617

Анонимен

преди 5 години

Стига сте хвалили тия скапани и прескъпи самолети. Американците гледат да набарат ба л а ци та да им купят ненужни самолети на двойна цена и точно българия се явява б ал а ка

616

Анонимен

преди 5 години

Ф16 са боклуууци

615

загрижен

преди 5 години

До 668 ПацuНе е ли рано за дрогиране ! изчакайте поне до 10.00 часа

614

до 669 да бе

преди 5 години

Много добре се сетихте. найстина как сърбите свалиха най новия самолет стелт на янките. тия ф16 ще ги свалят като врабци

613

да бе

преди 5 години

До 665Да бе ! как , и аз се сетих за Сърбия дето сърбите свалиха най новия и модерен стелт самолет на американците и то със стари ракети от съветското време а с С300 изобщо не ми се мисли.

612

лекар

преди 5 години

До 663 ПацuИзвинете на какви хапчета сте днес ?

611

до авиатор

преди 5 години

Ти ако си авиатор то аз съм император Нерон

610

Минута мълчание

преди 5 години

Другари, Господа и Господари,С минута мълчание да почетем смъртта на хилядите турски войници загинали край Плевен, на Шипка, Стара Загора и Пловдив, защото ако те не бяха загинали Освобождението щеше да дойда на нанай.Мир на праха им. Светла им памет, Ашкулсум

609

Анонимен

преди 5 години

До 660 Авиаторстиии би ! И кога са били тиа победи на ф16 ча нещо несващам ? Сигурно в главата ти когато си на двойна доза ?

608

Анонимен

преди 5 години

Сърбите ще получат през тази година С300 и кво прайме с тиа щайги ? падат кото круши

607

Анонимен

преди 5 години

Сега ще напълнат Бг с бракувани американски таралясници от които и скраб нестава

606

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно

605

Анонимен

преди 5 години

Във видин за година 42% по малко деца.. опразва се по бързо от чернобил след ядрен удар...

604

Анонимен

преди 5 години

Не ме обиждайте, аз само споменавам исторически факти. Съжалявам, че са ви неудобни. Бъдете живи и здрави!

603

Анонимен

преди 5 години

Може руснаците да са имали амбиции за влияние и това е така, но никоя друга велика сила не дойде да воюва за това да се създаде държава на Българите. Останалите бълкански държави се включват за да могат и те нещо да отмъкнат и то в момент когато войната е вече решена. И все пак в следствие на тази война се създаде Княжество България. А министър председателя на Великобритания Бенджамин Дизрелии е искал да да не се разпада османската империя. Както споменах по -долу той й е помгал.

602

Анонимен

преди 5 години

Не съм ***, но ако не беше тази война ние с вас щяхме да живеем в рамките на държавата турция, и да имаме толкова права колкото имат днес кюрдите.

601

Анонимен

преди 5 години

Войната се води на няколко фронта за да се отслаби Бълканския фронт от към човешка сила на османската империя. Това е подход използван в много други войни. А основната цел на тази война е да се реши източния въпрос преди всичко и не ме обиждай, защото сигурно нямаш и половината от образованието ми.

600

До 640

преди 5 години

Мaлoумник ,руско турската война се е водила на 3 фронта.България е била част от единия фронт.От страната на Кавказ ,руснаците губят 120 хилядна армия.И те ли са се били за освобождението на България бе ,трoл? Във войната се надигат Румъния,Сърбия и Черна гора и руснаците виждат шанс в това за нови имперски подвизи,което е нормално за това време.Ти какво си мислиш,че руснаците ни спасяват,щото им е било мъчно ,че сме били 500г. под робство ли ? Да не говорим и че тук са се били предимно Украйнци

599

До 639

преди 5 години

Който не помни историята е обречен да я изживее отново.

598

Анонимен

преди 5 години

Чакам да ми кажеш, че не имало и априлско въстание, но това е било измишльотина на граф Игнатиев, за да може Русия на нападне османската империя.