ?

83

Анонимен

преди 4 години

Колко жалки са русоfилите с тяхните апокалиптични мечти. Злато, трилиони дълг, ФАЩ утре фалирали, още утре, капиш. Леле колко сте злеее, излизайте повече на въздух, да се уросява мозъка.

82

До 101

преди 4 години

Разбрал ама не доразбрал...Китай също така има голям запас от злато и е един от най големитв купувачи наред с Русия...и при един колапс на ФАЩ го духат ФАЩ и всички балъци които имат само долари като САрабия...освен това Китай държи ФАЩ държавни облигации .т.е дълга на ФАЩ т.е. ще загунят парите които аа дали на заем но едва ли ще ударят дъното...но ФАЩ ще ударят ..тв и сега с трилиони сълг...капиш

81

Анонимен

преди 4 години

Поредната фалшива новина на Независима Газета. Колко глуповато съчинение, на което русофилите се хващат като първолачета.

80

Ха

преди 4 години

Китай отдавна е 1.5 млд. Индия са 1.3 млд.

79

Ха

преди 4 години

То се вижда кой мечтае за войни, ама последните все не им се получават и се осираt като за световно. Освен един преврат при простите украинци, САЩ станаха за смях на всички.

78

Анонимен

преди 4 години

Независима газета пак си мечтае за войни, така явно им е доста лесно да контрилират сибирстанците и да ги държат в страх. Ясно е, че и нас искат да сплашват с думи за войни, но няма да стане.

77

Трак до 98

преди 4 години

Китай е 1,3млр. но от тях 200млн. са платежоспособни.И не САЩ или Китай са най богатите пазари , а ЕС.

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 98Важното е, дали мога да купят нещо.

75

Анонимен

преди 4 години

Като ще продават копията на своите хора , защо реват срещу санкциите :)) Голословници ... тъпотитее ви нямат край. Европа и САЩ нямат нужда от китайски копияя. Европа и САЩ бутат света напред, а не крадливото племе.

74

Анонимен

преди 4 години

Хо-хо-хо.............тия говедарчета не нападнаха Северна Корея, която в сравнение с Иран е джудже, та щяли да нападнат 80 милионна държава!!!И още повече, че Русия е наблизо! Още една Сирия ще срине окончателно говедарския обор!

73

ДртПрч

преди 4 години

Персите не са нито талибани, нито араби. Тоя път Тръмп захапа голяма хапка.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97Ами ще си продават играчките на своите си хора бе "тикво"!!!! краварите нямат и 300 милиона, а вътрешния пазар на Китай е 1,5 милиарда! краварите бяха интересни в началото, сега могат да ги пратят по дяволите, тоест при събратята им!!!!

71

Анонимен

преди 4 години

До до 78 от славянинЕш па тоя ... Бели, бели, *** не точно бели .. кат италианците.

70

Анонимен

преди 4 години

Ще бъде забвано :)

69

Анонимен

преди 4 години

До 80ходи в Иран браданкоо, недей философвства, кое е бяла раса. Киир седиш тук. Бялата раса няма да падне, колко и да врякате. Напъвайтее се ...се там..

68

Иран беше велик

преди 4 години

Сега е кастриран от религията си.Там човека е никой и живота му е начертан от имама.Това ли е големия напредък

67

До 84

преди 4 години

Няма и християни , а това с образованите жени е смешно.Образовани роби , без никакви права.И щом са толкова напреднали , каде са им изобретенията и ползите от напредъка.