151

Евлоги

преди 5 години

По повод написаното от г-жа Божинова да и обясна -преди имаше родител или настойник в бележниците ,това беше за дошли от провинцията ученици,като настойник беше хазайна им. Не помни ли като дойде от село да учи в града,явно не ! Що пишете само глупости- поклонници на ****расите от запада?

150

все сложнотии

преди 5 години

Какви са тия формуляри за кандидатстване в детската градина или 1 ви клас?? Не може ли просто да се иде при директора да се кажат 3-те имена на детето и то да се запише?? Ами ако и двамата родители са неграмотни и не знаят да пишат на български?? В тая България винаги всичко трябва да е сложно с формуляри,че кандидатстване,класирания,плащане под масата кое дете е ,,достойно" за детската градина, кое не.

149

ДОКТОР

преди 5 години

ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО И КУЛТУРАТА ВЕ4Е Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА-----КАКВО СЕ ПРАВИ НА НИ ЛУК ЯЛ И НИЩО НЕ ЗНАЕЛ ТОИ Е ТАИНОТО ОРЪЖИЕ НА ДЖЕНДЕРИЗМА ОСТААВКА

148

Додо

преди 5 години

Нещастници!

147

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия джендърски глупости....................всяко дете има майка и баща................всичко друго е от Сатаната!!!

146

Анонимен

преди 5 години

Сега съм родител номер едно,,, Всичко е Точно,,, Той е родител номер две,, но пак всичко е точно,, може и номер три да дойде, та затова номер едно прави Кекс, Кекс, Кекс,,, но всичко е точно,,,.

145

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ревали бе, не знаете ли дали сте мъже или жени ?!

144

Станчо

преди 5 години

Родител 3 е Бойко Борисов. Той ... мамата на нацията и на ЕС.

143

Стефан

преди 5 години

До Го4оИ ГЕРБ наричаха Ц Цачева -МАЙКА НА НАЦИЯТА

142

Анонимен

преди 5 години

До АЗКато не искаш да си родител 2 бъди родител 1.Дреме ми на к--- ти какво искаш.

141

VIDA

преди 5 години

Родите 1 ако си от ГЕРБ.....а родител 2 означава (*** от БСП), който не ходи на работа и получава заплата + безотчетни пари.

140

SS

преди 5 години

Децата също са капитал.За повечето бедни хорица те са всичко което имат.Така, че. не може някой,да ни казва как да управляваме капитала си тоест как да ги възпитаваме,и като какви ще се се самоопределят.Трябва да предупредим джендърите че търпението ни се изчерпва.Слава богу населението в. БГ е много консервативно.

139

Го4о

преди 5 години

А помните ли как БСП ни предлагаше ЛАМБО (Стефан Данаилов) да ни бъде "БАЩА НА НАЦИЯТА"? Тогава си виках, "ако и БСП ни стане майка" - е.ах му майката!?!?!?

138

Ясъмкон

преди 5 години

Според мен трябва да е:Родител айнцуРодител цвайнцуИ дете дрън

137

Анонимен

преди 5 години

БГ-тата , и за родител 1 и 2 се стават !

136

Само така

преди 5 години

С LGBT напред! Скоро ще се оправят нещата. Ще научим и децата, че не съществуват само мъже и жени.

135

Анонимен

преди 5 години

аре какво сте се разпенили сега пак ? Така или иначе ви вързи да правите и гледате деца ? А ако се излъжете да направите 1 , после се чудите на коя баба да го разкарате за да може родител 1 да продължи да смуче ракия и боде салата а родител 2 да си лакира контите , да смуче кафета и да се оплакват и двамата колко непосилно тежък е живота .

134

Анонимен

преди 5 години

Факт е че в момента понятието родител е размито.По принцип родител значи някой, който не прекарва по цял ден на работа, за да се върне да хапне и да поспи. И това само, за да можеш да можеш да си позволиш лукса да се нахраниш или да ползваш градския транспорт (цената на билета е колкото 1 хляб !!!).

133

Анонимен

преди 5 години

"Всички ние можем да си погледнем старите бележници и да видим, че там също не пишеше майка и баща, а винаги е пишело родител-настойник"Тая нещастна женица не прави разлика между това, че в бележника да пише "родител", защото се подписва само единият родител, а той може да е както майката, така и бащата и другото, за което става въпрос - при предоставяне на данни и от двамата родители тук, поне според нашето все още право, си имаме майка и баща, а не "родител 1" и "родител 2".

132

АЗ

преди 5 години

Аз не искам да съм родител 2. Точка