10

Азъ до Нане

преди 5 години

Не се казва Ньотр, а Нотр/ Notre- ако не вярвате питайте Вуте Ви довечера. Тази Ви грешка дискридитира всяко Ваше изказване , не дочетохЪ коментара Ваш, сбогом

9

Нане

преди 5 години

Да, ама това е първото в историята противопоставяне в историята на християнството, между корумпирани богаташи и бедният народ! Сега те стрижат, като оФца...И си траеш... Нали... Затова е заклеймено от тогавашните 'елити'...

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБогомилството не е ерес това е духовен народ, който е дал обет на Бога да се пожертва за него. Богомилите сами са скачали в огъня за Бога от днешните попчета и подобни колко са готови да изгорят ?

7

Анонимен

преди 5 години

Ако искаш да летиш захвърли всичко, което ти тежи. Франзелите ако искат да вървят напред, трябва да я сринат тая съборетина и да продължат напред

6

Анонимен

преди 5 години

До НанеБогомилското "учение" е било една ерес,никакво учение не е било.Щом са ги гонили от всички държави,означава,че има за какво да ги гонят.

5

Анонимен

преди 5 години

Предупреждение но защо и за какво и от кого?Явно се удря и по католиците,но защо?Та това са само едни църкви,нищо друго.

4

Нане

преди 5 години

***, що е ньотр дам бре?!Що налагате смотаните католически и западнали ценности?!Когато са започнали да я строят, България вече е имала Църкви Палати! Дала е на Европа и Богомилското движение?!Просто поганците, които унищожиха България, сега ще унищожат и западняляците!

3

Нйенте проблеми

преди 5 години

На европейците хич да не им дреме за ....патината на възрастта по безбройните европейски исторически паметници..... Ако имат проблем ще им пратиме реставратори и мутипликатори, пари ще им отпуснем, мда.

2

Анонимен

преди 5 години

Късно е, ние отиваме да видим катедралата, защото в знаем ,че в нея е съхранен древния дух на готическото изкуство и едни отминали времена. Cега като знаем, че e правена от ръцете на жендърите ще повърнем. Катедралата трябва да остане в тоя си вид това е част от нейната история. Като Стоунхундх някой реставрира ли Стоунхендж ?

1

Анонимен

преди 5 години

Като го ремонтира Фандъкова, ще сложи гаргойлите на улицата вместо колчета против паркиране.