557

Анонимен

преди 5 години

"Локхийд Мартин"F-16 ако има вашата армия това напълно отговарят на потребностите ни,

556

Анонимен

преди 5 години

Руснаците си изхвърлят старите *** Миг-29 но го представят като "подарък без пари" на Сърбия. Осигуриха си за работа за ремонти за години напред. Сърбите излязоха големи будали. За бомбардировки на Косово стават иначе си остават най-слабите на Балканския полуостров така че е добре за нас.

555

Анонимен

преди 5 години

Най-опасната комбинация е ханъма зад щурвала на Ф-16. Питайте руснаците те си знаят.

554

какви са

преди 5 години

Палес нагоре-ако си мислиш че зделка Фъ16 ще имаПалец надолу-ако си мислиш ако зделка за Фъ16 няма да има

553

Анонимен

преди 5 години

Ф16 прави юи камбана? Питам за един прЕател

552

Бай Петко

преди 5 години

През 2004 година на учението "Коуп Индия" е проведен условен двубой между "F-16" и "СУ-27". При тези "двубои" "F-16" губи 2/3 от двубоите. Не бива да се забравя, че между тогавашния "СУ-27" и сегашният му вариант, разликата е огромна!

551

До герберския трол

преди 5 години

Какво стана? Намери ли клипче от имаджинериума за тази версия на ф16? *** а кукундрела герберска.

550

Драги ми Смехурко

преди 5 години

но Никога да не забравяме, че именно педерастите на костов откриха ф 16 измежду резервните части за приватизацията на балкан!

549

Анонимен

преди 5 години

***, намери ми поне едно клипче в тубата за реална комбат ситуация с тази версия на ф16. Или поне някакво реално видео с дадения самолет. Силно се съмнявам, че ще намериш, след като тозо самолет в в проектна фаза. Съветвам те да не бълваш бръщолевини повече преди да дадеш линк. Иначе си просто един ***.

548

българина

преди 5 години

а каква е нуждата ни всъщност!? а да, маме нужда от 20 те кмлекта сс23 които стигаха до константинопол, те ни бяха достатъчни, но по ваше искане ги нарязахме, както и 400 !!!!!!! бойни самолета.. да *** всички юдеи дано!

547

Анонимен

преди 5 години

До До герберския *** 573Ами то има статистика бе чадо:Ф 16/ МиГ, Су .......68:0ф 15 / Миг , Су ......108:0 Ммммууууууухахахахахахахаххахахахаха! За това ревете тролчета! Боли истината, мамка ку!

546

Анонимен

преди 5 години

Като закупим ф16 това ще промени ли статуса на герб?! Тази партийка си отива безвъзвратно. Спокойно, до подписване с локхийд няма да се стигне, защото тогава това корумпирано правителсгво няма да е на власт.

545

Драги ми Смехурко

преди 5 години

"Под всяка статия за ф 16 поне 1000 поста от руските ***." и поне петстотин изтрити от фенове на другарката габриел. защо? "демократичните" "ценности" на гонените от мечки в полите на Витоша?

544

Bad Company

преди 5 години

Под всяка статия за ф 16 поне 1000 поста от руските ***. Газ пищкат, горките. А Радка Рещетникова не ща да я мисля как ще връща комисионните на Грипен.

543

Анонимен

преди 5 години

Ф-16 може да носи и ядрени бомби. Не че ни трябват в момента ама знаеш ли?

542

Анонимен

преди 5 години

Герб опорочиха политиката. Герб са бъг. Герб трябва да се унищожават до дупка. Никой кадърен човек не исма да работи за герберската мафия. Една тол система не могат да направят, самолети ще ми купуват. Нещастнициии

541

Драги ми Смехурко

преди 5 години

на гейувете от ек на фейк-нюза и манипулацията на човешките мнения чрез майката на "привет от германия" не им е нужно нищо. та те получават социалката си за *** на мнения от ек, както и юнкер!

540

до до герберски отре

преди 5 години

Да, на руснаците им пука.И се пукат от яд, че един наш самолет ще може да свали 10 техни най-малко.Освен това край с харченето на стотици милиони за ремонт на руските летящи варели.Без нас СРК МиГ отива на бунището.

539

Драги ми Смехурко

преди 5 години

какво ли пренася майката на "привет от германия" с тези самолети, долитащи от афганистан в летищата на нато? макова продукция? заради която клинтън прати армията си, за да ги защитава, както бе във войната с виетнам?

538

До герберските отреп

преди 5 години

Дали на руснаците въобще им пука какви 8 щайги ще закупи България?! Смвшни сте герберски ***. Тук говорим за достойнството на политиците и за тоталните далавери. Това не е корупция. Това е държавна измяна. Цветанов ще бъде осъден да жарчи парите си в затвора.