242

Златко

преди 5 години

Вземаш 800 чисто , 200 отиват за пенсия и други глупости , работодателя харчи 1000 средно за тебе. Колко трябва да изкарва от тебе , че да има за инвестиране, развитие, амортизации, печалба и т.н. ?

241

Анонимен

преди 5 години

на мен не ми вдигат заплатата от 2 години, а всеки ден всичко се увеличава. Кого лъжете, че увеличават заплатите, кого!

240

42834

преди 5 години

Растат заплатите на протежета и любовници, за останалите се увеличава работата.

239

Анонимен

преди 5 години

А ръста на цените за 10 години колко е?

238

Един от Северозапада

преди 5 години

Метачка на улиците, в Испания, в селце с 3000 жители, по социална програма, за 6 месеца, без всякаква квалификация и 6 часов работен ден-980 евро чисти за получаване. Настройчик на мрм с цпу в нашия край, 600-650 евро максимум чисто. За какви доходи говорим?????Чехия, завод за автомобилни части, монтажник на линия за пластмасови фарове, извършващ 3 елементарни операции с механична отвертка-830 евро чисти.Шофьор на тир Франция-Италия-1800 евро минимум, стигат и до 2500 В Мутроландия???

237

До 242

преди 5 години

Понеже си заблуден, да те напътя...Бедността ни е наследство от "реформите" (всъщност - долен слугинаж на чужди интереси), главно от СДС, после циредворците и ДПС.Но и ГЕРБ гепят каквото им е по силите.Няма как някой да приватизира завод за 1 лв и после всички да сме богати. Само той ще е богат и ония, които са му харизали завода срещу подкуп.

236

До 246

преди 5 години

Споменатите от тебе натегачи - Поляците и прибалтийските тарикати, не са клекнали, те са легнали прятелю.В прибалтийските половината население избяга от там, точно като при нас. При нас избягаха или умряха само 30% до момента, но процесът "гордо" продължава.За Полша провери думите на бившия им държавник, който каза, че само правят орана любов на САЩ.Словения изобщо не я слагай в групата на натегачите, те си имат своите интереси и си поддържат добри отношения както с Европа, така и с Ру

235

Смехурко

преди 5 години

Какво е финансовото ти положение? Такова, че ако седмица след заплата са ми останали пари, значи нещо съм забравил да платя.

234

Мосю Густав

преди 5 години

"Заплатите растат, политиците ни крадат. бедността остава..." - това е истинското заглавие. You are welcome, Днес.бг!

233

Анонимен

преди 5 години

Споменатите чехи.. Поляци.. Словенци.. Латвийци.. Словенци не са клекнали като нас на Кремъл... Елементарно

232

Анонимен

преди 5 години

Дотам ни докараха ченгета и доносници от дс.. А тук се драчите за партии които са от едно котило

231

Анонимен

преди 5 години

Заплатите растат, бедността остава, все сме на опашката в Европа...Гарантирано от ГЕРБ!Това беше стратегията на Костов и неговите другарчета от ГЕРБ карат в този стил.Не случайно се сдружиха за изборите.И заплатите растат на шепа хора, докато останалите са си работещи бедни.На едни растат, на други не мърдат а статистически на всички растат.

230

Сик

преди 5 години

Някой знае ли как един милиционер внезапно събужда се милионер? Те нали уж са нови, а пак са си същите, правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. И изведнъж става ясно, че са пълни с имоти. И изведнъж става ясно, че са пълни ***. И какво да ги правим сега тея кавали `щот така или иначе вече сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно?

229

Го4о

преди 5 години

Бедността ни е наследство от ДРУЖБАТА НИ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ! А и последни станахме членове на Европейския съюз, искате да изпреварим Чехия, Унгария или Полша ли???? ... Как с какво? С русофилство НЕ СТАВА! Запътили сме се към ВЕНЕЦУЕЛА!

228

виготура_вигопрасна

преди 5 години

Та исках да кажа, че това с големите проценти ръст на доходите е манджа, от коят ми се повръща! Настоящите управници дойдоха на власт преди едно десетилетие с обещания за качествена промяна на държавата, обществото, начина на управление и условията на живот! При пенсии от 75 евро, и масова заетост на младите в чужбина, няма място за хвалби! Добре, че все пак има възможност да се работи в чужбина иначе чисто сме загинали....направо ще има революция....!!!!

227

виготура_вигопрасна

преди 5 години

Този Пламен Димитров да земе да се скрие някъде, че тези простащини ги пробутват вече 30 години! Без да съм голям икономист, да ми каже Пламенчо едни супер ниски доходи като нараснат с 87 процента кел файда....освен това взема ли предвид този растежа на цените на абсолютно всичко, както и, че средната заплата си е средна заплата.....един взема 3000 а други десет по триста и получаваме средна заплата нали! Да каже и колко са пенсийте 75 евро в БГ и 1750 евро във Финландия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

226

Анонимен

преди 5 години

Стига сте се оплаквали бе! Вие знаетеле колко пари е лука в Турция?

225

Бесен работещ

преди 5 години

Онзи ден похарчих 20 лв. за 5 неща (едно от които е хляб).20 лв. са 1/5 от 100 лв.20 лв. вече не стигат за едно нормално пълноценно ядене след вреден непълноценен работен ден.Правете си изводите за колко ли време ще ми стигне сегашната минимална заплата ???Тук говорим за харчене само за храна (изключвам данъци, които ми удържат от фиша; ток; вода; телефон; пътни; интернет; наем; деца - не дай си Боже).......

224

Анонимен

преди 5 години

Разтат космите по гениталите на повечето мъже и жени в България! Де да можеше да се плаща с косъмчета.

223

раша наша

преди 5 години

цифрите мен неме интересува най важното какви пари се получават чисти на ръце това е проблема че не стигат за нищо тези мизерни заплати не знам как е в софето но знам че извън софето глада е голям.особено в малките градове а за селата също не знам майче в селата е най трудно приказките ви омръзнаха ни покажете си делата при тези лъжи народа ви няма да се върне в бг цените растат заплати на местото си маршируват кражбите се увеличават от политици обещанията са културно -отказване -няма пари хазн