90

Велика Франция

преди 4 години

Франция ще възстанови Катедралата, няма съмнение в това. Разрушението не е фатално (става въпрос само за покрива). По-скоро повредена, но нали все се търси медийна истерия и сензация... Станало късо съединение, ами това е положението. Обаче за няколко дни събраха толкова пари колкото ще им стигнат да построят още три катедрали като Нотр Дам. Не само ще я реставрират, а могат и да я позлатят. Тръгнал Бай *** да рИве за Франция, абе я си гледайте кoчината, а краварите - тяхната.

89

Анонимен

преди 5 години

Те обявиха този пожар за инцидент без никакво разследване. Защото е ясно, че мюсюлманите са го причинили. По същия начин, по който замазаха атенатите в църквите в Шри Ланка. Даже в западните медии вече не пишат, че загиналите са хрисияни. Загиналите били "Easter worshipers"! А убийците, те били някакви радикализирани. Радикализирани какви? Може би радикализирани будисти? Спомнете си колко вой и омраза към белите се вдигна след стрелбата в джамията. Хвала на двойните стандарти!

88

Lunar

преди 5 години

Пожара в Нотр Дам е дело на масоните u е умишлено извършен от тях. Именно те проправят път на Антихриста.Тези *** cа служители на дявола...

87

Ядосан

преди 5 години

Най-лесно е да представим собствената си лудост като Божи гняв.

86

123

преди 5 години

Леле колко сте прости. 1. Апокалипсис означава откровение.2. Палежа е за отвличане на вниманието.3. Има масони и т.н. И въобще не са добронамерени.4. Нищо в тоя живот не съвършено и слава Богу.

85

Анонимен

преди 5 години

"Малко хора ще те разберат,незнайни приятелю!!!Причината е,че малко хора знаят що е масон,илюминат и най вече техния план за света!!!"Радвам се, че ти знаеш за плановете на илюминатите. Хаха! Предполагам, че са тайни планове, загадъчни, а ти ги знаеш, защото са тайни планове.

84

Анонимен

преди 5 години

"Аз пък съм чела, че православната църква се е отделила от католическата през 9 век." Погрешно.

83

P., ???.,...

преди 5 години

До АнонименАз пък съм чела, че православната църква се е отделила от католическата през 9 век.

82

Азъ до Нане

преди 5 години

Шер Нане, Азъ никогаш не е претендирала да е умна . Има много видове мъжове, както има много видове жени. Разни хора-разни идеали- Алеко КонстантиновЪ :) признавамЪ, че сте ми симпатичен в разсъжденията си ( да предположим, че ги има lol ), чак хвърлям по едно око на този сайт и писанията Ви, докато си отпивам от червеното винце. Взех си ново куче и всичко друго е на втори план, поздрави :) пс. Шер Нане, Вий сте проумели Светот, нали знаете, че от ВасЪ и менЪ нищо не зависи така или иначе...

81

Анонимен

преди 5 години

Християните са масови убиици, крадци, содомити и коварни твари!

80

избирател

преди 5 години

До 77Малко хора ще те разберат,незнайни приятелю!!!Причината е,че малко хора знаят що е масон,илюминат и най вече техния план за света!!!

79

Анонимен

преди 5 години

Земята е плоска и аз вярвам в това! Вярвам, защото го пише в Библията на поне 10 места а тя е божието слово, това го е казал Бог. А не падаме, защото се намираме от горната страна. Ако бяхме отдолу, щяхме да падаме.ВЕРНО И. Христов е ПРАВ- 80% ИДИOTИ! ТОЛКОВА TЪП МАТРЯЛ!

78

Анонимен

преди 5 години

Плюйте ги американците, но те живеят в богата и уредена държава, а вие в землянки.

77

Нане

преди 5 години

Гледайте Игра на Тронове...Мислите ли, че един сдухан хамериканец, има въображението да си измисли тази история... Това е извадено от архивите на Ватикана... И се отнася, преди хората изобщо да се заселят на земята... Познайте от, къде са дошли... И какво се е случило и на Земята след това...

76

Анонимен

преди 5 години

До68Обясни ми какво е това масон--ритуален изтрещялник, което е готов да унищожи и преформатира ВСИЧКО в природата, за да го направи "идеално" ... а тя самата природа НЕ е идеална ... и именно за това е жива!"идеалното" е "завършено" (няма какво да поправиш), а "завършенноста" е "край", "финал" ... а "финала" е смърт!природата затова е ЖИВА, ЗАЩОТО НЕ Е ИДЕАЛНА, а е напълно НЕ съвършена! няма две еднакви неща в природата, няма 2 еднакви листа в едан върво, няма 2 еднакви дървета... няма!

75

Анонимен

преди 5 години

До Апокалипсис не ...постоянна неопределена и неспираема промяна във всички сфери на живота. Collapse ... До възстановяване на равновесието човек околна среда--това е безсмислица!ако има "постоянна промяна" - няма как да има "равновесия"! Равновесието е "покой", равенство, т.е. липса на промяна!така, че драги ми ханко от село осеня - няма да има равновесие, при все по-големи промени, които ТОТАЛНО вече са окъснати от природата!

74

Апокалипсис не ...

преди 5 години

Тотална промяна на това, което наричате свят, бързо и постепенно ... Нищо сигурно няма да остане е постоянна неопределена и неспираема промяна във всички сфери на живота. Collapse ... До възстановяване на равновесието човек околна среда. Коянискатси и Колапс обаче няма да се случи като в тия филми, а по скоро Атлас надига рамене на Айн Ранд ... Вече се случва :) Макрон колко е обичан питайте жълтите жилетки... Искат го малко поумрял ...

73

Анонимен

преди 5 години

До 71А какво идва? Апокалипсис?---елиминиране , изтръгване на самосъзнанието на хората и "закачането" им към съзнанието на т.н. "Цяло" - управляем изкуствен "интелект", възникнал в резултат на акумулиране на Знанието... в резултат човека просто ще изчезне физически с времето...преминавайки "в друго измерение"лу.да работа, наричана "еволюция"!

72

Плоски са само ...

преди 5 години

Мозъците ви психологически, иначе са триизмерни в триизмерното пространство. Хипотезата на Картие изрично доказва две твърдения, вселената е сферична, като нейната повърхнина външна макар и разширяваща се има двуизмерна площ, но за съжаление неизмерима, защото няма такова число освен няколко милиона гугука, но не се брои. Земята също е сферична и нейната повърхност има двуизмерна изчислила площ и това изобщо не пречи мн ахва факта, че всичко е в триизмерно пространство ....

71

Анонимен

преди 5 години

Макрон е най-обичаният президент на Франция хората от цяла Франция ще застанат зад Макрон и каузата му да се възстанови катедралата, пратете дарения да помогнем на Макрон.