105

ало

преди 5 години

Да бяха дали възможност за саниране на старите блокове около транспортните артерии, а не първо да се санират блоковете на приближените на районните кметове. Примеп Младост. Там първо се санираха блоковете на приближените на бившата кметица-докторица, дете беше дала гаража на 25-та поликлиника на мъжа си! А сега ще искат още пари! Оставка !

104

Joko

преди 5 години

"..общината да конфискува имота... " Блестяща идея ! Сигурно имате предвид 6-те апартаМЕНТА на Цвъто !

103

Анонимен

преди 5 години

До rmАми може би и трябва, защото *** пари не дава за друго освен за цигарки. *** в която живее не го интересува.--с пари всеки може, важното е ккаво можеш без пари!ограбиха българина, "спретнаха си къщичката" с неговите пари и сега видет ли имат наглостта и безочието да започват се дразнат "от околната среда", тъй като тя им "беднее" в техните слепи очи, съгласно "Стълбата" на Смирненскино оня горе гледа и е над техния!

102

Анонимен

преди 5 години

всички тия напъни за генериране на нови, и нови, и нови разходи на българина, са отчаян опит той отново да бъде върнат на "пистата за консумация" и отново и отново да "завърти колелото" на Лихвата и Капитала, а потози начин да продължги да бъде контролиран и подвластен на Матрицата!

101

Анонимен

преди 5 години

Гражданите настояват за въвеждане на нови данъци? Сигурно са служители на общината

100

СС

преди 5 години

ХАЙДЕ СЕГА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДА ИМ ВЗЕМАТ СЛУЖЕБНИТЕ КОЛИ И НСО ОХРАНАТА И ДА ХОДЯТ НА РАБОТА С КОЛЕЛЕТА, ЗАЩОТО В ХОЛАНДИЯ Е ТАКА И РАБОТИ ДОБРЕ...КАТО ЩЕ КОПИРАМЕ ДА КОПИРАМЕ ВСИЧКО НАЛИ ТАКА ДРУГАРИ ДЕПУТАТИ?

99

Анонимен

преди 5 години

До 102Сега чакаме следващия налог - пари за вдишване и издишване...--ще стане, може да си сигурен !

98

Анонимен

преди 5 години

Въх, това за панелните таласъми ли?

97

Анонимен

преди 5 години

Браво, добре са измислили налога.Сега чакаме следващия налог - пари за вдишване и издишване...

96

Анонимен

преди 5 години

До 99Всички тези мерки, санкции, правила са с цел да бъде отнето жилището на хората, да бъдат оставени на улицата.--"твърде много" собственост има в бг, според някои.затова вече 30 г, лихварите не могат да пробият така сериозно бългрина, както в "развитите" страни и статистиката показва, че като цяло, българина е в пъти по-малко задлъжнял, спрямо "европееца" а да не говоря спрямо американеца, който още с раждането си му цъка лихвата! те не знаят, де си дават сметка - колко са зле!

95

Анонимен

преди 5 години

Вместо да се захванат с привличане на инвеститори, разкриване на нови работни места, повишаване на заплати и пенсии, управляващите насочиха фокуса към собствеността на бедните хора. Точно на бедните, защото богатите отдавна не живеят в стари блокове. В старите блокове останаха пенсионери, самотно живеещи хора, работещи бедни..., които едва плащат месечните си разходи и нещата от първа необходимост.

94

Анонимен

преди 5 години

Всички тези мерки, санкции, правила са с цел да бъде отнето жилището на хората, да бъдат оставени на улицата. И от това ще се облагодетелстват определени лица, приближени на управляващите. Бедните още по- бедни, богатите още по- богати.

93

Анонимен

преди 5 години

Принципно би трябвало да се регламентира предварителното събиране на пари за ремонти по сградата. Дали ще е фасадата, покрива, улиците, входната врата, стълбището, някоя от инсталациите, при авария и т.н., парите трябва да ги има, когато се наложи, а не тепърва да се събират. Специално събиране на пари за фасадата не е необходимо, защото тогава ще трябва да се събират предварително пари специално за останалите ремонти.

92

Анонимен

преди 5 години

Има много такива добри практики по света, които работят. Ако въобще се приложи при нас, ще бъде опорочена. Хубава работа, ама ...

91

Анонимен

преди 5 години

До МизернициИли е по-лесно да си креташ на "сигурната" мизерия и само да мрънкаш. --българина не мрънка! мрънкаш ти през ден, че "намаш кадри" ами няма и да имаш, запиши си го дебело!На българина - или насила или няма да стане. --няма да стане насила!как така след 30 г, изведнъж ви стана "грозно", "хаотично" и "анархично"? странно ... ама то винаги е било така, още повече пък след като се създаде ОГРОМЕН дисбаланс в стандарта на хората и сега на крадците им било "грозно"!фък офф!

90

баба мара

преди 5 години

къде ми е коментара бе демократи

89

Проф. Мърморски

преди 5 години

За здравето на общината, плащайте данък сгради.

88

Мизерници

преди 5 години

Кой си поддържа фасадата на сградата тук? Никой! В Гърция си задължен да поддържаш фасадата на имота си. Никой не иска да дава един лев, еми не живейте в София. Ама заплатите били ниски - еми напускайте, правете протест, сменете системата. Или е по-лесно да си креташ на "сигурната" мизерия и само да мрънкаш. На българина - или насила или няма да стане. Жалко ама факт...

87

Анонимен

преди 5 години

До MaxАз живея в Холандия и наистина всички сгради са в перфектно състояние.Поддръжката от общината е невероятна.Но за жалост този модел няма да проработи в България заради Ганьовския манталитет на хората.--в холандия и фенери има на всеки ъгъл, и на всяка крачка виждаш "иглата да влиза във вената", и бЕлото да заминава в ноздрите и никой да не знае кой е всъщност и за ккаво се бори, освен че иснка да си купи лале за 4000 гулдена през 17-и векстой си там ...в мрачната страна на траверсите

86

АНТИ

преди 5 години

Външните фасади, както е фасадна демокрацията тук.Когато крадливи комунисти строят капитализъм, резултата е = фалирала България.Подменете скапаното ВиК, бе !Кръпка до кръпка, недокърпено.