597

Анонимен

преди 5 години

Искаш да кажеш, че опълченците на Шипка са били едни *** дето са помага ли Русия. Трябвало е да помагат на османските орди да плячкосват и убиват сънародниците ни. Много си умничък! Много!

596

До 637

преди 5 години

Няма такова нещо като руско-турско освободителна война.Това си е руско-турската война и е направена изцяло заради имперските интереси на Русия ,а не за да се освобождават народи !

595

до 636

преди 5 години

Не мисля че Руснаците искаха да бъдем слаба във военно отношение държава. Да те попитам под чии натиск ние си нарязахме ръкетите SS23?

594

До 635

преди 5 години

Англосаксонците винаги са мразили Русия. Да не забравяме че по време на Руско-Турска освободителна война османските войски са въоръжени безвъзмездно от Англия, а войските на Сюлейман паша са докарани от Черна Гора в Източна Тракия с британски кораби.

593

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Мислите ли наистина, че някой в Русия го интересува, че ние ще си купуваме самолети? "Не само че се интересуват ами и вече са напълнили гащите по този повод. Сега ще изкомандват слугата си Каракачанов да бави преговорите до безкрайност под предлог че не му харесва цената.

592

Анонимен

преди 5 години

До Ф16 носиПротивокорабни ракети Харпун до няколко месеца ще получи Украйна от САЩ и това ще е отговора на американците срещу руската агресия в керченския пролив, а това ще е краят и на руския черноморски флот. На рашките отново ще се наложи да повторят "подвига" на адмирал Нахимов който за да не допусне английския и френски флот до Севастопол потопи на черноморския руски флот в плитчините 7-те най-големи руски кораби а от екипажите им направи 22 батальона кашици.

591

Анонимен

преди 5 години

Мислите ли наистина, че някой в Русия го интересува, че ние ще си купуваме самолети?

590

Анонимен

преди 5 години

То кадъните с Ф-16 без да си свалят фереджетата, натръшкват руските табуретки и трикраки столчета Су и Миг като гнили круши.

589

До До 615

преди 5 години

Ако това е единствения довод погледни какво пише в wikihttps://bg.wikipedia.org/wiki/F-16Gripen изминава 2800 км с едно зареждане, а F16 3900 км и двата могат да стигнат до Крим и да се върнат.

588

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 621"Много сте интересни. Ние с тия 8 самолета не можем да воюваме с Гърция, да не говорим за Турция. Въобще е безсмислено да споменаваме Русия. С тия 8 самолета, пък и 10 Gripen-a да бяха сме за единия жал."Ти виж как 4 Ф-16 правят за смях руснаците и иранците в Сирия и тогава коментирай малко ли са или са много 8 самолета.Като са много хубави руските самолети защо не се опитат да нарушат израелското въздушно пространство да видиш какво ще стане с тях.

587

Анонимен

преди 5 години

До До 615Целия ви зор знаеш ли какъв е г-н русофил? Това е че Грипен не може да отиде дори до Крим и да се върне обратно т.е. не може да нанесе никакви поражения на майка ви Русия, а Ф-16 може да отиде и да пусне 1-2 ракетки по мавзолея на чЛенин и кабинета на руския минифюрер в Кремъл и да се върне. Те за това ви трсе русофилска треска и сте изкрейзили от страх че няма да бъдат скопените Грипен а расовите Ф-16.

586

Дааа

преди 5 години

Да ви се похваля -и аз днес подарих на внучето Самолет и Ракета! ...Утре ще ги сглобяваме 🤣но няма страшно ако се запъне нещо-тук какапацитети бол! Сини ,червени-по избор! Ха да са им честити тлъстите комисионни на цц и бб!А вие п.люйте когото си искате и дано дочакате музейния експонат F

585

Анонимен

преди 5 години

Много сте интересни. Ние с тия 8 самолета не можем да воюваме с Гърция, да не говорим за Турция. Въобще е безсмислено да споменаваме Русия. С тия 8 самолета, пък и 10 Gripen-a да бяха сме за единия жал.

584

До 615

преди 5 години

Според мен хората нямаше да недоволстват, ако беше избран Gripen. Без да съм компетентен (четейки само в Wiki) се вижда, че разходите за поддръжка, въоръжаване и летене на Gripen са по-малки от тези на F16. Щяхме за същите пари да получим 10 Gripen-а в срок отколкото 8 извън зададени в изискването 2 години F16.

583

Един въпрос

преди 5 години

Ако американците не успеят да ни доставят 8 самолета в рамките на 2 години ще има ли неустойки за тях?

582

Анонимен

преди 5 години

така като чета сигурно повечето за ф16 са го виждали само в железен орел или в списание Криле .Най глупавото решение за Бг е този самолет като да вземеш пребоядосана кола от 60 г и да мислиш че е от 2018 тъпо племе една *** ще разбере че това е грешен избор а за феновете на ф16 сигурно по цял ден дремят вкъщи като мишки и само печатат по коментарите вие сте позор за България продажници

581

Анонимен

преди 5 години

Да споменавате Русия без и с повод в статии, който нямат нищо общо с нея показва, че имате някакви комплекси или ви се плаща за да ги пишете тези неща.

580

Анонимен

преди 5 години

Българските Ф-16 излезнаха много по-страшни за Русия отколкото Авангарда на товарищ Пyтлеp за САЩ. По канското пищяне на българското русофилство се разбира че пyтлеpистите ги тресе животински страх от тия Ф-16.

579

Щирлиц

преди 5 години

Американска тоалетна хартия.

578

Бай Петко

преди 5 години

Братята американци отново ни казаха че сме бананова република