10

Анонимен

преди 5 години

Политиците напъват за еврото щото ще могат да теглят още кредити.Сега нали Бг дължи около 100 милиарда лева? След тва ще дължи 1000 милиарда лева -1 трилион ли се наричаше тва.Ще ги гепат естествено и ще обявят фалит.На тях идеята им никога не е била да развиват тая държава да я правят по-хубава за живеене.Те са си още в робовладелско-комунистическият строй.Населението са некви без значение такива които просто съществуват подобно на животни във ферма. Тва е.Другото са видения и бъртвежи.

9

Анонимен

преди 5 години

НА БУНТ СРЕЩУ ПРИЕМАНЕТО НА ЕВРОТО!с лева сме добре!АЗ НЕ ИСКАМ ЕВРО!

8

Анонимен

преди 5 години

"КОИ ЦЕНИ ТРЪГВАТ НАГОРЕ ПРИ ЕВРОТО?"Всички без изключение.

7

българин

преди 5 години

Българина Не желае да приемем Еврото! Защо се натискат нашите управляващи не знам? Еврото ще е скъпо на българина! Разберете го пишман политици! Стига сте се натягали пред Европа!

6

Трайо

преди 5 години

Еврото е отживелица. Швеция и Чехия не са прости, че нарочно да го отлагат. Само ние "хитрите" се бутаме насила.

5

Нас

преди 5 години

Нас не чухте ли Бойко какво ни предлага 1 лев да стане 1 евро. Както каза наша икономистка, ще е катастрофа. Мафията в България ще се облагодетелства максимално. Сигурен съм, че пак ще направим антирекорд по най голяма инфлация.

4

даа

преди 5 години

Когато германците приемат еврото, от тях знам, че цените при тях се вдигат двойно. При нас от както се заговори за ЕС, постоянно се говореше как нещо е по-евтино от в Европа и това се ползваше за извинение да се вдигат цените. Достигнахме абсурда да станем най-бедни в Европа и стоки закупена от Англия или Германияда е много по-евтина от в България. При приемането на Еврото не само ще сме най-бедните в Европа, но и ще сме с най-скъпите стоки в Европа!

3

Анонимен

преди 5 години

Въведе ли се еврото, ще фалираме!1996 та, втора серия, гответе буркани, консерви, лютеница, сухари!

2

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ ЦЕНИ ЩЕ СА НАГОРЕ!ПРИЗОВАВАМ РУМЕН РАДЕВ ДА НАЛОЖИ ВЕТО ИЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА!ТРИБУКВЕН ОРГАН ЗА ЕВРОТО!

1

ПроСоТо

преди 5 години

ВСИЧКИ!!"от а до я"..Що за глупав въпрос?!