145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 145Освен ако не е с врат, като топола и бухалка :)

144

И.Б.

преди 5 години

Какво предлагат софиянци в случай, че обитателят на партер рядко обитава жилицето си и го оставя в невероятно мръсно състояние. При това той е с 2 висши образования, пуши като комин. Два прозореца гледат към улицата, но са невероятно мръсни, другите странични са припокрити в пожълтяли вестници. Всички останали обитатели са предимно чисти. Той излага цялата кооперация. Има ли законово положение за такова явление?

143

Я па я..!

преди 5 години

Всички фасади да са като фасадата на новия апартамент на Цветанов. Каква е тази анархия ?

142

Анонимен

преди 5 години

Още,още и ще спечелят всички избори,давайте ,още!

141

анонимен

преди 5 години

Нагло е,след като направиха народа да се мъчи да живее с 200лв пенсия сега да му вземат и жилището,само защото не може да си позволи да ремонтира фасадата му!Струва ми се,че изпълняваме нечия чужда поръчка да нямаме собствени жилища.Ако направят пенсиите да са достатъчни за нормален живот,смятам,че няма да има човек,който да не иска да си "стегне"дома.

140

Анонимен

преди 5 години

Вътрешните общи части са големия проблем- водопроводни,отоплителни, канализационни инсталации., асансьори Фасадата незначи нищо в това бедно общество. По скоро се търси лапачка на ясла за заплата.

139

имаме грозен опит

преди 5 години

Навремето се наложи да проверяваме детски градини с цел одобряване на вече внесени предложения за хидро изолации на покриви .Течове страшни.Искат полагане на поне три нови пласта хидро изолации хиляди квадратни метри..Комисия се качва на всеки покрив и хоп .Престъпна небрежност. Заварявали на покрив а пробили изолацията . нужен ремонт на 2 квадратни метра. ..И така на всяка градина

138

142 до 143

преди 5 години

По-скоро гледам да не минавам през квартали, в които нормалното обръщение е "бе", а нормалното състояние на хората е злобно-намръщено, със забити в земята погледи, за да не виждат мизерията, по съвета ти. Средиземноморците обичат навън да е лъскаво, пък вътре вкъщи каквото дойде. Ние си спретваме кичозен уют у дома, а пристъпим ли извън входа, ела да видиш коптор! И не е до пари! Засадиш покрай тротоара цветя, те ги стъпчат и изкоренят. Украсиш за Коледа - крадат. Калпави хора сме.

137

АМАН от терор АМАН

преди 5 години

AMAN от наглеци в тази България АМАННагли терористи на власт начело с Борисов ограбват годишно от народа по над 23 000 000 000 живи кървави лева. Села и градове тънат в страхотна мизерия. Над 60 % от населението няма пари за оцеляване.Малките градчета опустяват ударно. Домоуправителите вече чакат яки рушвети за ремонт на фасадите..

136

Анонимен

преди 5 години

До144. Докато сме в ЕС. Жилище единствено , инструменти, легло, лични документи. НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА ВЗЕМЕ . И ВОЖД ДА Е И ФАРАОН ДА ЕНИЕ СМЕ ТОВА Е ЕС.

135

фасадите наистина са

преди 5 години

в окаяно състояние, в масовия случай. Но смятам за нормални планираните данъци единствено при условие, че общината осигури денонощно наблюдение и СЪД за келеметата със спрейовете. Дадохме 6 бона за пребоядисване преди 2 години, 6 месеца по-късно качулатите от гетото минаха и надращиха простотии. Айде пребоядисвай, поръчвай от ибей скъп анти-графити продукт и т.н. Да чуя за един осъден вандал, ще плащам с кеф такъв данък, за да поспретнем града си. Ама ефективно осъден!!!

134

Анонимен

преди 5 години

"Така и трябва, щом могат да искат 1300 евро на квадрат за имотите си трябва да имат и пари да ги поддържат в приличен и спретнат вид ."Ти си по-гаден и дилърите в Балкан Стар. "Ми виж СЯ!" (обръщение от служител, който се опитва, да ти продаде кола за 96000 лева). "Га имаш кола за 100 бона, ми нормално си е да даваш по 15-20 бона, да я правими веднъж гудфишно"Бе шибаняяяяяк! Аз нали затова давам 100 бона, бе! Да не се налага да правя нищо и след 3 години, просот да разкарам колата...

133

Анонимен

преди 5 години

До За съмХората, драги ми Смехурко, не са нито едни и същи, нито равни, нито еднакви.

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 134Преди 30 години не плащахме по 100-150 лева. Плащахме по 7-8 лева. Хайде, сега има инфлация, туй-ти-унуй-ти, ама не може, да ми кажеш, че минималнаа заплата е 500 лева, па да ме караш, да платя 3500 лева през 2-3 години!!! Това си е робство!!!

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"повярвай, "***" могат без теб, обачи ТИ никак не можеш без тях!"София изкара 100 години, като столица и без тях. Мисля, че ще се справи ...

130

Анонимен

преди 5 години

Последният път, когато се конфискуваха жилища в Европа имаше:Нацисти - отнемаха имуществото на по-богатите, под предтекст, че били от друга вяра, раса и прочие.Комунисти, които извъриха държавен преврат с помощта на чужда окопационна сила, които отнемаха имоти, къде от ревъншизъм, къде от злоба, къде от дребнаво отмащение, защото някой ги напсувал в кръчмата преди 10 години.

129

Анонимен

преди 5 години

Не могат да вземат на никой жилището, още повече ако е единствено. Единствено жилище е несеквестируем имот. И други неща са несеквестируеми. Насилието което упражняват върху населението все очаквам да свърши. Приемат закони и наредби докато си чоплят сополивите носове. На какви цени ще ти оправят идеалните части от фасадата които са 15-20 квадратни метра. Като при санирането по 1000 лева на кв метър за боя. *** работата.

128

Анонимен

преди 5 години

До 131Селендурите отново недоволни! Я се връщайте на село при кокошките! Умирисахте града на вкиснато!--повярвай, "***" могат без теб, обачи ТИ никак не можеш без тях!ТИ пръв ще заревеш от тази раздяла и то болезнено ще заревеш!

127

Анонимен

преди 5 години

До 129Ганьо иска да плати 50-100лв годишно и да има тротУари, да му чисти някой *** пред входа, да му събира фасовете дето Фърля навсякъде--"*** нищо НЕ иска, ти постоянно искаш от него и все мрънкаш, че "***" (който "на заплата" ти изкарва печалбата,с която си купуваш яхта) все ти пречел, все ти "замърсявал пейзажа на масонската "подредена душица"!това което "***" единствено иска - да го оставиш на мира, веднъж за винаги и да не му досаждаш с нови и нови "правила" и ограничения

126

Анонимен

преди 5 години

Умниците от общината как им скимна да се разпореждат с парите на хората. 2/два/ милиарда похарчиха за 200 блока да санират с народни пари в частен интерес. Затова съд ги чака. И като се усетиха какво престъпление са свършили сега ще карат и другите да си оправят фасадите та да се размие стореното в общата бъркотия. Ама сега хората със собствени пари ще санират. Има разлика. Лепенето на студоупор по стените го направиха на цената на ново строителство. Откраднаха парите и квото било било.