190

Bai Hoi

преди 5 години

До ...Точно така. Това е ясно на всеки средностатистически българин.

189

14193

преди 5 години

ВСИЧКИ ЦЕНИ се покачват при този преход. Най-безобидната причина е закръглянето на числата, което ВИНАГИ Е НАГОРЕ. Бедният става клошар. Средните стават бедняци. Богатите или обгатеят или поне запзват стандарта си. Вярно е, че тук икой не казва истината за жълтите жилетки във Франция и причините за техния непреклонен протест срещу богатите, но именно обедняването на масите породи това недоволство.

188

Анонимен

преди 5 години

От много акъл почти затрихте държавата .С еврото ще я довършите.

187

Анонимен

преди 5 години

До 191 АнонименВъв всички държави с еврото 20% живеят добре останалите преживяват

186

Анонимен

преди 5 години

Защо цените трябва да тръгнат нагоре ? Тук е тънкостта. Защо не станат като сегашните но не в левове а в евро ? Какво се правят на утрепани всички ?

185

дедо Ви

преди 5 години

При сегашната ситуация с разплащанията в България /липса на касови апарати, двойно счетоводство с цел фалшификация / приемане на еврото ще е катастрофа за обикновенния българин! Банкерите и властта се страхуват от натрупаните 70 милиарда народни спестявания. Те не намериха способ да ги управляват а само ги държат на склад! При една психоза и масово теглене банковият сектор у нас ще катастрофира. Затова смятам че се търси начин тези планини от спестявания да се редуцират. Курс евро-лев 1 към 4

184

Анонимен

преди 5 години

Защо не приеха еврото в Англия като е задължително и толкова хубаво?

183

...

преди 5 години

Абсолютно на всичко ще се покачи цената. Сега което по левче, ще стане по 1 евро, което е равно на почти 2 лева. Така че цените на всички стоки ще се качат. Не си мислете че хляба, който сега е левче, ще стане 50 цента. Няма такова нещо, ще стане 1 евро хляба. Честито ви. Заплатите разбира се ще бъдат уравнени - 1000 лева няма да станат 1000 евро а 500. Помнете ми думата

182

Анонимен

преди 5 години

БСП ни вътри направо с милиарди левове, какви апартаменти какви пет лева, пак ще ви гледам сеира, само ги изберете.

181

В евро

преди 5 години

Поскъпва издръжката. Пада цената на човека. Гарантирано.

180

Тинев

преди 5 години

Днес православната църква чествува: Свети Цветан Седмоапартаментников

179

Shark

преди 5 години

Правилното е не "когато", а "ако" България приеме еврото. Защото може и да не го приемем, недейте да повеждате хората

178

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Всички цени ще скочат след въвеждането на еврото, само цените на герберските апартаменти ще останат същите - ниски. Даже, ако имате глупостта да ги изберете отново апартаментите за тях може още да поевтинеят. А, след още няколко мандата на ГЕРБ, апартаментите ще им ги дават безплатно. Сиреч герберугите вече са много близо до постигане на комунизма. При него всичко е общо и безплатно, ама, само за партийците от ГЕРБ

177

Турист

преди 5 години

Цените на туризма нагоре ? Че цените на туризма в България и днес са по-високи от тези извън България. Така поне ще знаем,че България не е за българите и ще си направим Терминал 3 . А останалите тъмно-сини и фесове да си правят тук туризъм.

176

Анонимен

преди 5 години

До 194--пазарана икономика, без кредитни пари, т.е. без лихва = планова соц. икономика.зефакто разликата между капитализма и социализма е само една - Лихвата, не "печатането на пари", а Лихвата, защото "печатането" би могло да бъде и с нулева лихва!убийте Лихвата (врага на народа) и социализма сам ще дойде, по естествен път!

175

Герберастки крадец

преди 5 години

Герберастката корупция, простотия и кражби се компенсират с високи цени, които заплаща бедния народ. Герберастите оглозгаха народа до кокал, но искат още, и още, и още. Озверели са за кражби и луксозни имоти.

174

Циник

преди 5 години

Кои цени ще тръгнат нагоре , когато България приеме еврото?-----------Всички!

173

баба мара

преди 5 години

всеки ден цените се вдигат в българия и от тв сипят безумни оправданиясега ще говорят за сушата после за дъжда и снега пример сладкият хляб наречен козунак приготвен от сухи съставки

172

Анонимен

преди 5 години

Знаем, че преди Великден поскъпват яйца, зеленчуци, агнешко, преди Коледа - свинско, плодове, преди грипна епидемия - подходящите лекарства. Не се и съмнявам, че нашите шмекери ще вдигнат цените!!! За лекарства да не говорим...и сега, който има възможност ходи до Турция или Македония. Наложи ми се от Виена да влеза в аптека и с изненада видях по-евтини медикаменти!

171

Анонимен

преди 5 години

До Ели 169Основна грешка е вярата, че пазарите се саморегулират--вярно е!отдавна твърдя, че ако сегашната, уж капиталистическа, "пазарна" икономика, бъде оставена наистина- сама на себе си, то тя много бързо ще мутира, ще се трасформира и премине в "планова соц.икономика" с "нулев" ръст и постоянни доходи и постоянни разходи.затова периодично, изкуствено се вливат нови кредитни пари, на които кълват новите шарани, чрез които се надува новият балон ... иначе пазара отива към социализъм!