128

до 178

преди 5 години

До АдамЕстествено че е забранено "мафията и цру" това е под тайна на национална сигурност всяка държава членка на НАТО е поела ангажимент да пази тези тайни.Русия не членува в НАТО така че към тях нямаме такъв ангажимент

127

Анонимен

преди 5 години

Най-богатият човек в света.Ще трябва да те разочаровам! Путин не е най - богатият човек, а най - богатият мафиоз и сатрап. Забогатял чрез мафиозки практики на гърба на бедния мужик. НАД 150 МЛРД. $ СЕ ИЗЧИСЛЯВА АКТУАЛНОТО му БОГАТСТВО.

126

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост

125

дърт

преди 5 години

"ДокуМЕНТАЛЕН" филм пълен с "доказателства" от типа - най-вероятно, може би и според мнението на!

124

Анонимен

преди 5 години

Че от какъв зор трябва да показват дворци ,Русия от хилядолетия си имат дворци нищо ново.Но ето факти САЩ -руската мафия нареди на американските избиратели да как да гласуват.Великобритания също се оплакват че руската мафия им контролира демократичния избор.Дори в нашите политици се оплакват че руската мафия се опитва да им вземе избирателите.Това вече си е сериозно аргумент за власта на руската мафия, сега се търсят само доказателства, но руската мафия явно има контрол и там и премахва до

123

Дмтр

преди 5 години

Кога - Документален филм разнищва: "Юнкер и мафията"?

122

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен 180не се приеснявайте, какел....

121

Анонимен

преди 5 години

182"И ти не признаваш жирафа гледайки го в зоологическата градина."

120

Snorky

преди 5 години

Най-богатият човек в света.

119

Анонимен

преди 5 години

177И ти не признаваш жирафа гледайки го в зоологическата градина.

118

до 177

преди 5 години

До ЖековТогава заглавието би трябвало да е "мафията на Путин" или ""Путиновата мафия", което няма нищо общо по съдържание с израза "Путин и мафия", защото това е еквивалент на "държавата и мафията" комбинирайки две противоположности с "и " се подчертава противопоставяне , конфронтация и т.н. между тях.

117

33

преди 5 години

Впрегнати са всички *** за сатанизиране на Путин ,защото изправи Русия на крака и това не дава мира на мнозина !

116

Анонимен

преди 5 години

Путин и мафията.Доста смешно като заглавие.Всички знаем много добре какво означава мафия това е организация която има контрол над власта на съответната държава, а власта е загубила контрола .Идва от италианската мафия.Точно за Русия да се твърди че Путин е контролиран от някакви организации , означава че тия немски документалисти нямат и понятие от структурите на Русия.Е не може да искаме всеки документалист да е достатъчно информиран , така че им е простено невежеството.

115

Анонимен

преди 5 години

След тази статия, Путин ми стана още по-симпатичен! Хвърлянето на кал е плосък опит, водещ до обратни резултати.

114

Роб на влаЗта

преди 5 години

То и книги има за миналото на нашия вожд ББ но си ги четем като романи въпреки че са биографични .ББ преди да изчисти досието си нали уволни служители от МВР които са му извършвали справки.

113

Анал либераст

преди 5 години

всичко в очевидната говнянаа пропаганда е ХАЙЛИ ЛАЙКЛИ и една жена каза. тайни дачи, милиарди , мафия и т,нкакъвто и да е Путин ще остане завинаги като спасителя на съвременна Русия. без него краварите и джендъролюбците щяха да демократизират Русия !да е жив и здрав и дано след него да дойде подобен човек, за да може третополовите съвсем да зацвилят на умряло

112

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че филмът Айше Меркел и мафията гще бъде далеч по-касов, ама за това журналистите от немските медии нямат право да пишат и филмарат.

111

Анонимен

преди 5 години

Нищо по-различно от нашата действителност. Но тук никой няма смелост да направи такъв филм и разследване. Бедна ни е фантазията какво ще излезе наяве.

110

Анонимен

преди 5 години

И бг и руския се един дол дренки и двамата

109

Анонимен

преди 5 години

Филмът "Путин и мафията" разказва за корупционни сделки, в които може би е бил замесен Владимир Путин---------------а може би не е бил замесен. Може би!