207

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 251"Така малко ще им светне и на тоя етнос че само с крАжбА не стаа"Кой етнос? Партийният/Депутатският или ромският? А на бас че първия краде колкото и за 100 ромски етноса!!

206

Анонимен

преди 5 години

Трябва да им спрат социалните помощи и да дават само на българи работещи минимум със завършени средно.Останалите да се оправят.Момичетата могат да проституират например.Мъжете за донори в чужбина.Така малко ще им светне и на тоя етнос че само с крАжбА не стаа

205

Емо

преди 5 години

В Австралия дават детски 450 австр. долара седмично за всяко дете, на месец стават 1800 долара, което, даже и двамата родители да нямат други доходи. могат да им стигнат да живеят прилично.

204

Go

преди 5 години

90% от карачките в Германия идват от България

203

Анонимен

преди 5 години

До БългаркаЗащо си мислиш, че всички българки са като ***, сестра ти, жена ти и дъщеря ти?

202

Украта

преди 5 години

Лужат ни че светът ще бъде беден и във войни, да свикваме с това. НЯМА! Има страни, където вече пътуват в безплатен градски транспорт и само детските надбавки стигат за храната на 4 човека семейство. Връщам се от Германия, видях какво е за хората там! НЯМА да лужете народа, че навсякъде е тежко, ще ви приседне!

201

Анонимен

преди 5 години

Взеха помощите на ромите, ромките спряха да раждат и почнаха да се тооят

200

Анонимен

преди 5 години

Ромите престанаха да правят деца и имаме проблем?

199

Пак лъжи

преди 5 години

Още през 1995г ни плашеха , че след 20 години в България ще има 3 милиона роми и 2 милиона българи.А след 23г нищо не стана , но те пак си лъжат.

198

Анонимен

преди 5 години

Гейовете са ни виновни, така излиза! Българската майка се огейва заради "кариера" и не забременява!

197

Анонимен

преди 5 години

Когато всичко е скъпо и труднодостъпно и едно семейство не може да се издържа от една заплата е напълно естествено да се намали приоритета на поколенията. И за тази работа има пръст както държавата, така и икономическия строй. ПС Сега ме наречете комунист.

196

д-р Спок

преди 5 години

ГЕРБ и БСП ли трябва да ви правят децата бе?!Ами правете ги, гледайте ги!На "черният петък" не може да се разминеш от "бедни" българи, които ще се избият да купуват ненужни телефони, телевизори и друга техника, но иначе пари за деца нямали!Като остареете, цъкайте по Айфоните по време на празници, вместо да посрещате деца и внуци!

195

Щирлиц

преди 5 години

Не разбрах каква е раждаемостта на ГЕРБаво-комунистическия еУекторат.Сетихте ли се за кои.....става дума,и кои са по-мили и драги на властта!?

194

Анонимен

преди 5 години

И каква пък кариера има българката...Продавачка в някой мол, служителка в банка, сервитьорка...Кариера...После станат на 37-38 години и реват как никой не ги иска и как трябва да отглеждат котки...

193

Анонимен

преди 5 години

Бабите ви са отгледали по 7-8 деца в недоимък, възпитали са ги, образовали са ги...Ама сега не можело...Сега не искате да ставате робове на банките...по-лесно е да живеете при мама и тате, да си давате заплатата за алкохол и цигари, а като станете на 40, ще се чудите как сте изпуснали всички влакове, дори и товарните...

192

Стан

преди 5 години

Албания дава по 3000 евра за 1 дете , 6 за второ , 10 за трето .. Няма държавна политика .. Как да ражда българката като няма сигурност ? А българския мъж е беден и няма самочувствие .. А съм на 31 не искам да ставам роб на банките и мафията .. По добре да си ходскам и живея живота . За какво да създавам роб ? За на *** децата ли ?

191

Анонимен

преди 5 години

До СтаматКАКВА кариера в страна без икономика?

190

Стамат

преди 5 години

Правилно! Първо кариерата!

189

11

преди 5 години

Аз не виждам къде е проблема. Като няма с какво да го гледам това дете ,защо да го създам и обричам на мъка? Да плаща високи цени и данъци на тия мързеливи държавни служители? Гадно звучи но - не раждай дете - остави депутат/общински съветник/кмет - гладен. Да видим какво че правят после тия не....ници

188

Доктор

преди 5 години

Значи скоро ще закрием държавата! Е,поне БСП ще остане да прави деца на циг.ните.