148

Трудовакъ

преди 5 години

Лъжи, лъжи и пак лъжи. Внушения, догадки, съмнения. Няма 6 палатки, не живее в чужд дом. Сталин като почина, какво намериха - дрехите му, парадния мундир на генералисимус, ботушите, различни лични вещи. Всичко останало, което той е ползвал, лично или по служба, е било държавно. Същото се отнася и за предшественика на Путин, Андропов, Юрий Владимирович, Бог да го прости. На Леонид Брежнев колекцията от луксозни автомобили също остана за държавата и днес може да се види като музейна експозиция.

147

Викинга

преди 5 години

Предполагаеми, мнение на опоненти, догадки, въобще резил статия, воняща на ненавист и злоба!Путин върна Русия в нейната къща, пак е велика държава, играеща решаваща поля в световната геополитика!!! С бля бля и ненавист не става, вижте докъде я докара България, бедност и разруха!!!

146

noFreeman

преди 5 години

е па дайте линк да го гледа целия свят де... или е като Скрипал, само думи и хората ги няма...

145

Pen

преди 5 години

Стига с тоя Путин.Айде за Бойко напишете нещо или той няма нищо общо с мафията ? :))

144

Армиканеца

преди 5 години

Някой да напише за бойко и мафията,ама още армиканците им трябва мафиотската армия на балканите!

143

Анонимен

преди 5 години

Хохлите щели да си вырнат Крим когато станат силни икономически. политически и военно, значи след 500 - 1 000 години.

142

ДЕМО-ПРОПАГАНДА

преди 5 години

"В основата на филма са интервюта с различни опоненти на президента"Не знам на Путин колко му е чиста работата, но филм основан на интервюта на опоненти не се нарича ДОКУМЕНТАЛЕН, а ПРОПАГАНДЕН.Да не забравяме основното правило на демокрацията - да се показва и другата страна, и другото мнение, да се даде право на обвиняемия да се защити...

141

Анонимен

преди 5 години

Тези неща се знаят отдавна, нищо ново.

140

Анонимен

преди 5 години

В интервюта с различни опоненти на президента са събрани най-различни kлюkи. Заключението е, че с голяма доза вероятност може би имат място корупционни сделки, в които може би е бил замесен Владимир Путин. Типично за дойчемеле.

139

САМО ЕДНА ДУМА :

преди 5 години

ВЕЛИК !!!

138

Анонимен

преди 5 години

При Путин Русия си вьрна статуса на велика дьржава играеща в геополитиката роля с която даже американците признават или искате да кажете,че при Елцин дето го потупваха по рамото беше по добре ???

137

колко сте фобите

преди 5 години

вижте общия брой на постовете 215, разделете го на две (50/50) фили фоби и след това на още 5, защото един фоб пише от 5 акаунта и колко станахте....има няма 21/2 *** девила дремещи по заповед в мрежата с десетина клишета.

136

С.Магнитски

преди 5 години

По изключителна жестокост и варварщина Путин отстъпва само на големия Сталин, титана на човешкия ужас! Но се нарежда преди Хитлер в класацията. Путин е студенокръвен звяр чиято библия е зелената доларова банкнота. Нищо друго.

135

Анонимен

преди 5 години

Aкурак (фас).Бездарник в школата на КГБ,изпратен в ГДР за складажия .Но нали дядо му е бил готва4 на Сталин , наш 4еляк ,какво да го правим .

134

За шепа...

преди 5 години

...американски долари или имало едно време на запад. Писна ми от пишман журналисти, които се изживяват като актьори, драматурзи, постановчици и всякакви разказвачи на фантасмагории. Дайте факти бе! Дайте самопризнанията на Путин бре! Стига сте списвали каквото ви наредят и заплатят от Светата Инквизиция ( ЦРУ)! Жалки *** 6 лъжци!

133

АБС

преди 5 години

АМИ ПРАВЕТЕ ЗА ИВАН КОСТОВ ЗА БОИКО БОРИСОВ КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ НАРОДА ВЕДНАГА ЩЕ ИСКА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ЕС.1 .ЩОМ Е ДОИЧЕ ВЕЛЕ СПРЯХ ДА ЧЕТА . Д.ВЕЛЕ ТОВА Е ПРПАГАНДА СИНЪТ МИ Е В ГЕРМАНИЯ ИМИ КАЗА ЧЕ ТОВА Е ЧИСТА ПРОПАГАНДА НА ТЯХ НИКОИ НЕ ВЯРВА В ГЕРМАНИЯ

132

Анонимен

преди 5 години

дааа каквА достоверност Мост лайкли.....бла бла.

131

даа

преди 5 години

когато нещо става не изгодно някому, рев до небето. мафия, ако ни е изгодно оооо това е лобизъм...

130

haha

преди 5 години

в които може би е бил замесен Владимир Путинhahahhahhhahhahhahhahahhahhahhahahhahahhahah - документален филм!!!

129

Kr

преди 5 години

"Борисов и мафията"