71

Анонимен

преди 5 години

За мен това не е проблем, ако за някой е проблем явно има защо да се притеснява!

70

Анонимен

преди 5 години

Вече виждате неща там където ги няма. Ама то в тези коментари сте главно душевно болни така, че всичко е точно :)

69

бай Х

преди 5 години

лека полека ще станат нещата :-(

68

До 70

преди 5 години

Тези неща ги разправяй на дружките ти от Гей братството. Какъв ти доведен родител бе пич ? За детето е важно да получи подобаващи се грижи, а няма значение дали те са от биологически баща или майка.

67

Анонимен

преди 5 години

Родител 1 (А) и родител 2 (Б) го налагат точно ЛГБТИ и *** организациите!

66

Анонимен

преди 5 години

А къде пише *** 1 и *** 2? Почнахте малко вече да се издухвате ми се струва.Е то само това остана :)Това ли ти е опорката?

65

Анонимен

преди 5 години

До 77Ама същото мога да кажа и за вас :) какво значение има дали ще е майка, бъща или родител а и б?

64

Анонимен

преди 5 години

Извратените западни "ценности" зорлем ни ги набутват, срещу някой и друг подкуп от НПО - храненици на Сорос и САЩ - факт.

63

Анонимен

преди 5 години

Както каза момата в бележниците ни едно време пишеше родител/ настойник нямаше майка нямаше баща. Стига простотии.Да защото се изисква подпис само на единият родител. Глупеете доста с такива оправдания.

62

До 71

преди 5 години

Тpoлче, решението е графа майка/баща, настойник/настойничка, а не родител А/родител Б!

61

Анонимен

преди 5 години

До 73А къде пише *** 1 и *** 2? Почнахте малко вече да се издухвате ми се струва.

60

Анонимен

преди 5 години

Родител А и Родител Б във въпросната форма е понеже ако детето има ДОВЕДЕН родител, не се води биологичен.А ти къде си видял някъде да пише биологичен баща или биологична майка. Какво значение има доведен недоведен....Поредното обяснение лишено от смисъл и връзка с реалността.

59

Анонимен

преди 5 години

Както каза момата в бележниците ни едно време пишеше родител/ настойник нямаше майка нямаше баща. Стига простотии.

58

Анонимен

преди 5 години

Родител А и Родител Б във въпросната форма е понеже ако детето има ДОВЕДЕН родител, не се води биологичен. Тук не става дума за *** и простотии. Вече напълно сте изчаткали. Сънувате *** май а?

57

АНОНИМЕН

преди 5 години

Министърът на образованието и шефът на инспекторатът по образование в Бургас на секундата да си подават оставка. Какво правиха с тези листовки и учителите допуснали ги до децата? Тези учители как се определят като Родител 1 и 2 ли?Нямаме нужда от *** пропаганда. България ясно показа ,че не приема Истанбулската конвенция.За това всички нормални хора трябва да гласуват за хората на Сидеров за тези избори за да няма *** идеологии и учениците да учат Вапцаров, Смирнески и Пеньо Пенев.

56

Анонимен

преди 5 години

А след още някоя година това ще се учи по литература:Ти ли си, родител 1, тъй жално пел/а,ти ли си мене три годин клел/а,та скитник ходя злочестен азии срещам това, що душа мрази?На родител 2 ли съм пропил имане,тебе ли покрих с дълбоки рани,та мойта младост, родител 1, зеленасъхне и вехне люто язвена?!

55

:))

преди 5 години

До Анонимен 63В момента жълтата фланелка е в теб!Поздравления!

54

тъй тъй

преди 5 години

Дядо му ще бъде "прародител 1",а баба му-"прародител 2"!За малките ясно-"внук 1" и т.н.Интересно,леля му как ще и викат!?А на балдъзата!?А калекото!?Лоша работа,много сложно взе става!?Май ще почна да се притеснявам!

53

Родител 1

преди 5 години

Така се случи, че снощи с Родител 2 правихме разни работи, бедна ви е фантазията - отгоре, отдоле, отлево, отдесно, страхотия. По едно време Родено 1 и Родено 2 почнаха да тропат на вратата и викат: Абе, Родител 1, защо мъчиш Родител 2, така се не спи, а утре сме на училище. Пък Родител 2 им вика хитро - Родено 1 и ти Родено 2, тука ние с Родител 1 местим малко мебелите. Мани, мани ...

52

Анонимен

преди 5 години

Все пак не може псевдоморалът да застава на пътя на научно-техническия прогрес!:) хахахахаЕвемти прогреса. Да се гавриш с природните закони и на отричаш човешката биология това ли е прогрес?Да отнемеш на децата правото на майка и баща и да си играеш с детската психика ли е прогрес?