208

noFreeman

преди 5 години

нищо не може да разнищи човека, който върна славата на Русия, който я направи отново да се съобразяват с нея... и като казвате за филма дайте линк да го гледаме... не может, защото няма такъв... пишете за другите мафиоти в еврогейския ви съюз, като Боко ипонеца и много други...

207

Анонимен

преди 5 години

До СкептикПишете за криминалния преход. Как общонародната собственост стана частна. Как същите "честни" частници са финансирани от ЕС.Кои частници са финансирани от ЕС бе?Беневи ли?Или Гергов?А може и Арабаджиеви, Пеевски, Ковачки и т.н. спонсори на БСП?

206

Скептик

преди 5 години

Пишете за криминалния преход. Как общонародната собственост стана частна. Как същите "честни" частници са финансирани от ЕС. И искате ние, които работим да ги уважаваме онези, които само грабят без да работят.

205

Путин се усмихва и

преди 5 години

Ех тия шваби!! Сега в тая телевизия ZDF трябва да изпратя малко новичок,а моята бивша другарка Меркел от КГБ,ще ми плати едно тлъсто обезщетение, като я осъдя в Страсбург за клевета. Едно време като беше млада, можеше да се размине с едно бутане на Сергей Лавров,ама вече е стара чанта".

204

Жужан трябва да

преди 5 години

Върти вувузели на Елцин и на оня святАко не беше Елцин са го направи свой заместник , жужан още щеше да събира рекет в Питер , въоръжен с рязана пушка-помпа според собствените му думи Мдаа

203

честно

преди 5 години

На снимката Путин изглежда като светец. Рус със сини очи, липсват му само ангелски крила, лира и ореол. Тия германци още ги е яд,че загубиха войната,ако трябваше да направят нов филм за Хитлер, Хитлер щеше да е абсолютно нормален, морален германец необичащ гейове,загрижен за семейството,проектант на фолксвагена и гонещ талибани.

202

Жижету и евреите

преди 5 години

От круг Озеро Са от краднали от рассия един билион долараАма мужиците му се кефятНикой не им е крив

201

до 232

преди 5 години

Нищо лошо за Русия. Лошото е за тези, които през цялото време лъжат за Русия. За тези, които лъжат колко сме добре, за тези, които крадат от нашите данъци, за тези, които са послушници и изпълнители на нечистоплътни поръчки.

200

Отговор

преди 5 години

До ехо 214 Ти па от месеци не си казал една лоша дума за Русия.

199

Дядо Соци

преди 5 години

Няма такова нещо.Путин е толкова добричък.Миротворец.

198

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо ново в този филм. Тези неща отдавна са известни. Всъщност той затова се е вкопчил така здраво във властта защото знае, че изпусне ли я всичко ще излезе на яве и не само че няма да опази милиардите но и живота си.

197

Ludoto Lenche

преди 5 години

.porednata diaria v stil DW ot tipa Highly Likely....

196

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле що не спретнат такова филмче за ББ и ЦвЦв, както и цялото им обкръжение.Всъщност то трябва да е сериал.....

195

Анонимен

преди 5 години

Бойко и мутрите ще излезе веднага, след като ще го сниамт

194

до бабата

преди 5 години

Само не греши)

193

питам сериозно

преди 5 години

А филм ,,Бойко и мутрите" кога ще излезе????Питам да знам кога да го сваля безплатно?

192

Баба Меркел искрено§

преди 5 години

Ами,яд ме е,че другаря Путин руснаците го преизбраха пак,а мене германците ме накараха да си ида. Сега ще си го върна тъпкано на Путин,нали бяхме в КГБ заедно шпиони. Той с какво е по-добър от мен????

191

ШМАТКА

преди 5 години

А бе, ей утре е най-големият български празник ,ден който дедите ни са лелеяли 500 години,а тук разни помиярски журналистически *** изпълняват поръчкови пасквилчета!Путин бил имал милиони ,ми ще има -той ръководи държава с богатства за билиарди ,продава на цял свят топло и светло ,а вие сте тръгнали да си мерите късите работи и *** политици с най-големите!

190

дрент

преди 5 години

Грешно е наричано. Трябвало е да е "Путин е мафията"

189

Йово

преди 5 години

Кога ще се излъчи филм за нашия Бойко за връзките му със СИК. Опа него не го пипат, нали каквото каже чичо Доналд и баба Меркел той изпълнява. Затова тихо и без компромати за бат Бойко.