70

Анонимен

преди 5 години

А какво идва? Апокалипсис?

69

Еми ...

преди 5 години

Гледай сега ... Има хора дето вярват на всякакви простотии. Включително има едни *** дето са фанали логиката, че едно малко хлапе разбира от всичко и са хванали *** малко копеленц.е да стопли какво се случва, а няма начин ... Когато говорех се правеха на много умни, сега на никой не му е смешно вече, обаче аз ще си мълча и ще гледам жалки опити да бъде спряно това дето идва ... А не може ...

68

Католик

преди 5 години

Аз пък вярвам, че Земята е кръгла, а Вселената е плоска Земята пътува във плоската Вселена пълна със вакуум.

67

Анонимен

преди 5 години

"да де ... масонският т.н. "велик архитект" е още по-мирен - ще избие 90% от хората, че не били"----Обясни ми какво е това масон. Кажи ми, че не знам. Разкажи ми накратко. Хайде, скучно ми е. Не си ли личи? Прави ми удоволствие да се будалкам с бавни хора!

66

Анонимен

преди 5 години

За масоните не е сигурно, а и говориш в бъдеще време. Процентите може да са 100 или 1-2.... Но виж, за християните е гарантирано от историята! Тия колко кръвожадни са били, още никой не ги е настигнал наполовина! Това конквистадори в южна америиа, това християнски заселници в северна Америка и Австралия.... Тия не са знаели прошка!

65

Християнин

преди 5 години

Земята е плоска и аз вярвам в това! Вярвам, защото го пише в Библията на поне 10 места а тя е божието слово, това го е казал Бог. А не падаме, защото се намираме от горната страна. Ако бяхме отдолу, щяхме да падаме.

64

Анонимен

преди 5 години

До 63Християнството било яко и мирно, ама избило половин Европа и обявявало всички други за ерес, за да ги гори на клада да не им пречат.--да де ... масонският т.н. "велик архитект" е още по-мирен - ще избие 90% от хората, че не били "хора" а "***", които не живеели "в синхрон с природата".нали така ве, ханку-брате от село осеня?

63

Анонимен

преди 5 години

...и не забравяйте че земята е плоска, а световната олигархия ви заблуждава, че е кръгла! Що тогава не падате? М?

62

Анонимен

преди 5 години

"Само редко вдлъбнати вярват и се уповават на басни за масони, рептили, извънземни и др. За тях девети век още не е свършил."Екзактли! Писнало ми е от хора, които ми говорят за планове "Ран-Ът" и как Сoрос не бил спал от 15 години, за да крои пъклени планове за унищожението КОНКРЕТНО на България! Дева Мария заченала от полъx на вятъра и така се родил някой си. Християнството било яко и мирно, ама избило половин Европа и обявявало всички други за ерес, за да ги гори на клада да не им пречат.

61

Анонимен

преди 5 години

Айде, нали събраха кинтите, какво толкова има повече да се дроби тая история? Няма ли други теми?

60

Анонимен

преди 5 години

Boeing YAL-1

59

Нане

преди 5 години

До Азъ...Има два вида мъже... М'ръсници и П' ростаци...Ако Вие сте умна, за каквато се представяте... Ми отговорете, какво представляват м'ръсниците и какво п' ростаците... :)

58

Анонимен

преди 5 години

Само редко вдлъбнати вярват и се уповават на басни за масони, рептили, извънземни и др. За тях девети век още не е свършил.

57

Анонимен

преди 5 години

При пожара във Гърция като горя имаше много коли и сгради изгорели, а наоколо дървета незасегнати и тук е същата работа изторя ама само покрива кръста остана незагнат, което е доста странно.

56

Анонимен

преди 5 години

"Твърде вероятно е пожарът в Катедралата да е предизвикан от една определена религиозна група която много ама много активно унищожава всичко свързано с християнството, напоследък ."За евреите говориш, нали? Не е само напоследък. Открай време ви унищожават, ама им се покланяте като на царски особи, благоугоднически. А иначе за заключението, че НЕ е терористичен акт, вероятно именно защото имали противопожарни системи и системи за сигурност, благодарение на които знаят. Ама от къде тоя мoзък?

55

Анонимен

преди 5 години

Когато и да се беше запалил нотр'дам, все щеше да има някакъв религиозен празник, и суеверните бyнaци щяха да плещят разни нелепости за поличби и други бабини деветини.

54

Анонимен

преди 5 години

масоните запалиха църквата ... какато взривиха джамията в австралия и будисткия храм в шри ланка!офце, офчици, не виждате ли трите символни удара върху световните вярвания! слепили сте! разбият ли ви религията, т.е. вярата, обичаите ... с вас е свършено ...и ставате "пчелички", т.е. едно Нищо в масонския кошер на т.н. Цяло (имагинерна абстракция), дето никой не го е виждал, но "вярва, че го има"!

53

Анонимен

преди 5 години

Американците могат да запалят каквото си поискат без никой да разбере! За целта имат Boeing YAL-1 като няма никаквъ проблем самолета да бъде маскиран и като пътнически.

52

Само питам

преди 5 години

Твърде вероятно е пожарът в Катедралата да е предизвикан от една определена религиозна група която много ама много активно унищожава всичко свързано с християнството, напоследък .А мекушавото правителство на Франция страхливо е прикрило деянието за да не предизвика гражданска война в страната . Иначе как да си обясня *** оправдание -"Късо съединение" при наличието на охрана, камери за наблюдение и противопожарна система.А заключението че не е терористичен акт още преди да угасят пламъците?

51

Анонимен

преди 5 години

Интересно предупреждение за какво е пожарът? За повече кофпомпи по ъглите ли?