125

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че трябва да се оправят фасадите на сградите !Крайно време е София да престане да прилича на московско гето !

124

Анонимен

преди 5 години

Селендурите отново недоволни! Я се връщайте на село при кокошките! Умирисахте града на вкиснато!

123

За съм

преди 5 години

продължение:А знаете ли на "запад" какви данъци струва добрият вид на градовете им? За Германия, Кьолн знам от близки, че има глоба за непочистен сняг пред оградата, ако граничи с общински тротоар и ако не чистиш тротоара ще си наемаш хора. Имат и данък за дъждовна вода, който се смята в/у площа и измерените валежи-логиката е, че тази вода се влива в общинската канализация !Ако немец дойде у нас, става като *** т.е. хората сме си едни и същи, само правилата и глобите правят различната среда.

122

За съм

преди 5 години

*** иска да плати 50-100лв годишно и да има тротУари, да му чисти някой *** пред входа, да му събира фасовете дето Фърля навсякъде, някой даже "хвърлят" ползвани памперси през терасата?? Фасадата му е най-малкия проблем, защото трябва да купува цигари, ракия и т.н. За да е чисто, не трябват пари, а само да се чисти. Но даже когато излязат хора, все някой се скатава, има среща или само гледа отгоре как другите чистят. Затова съм за по-принудителни правила спрямо мизерниците...следва

121

Шмръц

преди 5 години

Всички, дето се правите на големи плащачи и плюете другите, че не искали да си плащат сметките... Знайте, че всеки за един ден може да се превърне в клошар!!! Зависи кой се е огледал в имота ти и какви планове има за него! Схемите са изработени отдавна, просто сега трябва да се облекат в закони! Това е поредното развързване на ръцете за придобиване на имоти от точните хора! Всичко, което поне малко работеше в полза на хората, отдавна е скопено!

120

АНТИ

преди 5 години

До АНТИ до неразбралите-еми той май затова си и замина.------------------------------------------------------------------------------Той си замина веднъж, българите ще си заминават, бързо или бавно, всеки ден от мизерията.

119

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

Другаря Плeвнeлиев каза, че голяма част от българите, трябва да живеят на квартири - така било на Запад.

118

Анонимен

преди 5 години

Така и трябва, щом могат да искат 1300 евро на квадрат за имотите си трябва да имат и пари да ги поддържат в приличен и спретнат вид .

117

Jiko

преди 5 години

По всякакъв начин се търсят възможности за "одиране на кожите" ни ! няма ли най-сетне да хванем тоягите.....

116

Анонимен

преди 5 години

До АНТИМислите, че ще имате собствени жилища като през соца ?!--мислиш, че има "вечен ръст"?айде бе, ама верно ли са те заблудили или си объркал хаповете!?!

115

11

преди 5 години

Ъхъ, ясно - изядоха мангизите за санирането.

114

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна глупост, държавен произвол, право и отговорност е на собствените със свой сили и средства да си поддържат имотите, като не искат да им се отнема и разпродава на публичен търг собствеността. Аз няма да плащам, за да си ремонтира друг имота - твърдо против съм!

113

Анонимен

преди 5 години

До АНТИИ в най- мощната държава САЩ има бездомници.Мислите, че ще имате собствени жилища като през соца ?!--уса не е държава, а една гигантска частна фирма, която си отглежда роби за работа... до толкова е голяма "демокрацията" там, че на "изборите" е разрешено на Тълпата да избира "избиращите" прецедента, които теоретично могат и друг да изберат.всичко е псевдо!истинска демокрация има донякъде в швейцария, където всичко е на пряк контрол от народа, чрез референдуми

112

Сандо

преди 5 години

в Холандия рабори и съдебната система, затова и всико останало рабори. У нас това е виц - докато ме осъди общината и ще мине давността

111

АНТИ

преди 5 години

И в най- мощната държава САЩ има бездомници.Мислите, че ще имате собствени жилища като през соца ?!

110

Анонимен

преди 5 години

В собствения си дом се превърнахме в наематели и ще плащаме наем на общината, за да не ни изхвърлят на улицата.Държавата ще сложи ръка на собствеността ни, която сме платили, купили със собствените си пари и за която плащаме данъци всяка година.

109

мак

преди 5 години

Не може да отнемете жилище, в което никой не живее. Или умниците си мислят, че ще го отнемат, за да го "поддържат" и ще го дадат на свой човек? А за фасадите, какво да кажа, нова глупост, ще ги оправим, ще изглеждат прилично, обаче в същото време ще газим локви и ще се спъваме по криви тротоари, особено извън центъра, щото центъра е свещен и пари за него има, другите места са без значение. Всеки ден нова глупост измислят.

108

Анонимен

преди 5 години

Исках да освежим фасадата на блока и това можеше да стане през поставяне на фирмена реклама на една от външните стени. Да, но се оказа, че тя по някакъв начин принадлежи на общината (Като тротоара и тревните площи) и без нейно съгласие (такса) не става! Та питам се, щом за едни има безплатно саниране, защо Общината-майка ще събира пари от останалите?

107

има по-важни неща

преди 5 години

А на това му казват "диктатура на демокрацията"!

106

Анонимен

преди 5 години

На мене пък ми допада китайският съд. Има добра и успешна практика, да го въведем тук викам аз...