168

гого

преди 5 години

Вовата така ви бърка в оворите че не можете да си седнете на диференциалите и само простотии съчинявсте....боли както пее славея васко от вчера Азис..

167

Анонимен

преди 5 години

До До 208Ти бате каквото напишат по вестниците вярваш на всичко?Доказано ли е че има толкова пара ? Май не ?И на него не му трябват пари. Той просто е лидер ... лидер на народа си.Възвърна Русия от алкохолика Елцин ... последния му мандат е за живота на хората в страната.По скоро виж наще политици ко напраиха с България и те може да имат такива парички събрани някъде защото са жалки продажни и подкупни ... Предатели!

166

бабата от пазара

преди 5 години

До До 208Казах го,че Путин има официално богатство от 70 млрд долара и неофициално към 200 милиарда, ама не знаех че от ZDF са наблизо и слухтят и че ще направят цел филм от това .И естествено , нямам доказателства за това което казах . Ама като гледам тебе доказателства не ти требат . Квото ти заповядат това приемаш за истина .И дори спориш с тия дето искат някакво потвърждение на казаното във филма. Зомбиран ли си ве, бабиното или си *** наивник ?

165

До 208

преди 5 години

И с тоя коментар стана оригинален ли ? Като било "една баба каза на пазара" ,я ни светни откъде Путин има официално богатство от 70млрд долара и неофициално към 200 милиарда ? Тези пари с министерска заплата ли се събират ? Другото което е Русия е може би най-корумпираната държава в света ,а Путин е нещо като диктатор и корупцията и източването на държавата при него е съвсем в реда на нещата.Путин дори е направил нова точка която гласи ,че взима по 5% от сделките на Русия !

164

Анонимен

преди 5 години

Една баба каза на пазара...

163

V

преди 5 години

Хитлер и Сталин като бяха приятели всичко си беше точно . След това немската пропаганда почна да прави такива платени филмчета .Обаче сега времената са други. Русия има нужда от реформи ,но тя е в по изгодна позиция ;) Дори глобалното затопляне ще унищожи земеделието близо да водните басейни ,и Русия ще е в по изгодна позиция . А фалита на запада не може да се отлага вечно . Заемите винаги тежат и в един момент системата се прекършва ;) Иначе аз мисля че Русия трябва да води друга политика ;)

162

ШМАТКА

преди 5 години

А що нашите не направят филм за боко и мафията да видите колко ше е фурорен?

161

Анонимен

преди 5 години

КАШЕРНА ПОМИЯ ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ И ПРЕПЕЧАТАНО ОТ ЕЛ.ВАСИЛЕВА В ДНЕС БГ -ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО ПАК ЖАЛКА АНТИ РУСКА ПРОПАГАНДА НА КОЯТО ЗА УЖАС НА ЕВРЕО-АТЛАНТИЦИТЕ ВЕЧЕ ДОРИ И ШОРОШИТЕ НЕ СЕ ХВАЩАТ,А КАМО ЛИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.

160

Анонимен

преди 5 години

Истината за този сайт.преди няколко дни пак от тази авторка беше излязал тук поредния анти руски пасквил ,естествено веднага се бяха мобилизирали платените *** от Америка (за) България да плюят по Русия.Един от тях беше пуснал коментар с отвратители обидни епитети срещу руснаците и ,че Русия била ***>Пак естествено коментара му не се триеше и си стоеше. Тогава аз пуснах коментар използващ същите негови епитети като замених Русия с щатите и руснаците с евреи и веднага ми изтриха коментара

159

Анонимен

преди 5 години

Германската тв защо не ровне в кгб и щази миналато на Меркел?! Сега дали не е пудел на Соорос тази стара дама?

158

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ? ПЕТ МЕДИИНИ КОНГЛОМЕРАТА ПРИТЕЖАВАТ90 НА СТО ОТ СРЕДСТВАТА ЗА ОСВЕДОМЯВАНЕ В САЩ И,ЗАПАДНИЯ СВЯТ ВКЛЮЧИТЕЛНО И В БЪЛГАРИЯ ТЕ СА -NEWS CORPORATION,DISNY,VIACOM,TIME WORNER И CBS ЕВДА 232 РЪКОВОДИТЕЛИ КОНТРОЛИРАТ ИНФОРМАЦИОННАТА 9 ХРАНА 0НА НАЙ-МАЛКО 280 МИЛ.АМЕРИКАНЦИ И НЕИЗЧИСЛИ БРОЙ ХОРА ПО СВЕТА . ТЕ СА ПРЯКО ЗАВИСИМИ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ -РОДШИЛДОВИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА БРАТСТВОТО.АГЕНЦИЯ БЛУМБЪРГ КЪМ КОЯТО ПРИНАДЛЕЖИ И ТАЗИ МЕДИЯ СЪЩО Е ЧАСТ ОТ ТОЗИ КОНГЛОМЕРАТ

157

чарли

преди 5 години

Германската телевизия да направи и филм как Путин като ученик е дърпал момичетата за дългите коси.

156

неразбрал

преди 5 години

А защо някой не направи филм "Борисов и мафията"?Представяте ли си колко серии ще е този филм?Ами "Борисов ,Цветанов и мафията"?Всеки български гражданин може да е сценарист на подобен сериал.Но съм сигурен че съвсем скоро ще има такъв филм.И дано да е по-скоро ,че ми писна от тези крадливи и алчни герберасти и Вожда им.

155

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е филма да се излъчи и в България

154

Анонимен

преди 5 години

Пропаганда, или фалшиви новини сега им казват. Яд ги е, че им взеха Източна Прусия и дадоха на Полша.

153

Само питам

преди 5 години

Браво на колегите от ZDF . Хубав филм. Очакваме да продължат и да направят докуентална поредица . Ще ни е много интересно след "Путин и мафията " да гледаме и филм за богатството на семейство Буш... и за срещите на "патриота" МакКейн с терористите от Ислямска държава ...... и за бъдещите планове на Сорос и финансираните от него организации по цял свят .... и за семействата Ротшилд и Рокфелер .. Опс, заповядали са ви само филм за Путин ? За другите не ви е било разрешено ? Щели да ви се карат?

152

Анонимен

преди 5 години

я разнищете тиквата от банкя, че е по-важно за нас , отколкото президент на ДРУГА държава.

151

popa ot razgrad

преди 5 години

най-богатия човек на света е Путин...според информации отпреди 3-4 години богатството му възлиза на около 200 млр. долара...

150

Анонимен

преди 5 години

Путин е велик !Евро скотовете не искат Русия силна и развита !Не могат да цоцат евтини гориво и газ !На евро *** им трябва мизерия корупция и мафия в Русия !Когато стъпи на власт Путин изгони почти всички НПО-та които стимулираха разни олигарси (мафиоти)!Така че да твърдят че Путин бил свързан с мафията е леко казано поръчково поливане с Г о в на по руския народ !Иска им се преврат революция ама друг път !

149

Анонимен

преди 5 години

А какво стана с селищата на митничарите и сараите у нас, ще се занимавате с дачата на Путин на майнатасирайна.