188

Все

преди 5 години

Не мирясахте ли вече да гледате и четете фалшиви новини махнете си черногледството и погледнете какво става в България жалки сте.

187

Дядо Петър

преди 5 години

А ако някой случайно се интересува от житието и битието на сърдечно очаквания ни гост Медведев, може да си смъкне и гледа филма "Он вам не Димон".Приятно гледане.

186

до 216

преди 5 години

Приветът от Германия май е забравил някои неща от близкото минало. Забравил е даже на кого дължи възможността да пише тук.

185

привет из Германии

преди 5 години

Нормално е некадърни хора да търсят много пари чрез връзки с мафията ! Щом не са способни с кадърност и бизнес да печелят ,търсят помощта на мафията ! Неслучайно Путин подкрепя всички диктатори по света чиито държави са под международно ембарго , естествено руската *** не спазва ембаргото и търгува с тях ,така печели след като по нормален начин не може да пробие на международния пазар !

184

Анонимен

преди 5 години

Поредната претоплена манджа. Защо досега не чух за запорирали или конфискувани и 1 цент на Путин или парите не миришат особено по западните банки.

183

ехо

преди 5 години

Заблудени са тези, които вярват на журналистката. Таз жена с месеци не е казала една добра дума за Русия. Само негативизми и нищо друго. това не е нормално. Затова не и вярвам, занимава се с антируска пропаганда

182

заблуждават ни

преди 5 години

Положението в Русия е много тежко.След като отминаха "добрите чуства" от обединението на Германия и сериозната подкрепа на Шрьодер за Газпром, икономиката на Русия има нужда от нов импулс и визия.Просто икономиката на Русия е замръзнала някъде 2002-2003 г. Сега се опитват да ни кръщават че някой бил крал. Пак оправдания и медийна поддръжка на Путин от Германия.

181

Мислещ

преди 5 години

Пълни фантазии! Може би е замесен? Може да е замесен всеки, но според поръчкивите автори на филма е Путин. Лъжливите новини идват от запад.

180

Българин

преди 5 години

Абе аз Путин не го зная какъв е, ама като гледам тези дето му се кефят в България какви са, съм наясно от какво тесто е.

179

до 202

преди 5 години

......У русия няма престъпност каква мафия това е фалшива новина русия е велика.....У Бугарско също нема престъпност каква мафия това е фалшива новина да живее Гроп

178

Жужан и кръгът Езеро

преди 5 години

Са от краднали от т рассия един билион долараАма мужиците му се кефятНикой не им е крив

177

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 206 Руското няма смисъл да се плюе-то е отврат отвсякъде,а Сорос е приятеля на дем.либеращина в САЩ,Европа и Кремъл.Трамп е единствената надежда на дем.свят-първият след Кенеди и според мен е много по-кадърен и успешен от него.Дано Господ здраве да му дава още 6 г. и после да си изберем Иванка-тя дотогава ще е готова.

176

Анонимен

преди 5 години

Луд умора няма и журналист спирка не признава. Свалям шапка на авторката за упоритостта с която плюе всичко руско. Не не четох статията видях автора. Г-н Сорос има надеждни кадри. Кога ще кажете колко плаща та да се наредим на опашка за длъжности?

175

Анонимен

преди 5 години

Може би, предполагаеми, съмнения!

174

клн

преди 5 години

а за някой от българия кога ще направят тия филм??

173

ало, шо рошоидите

преди 5 години

Абе, що не си гледате ..., а ми само хората одумвате ?

172

Анонимен

преди 5 години

У русия няма престъпност каква мафия това е фалшива новина русия е велика

171

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е каква е фирмата на путин, какво произвежда, продава тя. За да имат интимните приятели на путин 2млда долара, представете си бащицата колко има. Поне да вземе да отвори един сервиз, за да им замаже очите и обясни откъде е спестил тези 200 млда долара. В рубли колко ли са или такова число не е измислено още?

170

Анонимен

преди 5 години

А Дойче веле,като е толкова принципна медия, защо не разнищи българската мафия , начело с прайм министъра?

169

До бабата от пазара

преди 5 години

Е, точно това е казала бабата от пазара: че Путин има официално толокова милиона, а неофициално - още толкова. Ако искате, вярвайте.