17

Анонимен

преди 5 години

До ЩерюТе ще ни излязат диамантени в контракторите на Боко.

16

Анонимен

преди 5 години

F16 са добри и доказани самолети. Спор няма. Най новите версии ще са оборудвани със всички съвременни системи.Друг е въпросът обаче за ЦЕНАТА и дали тя ще е изгодна за България. Също и разходите за подръжка на тези самолети вероятно ще са огромни за период от 10-15г. тъй като ще трябва да купуваме части от САЩ и да плащаме на техните механици и специалисти. Нали не си мислите че в България има хора които могат да ремонтират Ф16. Тези самолети не са лесни за подръжка като Руските.

15

Анонимен

преди 5 години

BMW 3-та серия е пуснато в производство през 1975-та ! Още го произвеждат и продават успешно. Ако някой русофил си купи такава 3-та серия ,произведена през 2019-та как ще се чувства с 43-годишна кола ?

14

дередже

преди 5 години

Докато други решават вместо нас-така ще е.

13

Анонимен

преди 5 години

Всяка година даваме млрд. долари на РФ за военна техника, нефт и газ. За благодарност върхушката в кремъл непрекъснато обижда народа ни.Нека опитаме какво ще стане ако даваме млрд. долари на щатите. Дали тяхния президент ще говори мерзости за нас

12

Щерю

преди 5 години

Толкова инженери имаме - един 3 метров самолет-изтребител не можем да си направим...

11

СМЕХ

преди 5 години

Че то с нашата армия и два дрона и стигат. Каква армия какви 5 лв? Армия е било префи 1989 а през 1994-5 кога аз служих още тогава беше ташшшак. СМЕХХХХ

10

Анонимен

преди 5 години

Да са ни честити новите 40 годишни изтребители!Да живее българо-американската дружба!

9

Анонимен

преди 5 години

за наща мизерна армия и Ф-16 от Виатнамската война отговаря , проблема е такъв че ще им дадем сума пари а ще ги чакаме с години да ги произведът и туку виж Бойко ще си е заминал и те още няма да са дошли

8

Анонимен

преди 5 години

В допълнение към осигуряването на модерни и надеждни изтребители за България, Lockheed Martin потвърждава ангажимента си за програма, която ще донесе икономически и индустриални ползи за България.Ще видим след време я тиквата я тикваря.

7

Анонимен

преди 5 години

Всеки хвали стоката си

6

Коки

преди 5 години

Така ще ни го нафърфорят с тези самолети, не само с ф 16, каквито и да бяха избрали да закупят. Просто ще крадат, да не излезат 20 милиарда, не 2.

5

Анонимен

преди 5 години

Българската икономика и индустрия ще спечелят от новоустановените дългосрочни отношения с Lockheed Martin.Това кърти мивки , ще спечелим 2 милиарда външен дълг .

4

Анонимен

преди 5 години

Във връзка с последният абзац, кога ще бъдат готови самолетите за нас? Нали трябваше да са до две години?Офертата на тия не покриваше 4 от 7 основни критерия, които бяха зададени, но въпреки това ... избраха тях.F-16 отговаря на потребностите на американския бюджет, но не и на България!

3

Емо

преди 5 години

От 20 години САЩ определелят със заповеди какви са нуждите на армията ни. Затова като оперативни способности клони към 20% по мисия отбрана, по другите може и да са повече, проблемът е че сега заповедта е: давата 2 млрд. лв без въпроси и коментари. Каквото ви се даде, когато ви се даде, избор няма.

2

отвратен

преди 5 години

Лъжат цървулите които ни управляват ,а робите само плащат , и така до края на света !!

1

УМЕН

преди 5 години

"Локхийд Мартин": F-16 отговарят на потребностите на армията ви!"Е в такъв случай Владимир Путин отговаря напълно за прекратяването на потребностите на САЩ за световно дерибейство.