182

Какви

преди 5 години

глупости пишете само! Не бяха ни вдигали заплатите точно от 10 години. Сега е вдигната (моята) с 25-30 лв. На държавна работа. Изравни се с минималната. Оцеляваме.

181

Анонимен

преди 5 години

Цените растат базнословно. Заплатите се топят безславно.

180

Симеонов

преди 5 години

Вие сега ревете от ГЕРБ , ама аз си спомням,как през 1989 г. комунистите фалираха България и нямаше дори хляб по магазините.През 1991 г. Луканов още веднъж фалира държавата и пак нямаше хляб и ток.През 1996 г. Жан също реализира мощен фалит,хиперинфлацията изяде спестяванията,магазините празни,пенсиите 10 долара,заплатите 30.Та оттам я почнахме и криво ляво вървим напред.Но можете да си изберете крадливата и лъжлива корнелия и да се върнем отново на стартовата позиция от 01.01.1997 г.

179

Анонимен

преди 5 години

До 174Същото е и в националния отбор по футбол. Не избират кадър и, а роднини.

178

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е герберастка пропаганда, кой ли им вярва вече на гробокопачите на Българите

177

Анонимен

преди 5 години

Заплатите растат, но с същото време растат и цените за ток, парно, всичко... Това е стара тактика на правителството,но хората още се хващат.

176

Malian

преди 5 години

"Десет държави имат спад на реалната средна работна заплата - Гърция - с 23 процента, Хърватия - 11 на сто спад, Кипър 7 на сто и др. Португалия, Испания и Италия с по един-два процента." Много моля, социалният министър Бисер Петков да обясни защо ходим да работим в същите тези държави за повече пари. Най добре е да се спрат да говорят глупости и да дразнят народа.

175

Анонимен

преди 5 години

Всяко общество си живее по своему...

174

Анонимен

преди 5 години

От три години съм в една фирма и не съм чул на някой от колегите да са вдигнали заплатата. Като говоря и с приятели и при тях няма повишение.

173

Анонимен

преди 5 години

Това не е ли заглавие тип "фалшива статистика"? Заплатите не се вдигат спрямо необходимите за преживяване разходи и никога не са ги вдигали - точно обратното е, реално ги намаляват .

172

Покупателна способно

преди 5 години

Как няма да е беден, като цените растат главоломно, за да пълним джобовете на спекулантите, цялата данъчна тежест пада върху бедните. Орязват се социални дейности, плащаме частните колежи на богатите от нашите данъци.Няма таван на печалбите, безумни такси на трансгранични преводи, унищожаване на МСП на малки и средни предприятия?Плащаме по 600-800 лв мегават от вятър и слънце ДЕСЕТ години, а инвестициите им вече са върнати. Икономиката се политизира, лобистки закони.Така не се гради държава!

171

Скептик

преди 5 години

Ами растат заплатите на държавните чиновници. Видно е кои си купуват жилища. За другите май не.

170

България

преди 5 години

Учи мама да не работиш!!!Който не работи не трябва да яде!!!Всички искат хем да не работят хем да харчат на поразия. Проблема е ментален. Посъвмесно се харчи повече от колкото се изкарва. Вдиганетона стандарта с кредити не Ви прави по успешни и доказани в сферата в която се опитвате да се реализирате.

169

Евроатланик

преди 5 години

Ха ха 650лв минимала работна заплата в България 2021,а в Румъния сега минималната работна заплата е 450 евро. Кога ще ги стигнем доходите на румънците? Никога!!

168

Анонимен

преди 5 години

Като растат,защо не се усеща???

167

Анонимен

преди 5 години

Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа, съставена от алчни криминални престъпници!Надминаха БСП в пъти по крадене!

166

Васко

преди 5 години

Заплатите растат, но не на средния българин.

165

БГ

преди 5 години

Нинова как купи Техноимплекс на няма и 30г повечето от тука пишештите на тези години нямат и 5г стаж!?Как хора с по 2500 заплата могат си позволят да не ходят на работа и да не вземат пари като депутатите на БСП сигурно щото вече са милионери

164

БГ

преди 5 години

платените ми наслагали минуси ,но истината е таква по добре никой да не ни управлява от колкото БСП не случайно почти всички най богати са свързани с нея партия На БСП и еврофондовете им спряха за корупционни сделки и КТБ фалираха

163

Анонимен

преди 5 години

България е най-бедната и най-корумпираната държава в целия ЕС, и не само в ЕС Гарантирано от герберите !!!