267

Бела

преди 3 години

Единствено искам да съм финасово независима, за да не ми се налага да съм обградена с хора, които не понасям и да се налага да симулирам чувства 24/7. Влюбвам се предимно в чужденци и задължително гледам да са атеисти, за да не ме натоварват с глупостите си относно религия и други подобни...В България всичко ме дразни. Тези типични, български семейства ме отвращават с цялата си селяния.

266

Бела

преди 3 години

Не ме е страх да остарея сама, а да съм затворена с ненормален селянин и децата му и да живея в скандали относно битови проблеми 24/7. Дори не изпитвам топлина по празниците на една маса с откачени селяни, които си играят на селейство...

265

Бела

преди 3 години

Никога няма да създам семейство в тази държава. Не мога да се затворя с беден селянин да му гледам деца и да изживея ужаса, в който съм отгледана отново. Родителите ми са напълно ненормални и не го осъзнават...Те смятят, че като са си играли на семейство са постигнали всичнко в живота. Не е имало ден, в който да не са се карали за пари или други битови проблеми.

264

Бела

преди 3 години

Отгледана съм в много просто и бедно семейство и скандали за пари 24/7. Не стига този ужас, но са и религиозни и играят тото всеки ден...Образовах се и обикалям света и това ме прави изключително щатлива, а простата ми майка се срамува от мен понеже не съм като повечето селянки в България с дете и ненормален мъж...

263

Анонимен

преди 3 години

Някои хора тук пишат,че познават много свестни българи,които не са женени и нямат деца и внуци. Е, и?Какво от това, че са свестни?На кого му пука за техния *** живот!Да си го живеят щом така им харесва!Да не би да е болка за умиране,че някои там *** не са могли,или не са искали да създадат семейство!Да не би да е задължително щом са "свестни" да имат деца!Това не означава,че за всички,които нямат деца трябва да се дразня и пукам!Писнаааа ми от простотии!Защо трябва да пишат за тях!Не ми дреме

262

Анонимен

преди 5 години

Сигурно до 35г. си нямат приятел.Навремето жените са се омъжвали много млади на 19-20 г. и са раждали деца в най-подходящата възраст.Затова децата им са били здрави,а сега много деца се раждат с увреждания,защото жените раждат прекалено възрастни.Защото сега така е "модерно" при българите, да се женят стари.Какво му е модерното не знам? Това, че хората са задръстени,това че до 30-40 г. не са си имали нито един приятел/ка и живеят като монаси ли?Скучно време със скучни, самотни и задръстени хора.

261

.

преди 5 години

"Българката не ражда", като че ли става въпрос за крушата на двора!

260

ПРОКОБАТА!

преди 5 години

Това е крайният резултат от почти 75 годишното комунистическо насилие над един народ-изчезването му от картата на Света!!!

259

Анонимен

преди 5 години

Аз съм, както против ражданията под 18г. възраст, така и от ражданията след 35г. възраст. Под 18г. момичетата са още много малки за майки, а след 35г. са възрастни и трябва да гледат деца до 55-60г. Най-хубавата възраст за раждане според мен е от 20 до 34г., защото като стане на 55-60г. жената ще има изгледани де си почива. Аз изобщо не се интересувам от възрастта за раждане при българките в днешно време. Коя жена на колко иска да ражда, нейна си работа, но аз няма да раждам възрастна.

258

Анонимен

преди 5 години

Държавата като не дава на джендърите най елементарните човешки права да имат семеиство и деца така ще е ще изчезнем българите и като доидат други ще разрешат и бързо ще се завъдат като не искате български *** ще доидат други

257

Онзи

преди 5 години

Българка и кариера..? Къде го видяхте това животно?А по темата : за мен така наречената Чалга музика е допринесла и то сериозно за този така наболял проблем.

256

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе си ли се задавал въпроса, че може би простo не искат да имат деца? Не всеки иска да се превръща в инкубатор защото "така трябвало". Живеем уж в демокрация и всеки има право сам да избере какъв живот да живее.

255

Анонимен

преди 5 години

В близкото ми обкръжение има шест жени и трима мъже над 35 години неженени, без деца. Всички много свестни хора. Какъв им е проблемът не мога да разбера, пък и не е удобно да попитам.

254

ЧИтеге Фнимателно!

преди 5 години

Българите са повече от 9 милиона, но сега сме свободни и живеем където ни харесва500. 000 българчета се родиха в чужбинаВ нашата мизерия никога няма,е да се родят

253

QUEEN

преди 5 години

Божеее, личи си че в долните коментари пишат мъже под чехъл! Айде пак мъжа бил виновен! Нали ги гледам младите - момчетата стеснителни и кротки, а жените едни устати със самочувствие, с гримове, къси поли, циците навън, като да не казвам на какви изглеждат! С таквоз какъв съвместен живот и какви деца ще отгледате? Ами едно дете иска грижи, любов, внимание, доброта, има нужда от диалог, от приятел, от съветник. Тези неща са много по-важни от парите! И да, слушам QUEEN.

252

Бай Петко

преди 5 години

Шапки долу-на колене пред нашите освободители ,Великия Руски народКогато бяхме с тях бяхме 9 милиона

251

Ямеро

преди 5 години

Японците имат същият проблем,не знаех,че японките са такива гадинки.

250

Анонимен

преди 5 години

Ами... във всяка развита държава нормалните хора гледат първо да се установят, преди да почнат да си снасят на конвеир децата, за да имат пари да ги отгледат. Някакси е логично.

249

Анадола

преди 5 години

О не, жените искали да работят, за да не тънат в мизерия и да не зависят от мечо, какво безочие, трябва да ги е срам.

248

Средновековие

преди 5 години

Ейййй, как пак се опитват да вменят вината на жените. Нацията ни не се топи, защото жените ви искат да имат някакво развитие в живота, работа и социален кръг, колкото и да ви се иска. Топи се заради абсурдни управленчески решения, които се взимат в огромната си част от мъже. Предстои ми тепърва да науча за мутра, дърпаща политическите конци, която да е жена.