111

Анонимен

преди 5 години

До Toto 20. Тъпо,мн. тъпо .Баща е този който е признал бащинство след раждането !Простичко !

110

Анонимен

преди 5 години

Ами що няма и родител 0 ?

109

Анонимен

преди 5 години

който е сложим минус, на 119, да обясни, как едни "хора", които не са родили едно дете, могат да претендират да бъдат "родител", т.е. нещо повече от "настойник" или "възпитател"? как физически може да стане това?!

108

Анонимен

преди 5 години

До 120Ще станем като в банани с пижами - Б 1, Б 2, такива мити работи--стремежа към откъсване на децата от живи родители или за създаването на деца без родител (по изкуствен път - в епруветки и всякакви други ужасии) е откъсването на децата от корена си или създаване на деца "без корен", а значи без Его, без Самосъзнание ... а такъв "човек" (кавичките не са случайни) "не създава проблеми" на Системата, на Матрицата!братята ги е страх от хората, защото знаят, че са грешни пред тях!

107

Анонимен

преди 5 години

Как ще звъчат детските песнички в бъдеще?Така ли ?Мила моя родител1/2 сладка и добричка как да кажа родител1/2 колко те обичам Цели нощи знаяти над мен си бдялав тая топла стая песни си ми пяла

106

Анонимен

преди 5 години

Може направо *** флуиден 1, *** флуиден 3, *** флуиден 4 и т.н. Все пак има семейства с повече от двама възрастни :) Нека сме толерантни.

105

Анонимен

преди 5 години

Ще станем като в банани с пижами - Б 1, Б 2, такива мити работи

104

Анонимен

преди 5 години

"родители", които НЕ са го родили, няма как да му бъдат "родител", а могат да бъдат точно "настойник" (както пишеше едно време), "възпитател", но НИКОГА няма да бъдат Родител! Никога!

103

Анонимен

преди 5 години

Ами ако има настойници детето? Пак ли са майка и баща.Това, че настойник се грижи за едно дете не означава, че детето няма майка и баща.

102

дедо Ви

преди 5 години

Баща, майка, настойник, всичко останало е ......... и руши българското общество!!

101

popa ot razgrad

преди 5 години

надявам се тая тъпотия да не бъде приета официално...защото това вече ще е краят на всички семейни ценности...а дойде ли краят на семейните ценности ще дойде и краят на обществото...

100

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не е техническа грешка.Ако беше щеше да е поправена,а не да стои три години и да се променя след реакции в социалните мрежи.Това си е постепено натрапчиво поведение и ако мине между капките се утвърждава.Затова родители-майки и бащи,българи-БДЕТЕ! Не оставяйте институции подвластни на НПОта да ви заблуждават и да прокарват извратеняшки"ценности".

99

Шопо

преди 5 години

Кога мусульлманите завладеят Европа ще карат наред-Родител 1 и родител 2...

98

Трол

преди 5 години

След шест години ще правите сензации.. Ами ако има настойници детето? Пак ли са майка и баща. Системата си беше адекватна, аман от гейски простотии.

97

АнонимеН

преди 5 години

НЕ Е ИЗГОТВЕНО ПРАВИЛНОТРЯБВА ДА ПИШЕ РОДИТЕЛИ / ГЛЕДАЧИ1-МАЙКА РОЖДЕНА2- БАЩА РОЖДЕНЕН АКО СЕ ЗНАЕ3- ДОВЕДЕН БАЩА ВТОРИ БРАК С МАЙКАТА4- ДОВЕДЕНА МАЙКА НА БАЩАТА ВТОРИ БРАК5- НАСТОЙНИК БАБАТА КОЙТО РЕАЛНО ГЛЕДА ДЕТЕТО ЗА ДА ПРИБИРА ПОМОЩИ КАТО НАЗНАЧЕН ОТ ДЪРЖАВАТА ПРИЕМЕН РОДИТЕЛ!ТАКА Е В ШЕКЕР МАХАЛА

96

Анонимен

преди 5 години

Родителят е само един, този който ражда. Може да се допълни и правител и настойник, всичко друго е в полза на конвенцията.

95

До 107

преди 5 години

Плюс това в бележниците има само една графа и затова е написано Родител/Настойник за този, който се занимава с децата. А тук имаме две графи. И двете обаче са обозначени съответно Родител А и Родител Б.

94

АнонимеН

преди 5 години

ФОРМАТА Е КРАЙНО НЕПЪЛНА!!ДЕТЕТО МОЖЕ ДА ИМА РОДИТЕЛ А И Б НО ДА ГО ГЛЕДАТ РОДИТЕЛ С И Д :D

93

Анонимен

преди 5 години

В бележниците пишеше родител - настойник, защото под "родител" се разбира и майката, и бащата - няма как да пише "майка" или "баща", защото няма как да определиш кой от двамата ще провери бележника. Тук става въпрос за произход на детето, а"родител 1" и "родител 2" си е баш джендърско и неопреелено. Децата все още имат МАЙКИ и БАЩИ, мамка му!

92

До 100

преди 5 години

На инвитро клиниките трябва да им е забранено да обслужват гей двойки!