637

Анонимен

преди 5 години

Френските Рафал и Мираж са по-добри от щайгите еф 16, включително и от ф22 и от дефектния ф35. Франция има огромни военни традиции (най-много военни победи в историята). Трябваше да купим френски изтребители

636

USA

преди 5 години

Ф-16 блок 70 е най-доброто, което можем да вземем, не се връзвайте на пропаганда. Страхотен самолет, чисто нов, с най-новите разработки! Честито на нашите пилоти! Нека добрите отношения между САЩ и България продължават все така! Да не забравяме, че след ПСВ благодарение на президента Удроу Уилсън сега имаме държава! God bless America!

635

void

преди 5 години

F-16 b70 е чисто нов самолет и общото му със старите версии е само името и донякъде формата и размерите. Това е доказала се платформа и тази и последна версия използва много от компонентите на самолетите от 5 поколение. Алтернативата - SAAB предлагат Грипен, но компанията от години е в технически фалит - спряха автомобилите, какво ще правим със самолети с планиран нальот за 70 години ако производителят евентуално е фалирал преди 50? Радев повтаря опорни точки от Позитано, ама вие защо слушате?

634

АнтигрипенФатмаков

преди 5 години

Стига с тоя Грипен, че вече се омазахте! Американците са вложили в армията ни над 400 млн. долара, това го каза Помпео в итервю по повод тяхното предложение Ф-16 ама нито една тв освен 24 часа не го показа! Тия швеци както ги нарича Пената ни предлагат гол самальот, който отгоре на всичко е с пъти по-зле от американския, техническите характериски на последния са впечатляващи! При избора на самолет трябва да се има впредвид и политическата му страна, защото друго си е присъствието на американцит

633

ognyanz

преди 5 години

Имаше приети критерии за класиране на офертите. И какво стана с тях? Как така офертата за Ф16, която изобщо не се вписва в ценовата рамка я изкараха печеливша. Цената в офертата за Грипен на СААБ е под 1,5 млд лева, като по този начин се предоставя възможност в рамките на отделения бюджет да се закупят първоначалният пакет от въоръжение, както и да се построят знаменитите хангари, които обещават американците. Накрая продажниците все пак избраха най-скъпия самолет, защото е американски

632

До Ааа

преди 5 години

Хмм, даа, народа наистона е в голем тормоз и за това за да се поуспокои малко похарчи само някакви си 2.5 милиарда лева по празниците, стотици хора се изнесоха по родни и чужди курорти и те така, но важното е проруските позитански *** да не спират да реват като вдовица за ***! Нали за това им плащат с рубли на тия мизерници!

631

Aaa

преди 5 години

Кви самолети кви 5лева няма пари за хорицата, а за таралясници има.Народа пак в тормоз.

630

Aaa

преди 5 години

Кви самолети кви 5лева няма пари за хорицата, а за таралясници има.Народа пак в тормоз.

629

Анонимен

преди 5 години

Не си ми разбрал идеята. С историческите факти , който споменах показвам колко е "загрижен" запада за нашето добро. Разбира се и от североизток са идвали доста злини за нас. Мисля, че ако можем да казваме "не" на силните на деня можем да постигнем повече. За жалост и преди 1989 и след това ние сме били едни "послушковци".

628

Анонимен

преди 5 години

Значи, четох коментарите и разбрах, че становището на русофрените е, че не трябва да купуваме американски самолети, защото след Априлското въстание Англия и Франция подпомагали Османската империя.Еми неуспорим довод!Изцяло ми промрниха нагласите по този въпрос.

627

Някой

преди 5 години

До 662. Вместо 8 мерцедеса можеше да вземем 10 BMW. Не че с 2 самолета повече ще имаме много по-боеспособна армия, но все пак.

626

До 659

преди 5 години

Ф-16 block 70 е най-добрия и модернизиран самолет от 4-то поколение,който всъщност е поколение 4++.Ф-16 block 70 е чисто нов изтребител.Руснаците само могат да си мечтаят за подобна машина ,а грипените и всичко останало което ни се предлага е пълен фалш ,пред американския вариант.САЩ предлагат в цената пълна поддръжка на самолетите,обучение на пилоти,изграждане на хангари и всичко останало.Никой друг не предлага подобно нещо,камо ли за руските джуджета ,дето ти дават самолетите и се оправяй.

625

За 661

преди 5 години

МдааВикаш вмедто десет мерцедеса са си купим сто мадквича ?Де се въдите таквиз...80 % процентни ?!;))

624

Някой

преди 5 години

До Симо. Никой не иска Руски самолети. Хората просто недоволстват за това, че тези самолети не са най-икономически изгодните за нас. Те удовлетворяват Американските, а не Българските интереси. Стига сте я дъвкали тази Русия. Тя няма нищо общо.

623

Само

преди 5 години

Лади и москвичи ни трябват, нали така руски ***?! Само и само да не са американски самолети, нищо че от предлаганите са с пъти по-добри! Продажни мизе р ници копейкаджии!

622

ТРЯБВАХА НИ РУСКИ

преди 5 години

Трябваха ни съветски самолетиЗа тия милиарди щяхме да имаме поне 200 - 300 руски самолетиАма кой да мисли

621

Анонимен

преди 5 години

"Локхийд Мартин": F-16 отговарят на потребностите на армията ви!=================================================Колкото и да не ми се иска да го призная, производителят е прав. Слаба армия -> слаби самолети!

620

Анонимен

преди 5 години

И какво излиза-от стари самолети от базата ще правят "нови" в новия завод и ще ни ги продадат скъпо!!!! Браво на балъците балкански ! Ретро машини с нова боя !Честито !

619

Анонимен

преди 5 години

Грипена на *** изглежда като учебен самальот пред това страшилище !

618

Паци

преди 5 години

Искате ли да ви дуухам? Безплатно, а не като Ф16. Аз съм джендъроатлантик.