91

Анонимен

преди 5 години

Уволнявай. Има по-кадърни хора от тези некадърници.

90

До 100

преди 5 години

Има ли дете с две майки, родено по естествен път без фокусите на инвитро клиниките?

89

Анонимен

преди 5 години

Борисов и дружинка оправиха отрицателният прираст на нацията.Сега взеха да оправят и джентърството.Добре поне, че вече не се топим с по един милион на няколко годинки. ДА АМА НЕ!!А това, дето няма да има Българи в България явно Европа изобщо не им пречи.

88

Анонимен

преди 5 години

"Искате демокрация, а сега не искате, вашата работа като Великобритания хем вътре, хем вънка!"Демокрация значи народо-властие. Хората-народа тук просто не искат джентърските политики на запада и сащ. Къде видя тука конфликт м-у демокрацията и джентърските ти блянове?

87

До 96

преди 5 години

Хипи-либерастията няма нищо с демокрацията, това е крайно лява социопатска секта. ***, феминистки, вегани и т.н. всички те са фанатизирани маргинали, които се опитват силово да налагат религията си, да унищожат традициите ни, ценностите ни, патриархалното семейството и т.н.

86

Анонимен

преди 5 години

До До 88Взима се генетичен материал от едната жена, модулира се игрек хромозома, имплантира се в спермазотоид, на който преди това му е премахнат генетичния материал, и с този сперматозоид се запложда втората жена. Технически първата жена е "баща", втората "майка". Двете си вписват имената в съответните графи. Това ще успокои ли крякачите? Че вече прегракнаха...

85

L.

преди 5 години

Всъщност Родител 1 и Родител 2 са камуфлажа за отвличане на вниманието от Политик 1 и Политик 2.

84

Анонимен

преди 5 години

На *** сектата трябва да се даде отпор, няма значение как е било преди, днес е наложително да смачкаме тази зараза, да не й позволим да плъзне, на всяка цена, с всякакви средства.

83

Анонимен

преди 5 години

Искате демокрация, а сега не искате, вашата работа като Великобритания хем вътре, хем вънка!

82

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, Това ми напомня за времето на соца. Когато моралът ни задължаваше да сме асексуални и да правим деца от любов към партията. Навсякъде по света хората се плющяха са удоволствие, а в България изпълнявахме обществения си дълг.Май кратуните на някои само по-кухи става с годините.

81

До 88

преди 5 години

В конкретния случай само майката е родител на детето. Другата е просто нейна любовница. Тя не му е никаква.

80

до предния

преди 5 години

"Оф голямо чудо станало"...........................................................................Да, и то много. Най- големите гадости стават от редица такива "малки чудА" !Пука ми за премиерката на Сърбия. Който е в чужда страна, спазва законите и морала й! Точка!

79

дърт

преди 5 години

Трябва да има и родител3 - този, който го е направил или тази, която го е родила!

78

да

преди 5 години

Тоест който уважава майка си и баща си, и който на свой ред иска да бъде баща или майка на щастливо дете, е душевно болен? Абе я.............Ти ако искаш наричай майка си торба 1 а баща си пръчка 2. Все ми е тая. Но нямате право да насилвате нас нормалните да ставаме различни. И за тези които питат "а кои сте вие нормалните" отговарям- ние сме тези които имат бъдеще защото се възпроизвеждат в природата по естествен път.

77

Анонимен

преди 5 години

Кога мъж забременее или жена забременее от жена елате ми се обадете.До тогава - Майка, Баща и това е.

76

Чистач

преди 5 години

Незабавно физическо почистване на соросогендарските активисти ще спаси България.

75

Даскал Пандо

преди 5 години

Наистина пишеше родител/настойник,но тук става въпрос за единия родител и евентуално за настойник ,който отговаря за ученика. Но тогава голяма част от учениците живееха на квартира в града и хазяина изпълняваше ролята на родителя. А тук става въпрос за тенденциозно игнориране на пола .

74

Анонимен

преди 5 години

Са не разбрах. Трябва задължително да има "майка" и "баща". Е добре, ако премиерката на Сърбия се пресели у нас и детето и тръгне в българско училище те, двете жени родителки на детето какво ще правят? Едната ще си напише името като "майка", а другата като "баща". И какво променя това? Те са си два родителя от женски пол. Само дето моралистите ще са много щастливи че на хартия има "баща".

73

Анонимен

преди 5 години

Оф голямо чудо станало

72

Анонимен

преди 5 години

Тия лудите не успяха с трети пол и сега за наказание отнемат правото на хората да имат пол и на децата правото на майка и баща.