50

Анонимен

преди 5 години

Макрон ще възстанови Нотрдам, Макрон е велик лидер за 5 год ще я построи един мандат още. Франция ще избере великият лидер Макрон.

49

Анонимен

преди 5 години

Как са запалили Калифорния ли? Ами най вероятно със Boeing YAL-1 Но е възможно да имат и подобна технология монтирана на сателити в околоземкната орбита. Но за това няма как да сме сигурни защото и без това ще секретна програма.

48

Анонимен

преди 5 години

"Не е задължително да е от Космоса,както запалиха Гърция,Калифорния,Кулите и др.,така може да са запалили и църквата."Ооо, така лиии... И как са запалили Гърция и Калифорния? С телекинеза ли? С вълшебна пръчка? С неизмислено още огнено оръжие? Как?

47

Артекс

преди 5 години

Като я ремонтираме, после я пускаме на 230 евро квадрата - специално за членове на партия ГЕПИ!

46

Анонимен

преди 5 години

В тоя сайт очевидно коментари пишат някакви хора, които си въобразяват, че статуите на Карловия мост в Прага ги ремонтират някои *** и Пешо със завършен курс по грънчарство за 1 седмица в Габрово. Какви наивници...

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е задължително да е от Космоса,както запалиха Гърция,Калифорния,Кулите и др.,така може да са запалили и църквата.

44

Анонимен

преди 5 години

"Много си убеден,че християни са запалили собствения си храм и история,а не е някой дрон или излъчване,лъчение от някъде."----А ти пък много си убеден, че някакви марсианци от космоса са го запалили с "лъчения". Хахах!!!! Смятааааййй!!!

43

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМного си убеден,че християни са запалили собствения си храм и история,а не е някой дрон или излъчване,лъчение от някъде.

42

Анонимен

преди 5 години

"Никога няма да си признаят кой я запали тази църква, иначе ще стане пак гражданска война."Християните си я запалиха, защото само християни са допускани като реставратори. Ти да не мислиш, че нашата катедрала Александър Невски я ремонтират тyрци или poми??? Всичко се прави по канони, за реставрация на такива светини се допускат само подбрани хора. Дори образовани и с опит. То това да не ти е като да редиш плочки на площад Славейков???

41

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов и той с имотна измама не си е декралирал от шкембето 117 кв м и тераска.

40

Анонимен

преди 5 години

"Богомилското "учение"... Щом са ги гонили от всички държави,означава,че има за какво да ги гонят."----Да ти кажа ли защо са ги гонили? Защото Европа вече е била покръстена, а християнството на повечето места е налагано насила от царете върху народа. Включително и в България. И просто христистияните са нетолерантни към други религии и философии. Масово са се изгаряли книги, християните не са допускали никаква наука освен тяхната духовна. Всичко е било обявявано за ерес и/или за вещерство.

39

Азъ

преди 5 години

Франция е велика държава. Макрон е най- мразен лидер до момента. За всички пет републики. Даже богаташите го мразят :)

38

Разделяй и владей

преди 5 години

Каракачанов и той с имотна измама, не е декларирал 117 кв м от мезонета си и тераска.

37

Анонимен

преди 5 години

Франция е велика държава, Макрон е велик лидер.

36

Азъ до Анонимен 33

преди 5 години

Азъ живее във Франция. Грешите в твърдението си. Дори преди няколко месеца французите имаха акция монтр та кроа- защото Еди Си Куде граждани - разбирай тарамбуки с френски лични карти- се почувствали зле от статуя на Йоан Павел Втори, та се наложи да я демонтират. Не зная каква е информацията Ви, но гарантирам, че не е точно обратното. Поздрави.

35

Анонимен

преди 5 години

Никога няма да си признаят кой я запали тази църква, иначе ще стане пак гражданска война.

34

Анонимен

преди 5 години

Аз пък имам макет на Neuschwanstein (Германия). Мисля да купувам и самият замък.

33

Анонимен

преди 5 години

Съмнителна работа! Ако е атентат по добре да не кажат!

32

Анонимен

преди 5 години

"След като във Франция се рушат други католически храмове за да се построят джамии, какво като изгори още един?"Точно обратното е.

31

Анонимен

преди 5 години

Европа трябва да приеме по 300-400 милиона бежанци за да може да закърпи бюджета. Иначе няма да има пари за пенсии.