131

Анонимен

преди 5 години

Вчера не на шега в яху-то прочетох велика новина Баба на 61 износва и изражда внучето си ! Имала жената дъщеря и син .Синът бил от другия бряг и с приятеля си искали дете .Сестричката на веселяка се съгласила да даде яйцеклетки , а приятеля на брат й - семе .Майка им се е съгласила да износи материала ! Това естествено става в САЩ . Абе прогрес ,прогрес . Затова във великата страна докторската асоциация е приела и- нце -ста за синдром на генетичното сексуално привличане!

130

Анонимен

преди 5 години

Аман с тия *** вече. Половете са два, кой каквото ще да говори. Останалото са болестни състояния и не знам защо трябва заради едно малцинство болни всички да приемаме някакви нови извратени "правила"...

129

Анонимен

преди 5 години

Остава да въведат и формуляр за кандидатстване в ПП Герб. Те нали са си бивши комунисти, са свикнали да бъдат управлявани от на-простите. Така си беше преди 1989, така си е и сега. Да ме прощава Методиев Борисов, но той дали си намери членската книжка от БКП-то? Между другото, след като си подаде оставката за трети път, България най-после започна да просперира.

128

Анонимен

преди 5 години

Едно време беше родител-настойник сега ще е родител едно и две. Голям прaз.

127

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 135То че майка му на това дете от двама бащи е к.....е ясно, ама що трябва да пише к.... в бележника или акта за раждане

126

Анонимен

преди 5 години

Ако има нещо, което ме дразни у българина е, че освен прогресивно затъпяващ си остава и силно ограничен. На запад, в нормалните държави, тези "драми" с третия пол не съществуват.Напротив, съществуват и общественият дебат се изостря все повече.Има чести протести и широка обществена дискусия по темата.

125

Анонимен

преди 5 години

В бележниците пишеше "родил настойник",защото срещу графата се попълваха имената само на единият родител и понеже не се знае дали ще са имената на майката или на бащата е написано така.Не е съвсем така. Родител/настойник се пишеше само там където се изисква подписа на който и да било от родителите. Например да ти се разпише някой на двойката или забележката в бележника.

124

явев

преди 5 години

В бележниците пишеше "родил настойник",защото срещу графата се попълваха имената само на единият родител и понеже не се знае дали ще са имената на майката или на бащата е написано така.Също така може детето да е сирак или майка му и баща му да са в чужбина и да го гледат баба му и дядо му.Съвсем различно е когато се приема детето в детска градина или училище където са написани имената на двамата родители.Така,че хората като тази жена е хубаво първо малко да помислят преди да се изказват в ефир.

123

Анонимен

преди 5 години

До 136Ако е сирак и има само настойници ко прайм?--пишеш тях.едно време наистина в бележниците пишеше - родител ("настойник").един сирак, даже и да е сирак, той е ИМАЛ родители , физически, реални...

122

Анонимен

преди 5 години

Ако е сирак и има само настойници ко прайм?

121

Анонимен

преди 5 години

Да излезе правителствен говорител и даобясни,защо по третокласни пътищаискат да обезличат нацията,след катоофициално,стамбулският летопис беспрян.До 100.Доказано е ,че до 24h,акоедна жена я обладават двама ,то тя може да роди близнаци носещи разли-чни гени.Тогава ще се пише една майкаи двама татковци.Подобно е при суро-гатните майки.Става ли въпрос за из-конни ценности ,или за лекции в меди-цинския институт.

120

Анонимен

преди 5 години

До 130Какво общо имат децата? Вие напълно сте изчаткали.

119

Анонимен

преди 5 години

Оф голямата работа станала :) тук както винаги пишат главно душевно болни така, че всичко е ок :)

118

Ss

преди 5 години

Баси! Тези съвсем изпращяха! Пиши *** 1 и *** 2, че да ви разберем господа управляващи!

117

Анонимен

преди 5 години

Ами ако родителите са модерна тройка, как да се попълва тогава бележникът? Явно ще чакаме ЕС да спусне нови нареждания. Засега ще караме така.

116

Анонимен

преди 5 години

Поредната простотия на властта.Защо мълчите,бе,мишки?Става въпрос за вашите деца.

115

Анонимен

преди 5 години

До 126не е само заради ***-дер-асите , те са само 10%... заради Системата е, заради Матрицата и "необходимостта" от елиминиране на хора със Съзнание, Самосъзнание и Его. Без тези 3 кита на човешкият д.ух, Човека е Никой и Нищо , един "елемент" в цялата матрица ... даже животните има някаква форма на съзнание и его, но "не създават проблеми", а при човека се търси тяхната пълна елиминация...

114

Анонимен

преди 5 години

Управляващите съвсем се на.каха.Да ги махаме,че вече не се търпи.

113

Анонимен

преди 5 години

До 125Баща е този който е признал бащинство след раждането !--а дали е така , може да се разбере, чрез тест ...а пък и без тест - визуално си личи ...

112

Анонимен

преди 5 години

Вече няколко пъти беше обяснено, че графите трябва да бъдат майка/баща, настойник/настойничкаВсичко останало е ЛГБТ и *** пропаганда!