85

Анонимен

преди 5 години

Не само правилно , но и необходимо . Но няма ли да възвърнем данъчната политика на бившата османска империя . Доколкото е известно безправното българско население през тези години е плащало около 300 вида различни данъци , налози и такси - например такса жених и такса невеста .

84

Анонимен

преди 5 години

До Неам нервиНе е направено за хората и реда! ЗА ПАРИ!--чрез т.н. "пари" се управлява (все още) тълпата! всичко е заради КОНТРОЛА НАД МАСИТЕ ... защото бяха яко ограбени чрел "либералната" демокрация и свобода, с помощта на Лихвата, обаче вече няма на къде да ги грабят, а и масите "проглеждат" и трябва бързо да ги окошарят, защото ... става опасно за едни "хора" ...

83

Анонимен

преди 5 години

Да се конфискува имот? Тези, които предлагат, идея си нямат от право. Това предложение противоречи на основни принципи от международни договори и на Конституцията. Ама от елементарни хора, толкова.

82

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Хора, разберете, че соц-а си отиде преди 30 години. Сградите си имат собственици и те да си ги ремонтират, след като съберат пари. Единственото което може да направи общината е да въведе изесквания и да следи да се изпълняват. Който не ги изпълнява - глобичка .

81

Анонимен

преди 5 години

Като живееш в Холандия, стой си там и не давай съвети, защото не внасяш данъци тук, които да заминават в джоба на крадците.

80

зрелища и пасти

преди 5 години

а нещо за горивата няма ли да се направи предложение ? дизелът пак върви нагоре , тука стана 2.37 лв ..

79

Max

преди 5 години

Аз живея в Холандия и наистина всички сгради са в перфектно състояние.Поддръжката от общината е невероятна.Но за жалост този модел няма да проработи в България заради Ганьовския манталитет на хората.

78

Американ

преди 5 години

Пак комуноистически недомислици!? Не външните фасади, а сградите трябва да са изцяло безопасни и прегледни, а не да падат балкони, керемиди и мазилка. В Америка даже цвета на къшата си не можеш да смениш без удобрението на съседите и общината.

77

Анонимен

преди 5 години

До 71всеки ако си прави каквото поиска ще се превърне в анархия трябва да има НОРМИ които всички трябва да спазваме--кой ги пише тия норми!"анархията" я има в самата Природа! тя е хаотична и затова е жива!"анархията" е диктатура на болшинството на меншинството"реда" е диктатура на малцинството над балошинствотоа "анархията" е хоризонтална, референдумна демокрация от народа и за народа!

76

Анонимен

преди 5 години

"общината да конфискува имота, за да може да го поддържа качествено." - тя общината първо нейните си имоти да започне да стопанисва "качествено" после за частните да си мисли. Да не говорим кой и как ще определи критериите за "конфискуване" - той имота може да е луксозен ама да не отгоаря на критериите на някой чиновник който просто след като го конфискува ще се нанесе в него. Отваряме още врати за корупция ли какво? Каква е тази гражданска организация с политическо кражбени заложби?

75

Анонимен

преди 5 години

На тези, които не поддържат къщи и апартаменти и части от тях падат по главите на хората съответният имот да се отнема и да се даде на по-нормални хора. Стига с тия селски комунистически номера - "нямам пари беден съм".

74

Анонимен

преди 5 години

Законите в БГ вече са престъпни,нищо,че са ги обекли като закони.

73

Анонимен

преди 5 години

Гнусните гербаджии направиха много простотии. Няма са споменавам законотворцът Фидосова , здравните министри, разни тефтери, ало Ваньо( ама това му било ЕГНто) Мишо бирата, лобистки закони ( фаровете посред бял ден все едно сме в скандинавието) , съпите чанти на свинетка, безумните данъци, несправедливото увеличение на пенсиите на определени хора...... .

72

Неам нерви

преди 5 години

Който е малко над средностатистически пик.льо, веднага се досеща, че това е същото катосъс застрахователите през първите години на демокрацията. Същите са и зад "гражданската".. Просто това са два сектора, които трябва да се "овладеят" от точните хора! Имоти, автомобили.. безкраен извор на скубане на пари! Не е направено за хората и реда! ЗА ПАРИ!

71

До анонимен 67

преди 5 години

Анонимен 67 е много прав, подкрепям го

70

Анонимен

преди 5 години

да не би да се е пръкнала нова фирма за саниране на СМЧ / силно мой човек/ ?

69

Селянин

преди 5 години

Данък въздух под налягане за празни кратни може ли

68

Анонимен

преди 5 години

е то това го знаем, че е крайната цел на целият този напън за "въвеждане на ред"!само, че преди да започнат "да отнемат", ще има много смъртни случаи на "отнемащи", ей така - за профилактика...---------Може и да има, но повече са смъртните случаи на червени клошари отказващи да се съобразяват с околните нормални хора!

67

Анонимен

преди 5 години

До 67Потискащата градска среда е един от основните фактори за негативизма на българите--не гледай бе! стой си в подредената, стерилна масонска стаичка! там всичко е "идеално", прошнуровано, пронумеровано, подчинено на 1,618, подчинено на 3,1416, подчинено на 2,71 и подчинено на "свещеният фалос" ... и въобще важнното е да и подчинено ... и да има "ред" ....в името на Великият Орден на Лихвата и Капитала!амин!

66

До анонимен 68

преди 5 години

Говору се за външна фасада бе. идиоттттт,не е нужно всеки да ти гледа селяниятааа, живееш в общество където трябва да се съобразяваш с околните,вътре в стаите ти си прай кво искаш разбрахме че обичаш да живееш в бардак но не на всякъде имаш право да се месиш, всеки ако си прави каквото поиска ще се превърне в анархия трябва да има НОРМИ които всички трябва да спазваме