202

Анонимен

преди 5 години

До Мишозаплатата си ми е същата, само осигуровките които плащам са по-високи, което значи, че заплата ми е по-ниска. Реално доходите ми са с 30-40% по-малко от 2009 годинаТи в кое забравено от Бога място живееш та 10 години не можеш да си намериш по-добре платена работа като тази не ти изнася и стоиш на една и съща заплата?2009 г взимах около 1000лв във фирма,която даваше големи заплати в България.Ти тогава си взимал сигурно 600.И искаш да ми кажеш, че до ден днешен заплатата ти е същата?Хах

201

Анонимен

преди 5 години

До СвАбе на който му вдигната заплатата - вдигната. И моята не е пипана в частна фирма от 10 годиниМи премести се бе.Моята в частна фирма я вдигат всяка година средно с 8% от 12 години насам.

200

Анонимен

преди 5 години

Заплатите растат, бедността остава ... поръчкови статийки на червените за червените.

199

Св

преди 5 години

Абе на който му вдигната заплатата - вдигната. И моята не е пипана в частна фирма от 10 години. Но реално си обедняваме, повечето, дори и с повишение на заплатата. Щото всяко повишение на заплатата, повишава и цените - логично. При мен разхода се удвои при стоките от първа необходимост, картофи. лук, млечни продукти. Вдигнаха и заплатите на магазинери, прекупвачи, производитеи. Но крайния клиент, на който му е вдигано малко или никак - опира пешкира ... Все някъде се компенсира.

198

Анонимен

преди 5 години

В Бг няма синдикати. Синдикатите подкрепят работодателите, с тях ядат и пият.

197

Анонимен

преди 5 години

Само да внимават с това скачане на заплатите, ей! Че както са се засили да скачат ще вземат да свалят някой самолет! Пък те и без това нещо взеха много да падат напоследък. :))

196

Анонимен

преди 5 години

Бедни сме защото ни е толкова акъла.

195

Анонимен

преди 5 години

Червените пенции пак напълниха форума с мечти по социализма и Русия.

194

Анонимен

преди 5 години

Говорят си Меркел, Макрон и Бате.-При нас, казала Меркел, за нормален живот трябват поне 2000 Евро. Мин. заплата е 2500. Какво правят хората с останалите 500, не ни интересува.-При нас, във Франция също трябват 2000 Евро, заплатите почват от 2500. Какво правят с останалите пари, не е наша работа.-А при нас, започнал Бате, за живот трябват поне по 1000 лева, заплатите обаче започват от 500. От къде взимат останалите пари, за да оцеляват, нас не ни интересува!

193

Мишо

преди 5 години

Продължение: Не ви искаме кирливите ризи! Не ни интересува, кой какво е откраднал! Не ни интересува да знаем как се плюете по цял ден, защото от вас само това слушам!Искаме просто всички заедно да седнете и да работите за една идея - Народа на България!Но за народа не ви пука - народа е електорат - да оцелява там ..... и така! Нещастници жалко е, че никога не сме имали родолюбци политици, а само продажници, мутри, бизнесмени и неграмотни използвачи (Барека)!

192

Мишо

преди 5 години

В момента сме в пъти по зле от времето на социализма. Отгоре на това гледам тези глупави клипчета с пропаганда за развитието на България и за това как всеки трябва да допринесе за развитието на страната. Всички политици са еднакви и БСП и ДПС и ГЕРБ и т.н. всички мразят хората и живеят на нашия гръб! Проклетите нещастници превърнаха политиката в бизнес! по цял ден се карат кой крив и кой прав и си вадят кирливите ризи!

191

Мишо

преди 5 години

Ръста на заплатите е прах в очите и трик да се изземват повече данъци от работодателите и работниците. 95% от хората в България работят в частния сектор. Следователно повишението на минималната работна заплата им се отразява негативно на доходите! Вдига се осигурителния праг и удръжките от заплата автоматично са повече! Следователно ако сега получавате по-малко след удръжка. Проста политическа измама!!!!!!

190

Анонимен

преди 5 години

А бе вие неразбрахте, че заплатите са резултат на борба между профсъюзите и работодателите, но понеже и двете в България не са в ред, чакате от държавата или Бат Бойко. Елате в чужбина, да го научите и ако не ви харесва връщайте се в България. Чужбина, всичко освен България.

189

Мишо

преди 5 години

Цените скочиха дори така, че дори не си правя труда да смятам за да не се отчайвам! заплатата си ми е същата, само осигуровките които плащам са по-високи, което значи, че заплата ми е по-ниска. Реално доходите ми са с 30-40% по-малко от 2009 година.

188

дърт

преди 5 години

Има три вида лъжа - лъжа, г н у с н а лъжа и СТАТИСТИКА! Последната е най-жестоката лъжа!

187

тя

преди 5 години

А цените растат още повече спрямо жалкото увеличение !

186

Анонимен

преди 5 години

Заплатите може и да са се увеличили, но цените са се увеличили много повече! Да не говорим, че като говорят за "ударно увеличение на заплатите" най-често имат предвид заплатите в държавния сектор. А хората, в частния сектор, които реално изкарват парите... а тях кучета ги яли! Важното е, че чиновниците имат ръст на заплатите. Та като почнат с това увеличение... моята не е мръднала от години, ама нали не работя в държавната администрация, та не се брои.

185

Питам

преди 5 години

Ахааа,защо нищо не казват за новото увеличение на бюджетните заплати с 8%? Я помислете кои получават бюджетни заплати и защо се прави предизборно?

184

Питам

преди 5 години

Ахааа,защо нищо не казват за новото увеличение на бюджетните заплати с 8%? Я помислете кои получават бюджетни заплати и защо се прави предизборно?

183

Алов

преди 5 години

Ръстът е на хартия. Бабите още взимат по 120 лева на месец. Това,че Цветанов и Англекова имат по 3-6-7 апартамента на обща стойност по 300000 единия не говори за просперитет.