227

До 271 Анонимен

преди 5 години

'Българката е ялoвa по принцип. Затова чужденец като се ожени за българка я бue и тepopuзиpa, защото си скубе косите за каква оФцA се е оженил. Нито cekca - cekc, нито може да готви добре, нито външeн вид, на характер - пълна пukлa, въобще пъъъъъъълна трагедия"Тогава възниква въпроса защо чужденците се женят за българки, даже като нямали външен вид и характер ?! Това не се ли констатира още в началото ?

226

iceblast88

преди 5 години

До до iceblast88Проста сметка като за мозъчен донор като теб - 560 лева минимална заплата - 125,45 преки данъци = 434,55 лева - 90 лева ДДС = 344,55 лева общо. По 2 защото сте двама = 689,1 лева за двама ви. И ти твърдиш, че с има няма 700 лева на месец можеш да си позволиш дом (квартира или ипотека), сметки за ток, вода, парно и тн. , данъци, храна и да останат за дете? Ти драга си за лудницата!

225

до iceblast88

преди 5 години

ама интересно че имаш пари за анцуг адидас 200 кинта, нови джанти на бмв-то, цигари и алкохол! Нямаш обаче пари за детска количка и бебешко пюре..

224

iceblast88

преди 5 години

Освен парите от нейните вноски, а да взима и парите от вноските на съпруга си? Къде изчезват парите които мъжете внасят за бащинство което никога не ползват? Ако едно семейство знае, че първите две години майката вместо 500 лева ще взима 1000 дали няма да сме по спокойни и да правим повече деца? Така и младите ще имат стимул да се осигуряват на реалните си доходи, защото ще виждат нещо насреща, а не като сега - внасяш и нямаш право да ползваш!

223

iceblast88

преди 5 години

Българите не правят деца, не заради кариерата, а защото не искат да направят дете на което след това да трябва всяка втора дума която му се казва да е: не, нямаме пари! Стига с тези глупости! Българите искат да имат деца, но когато доходите на масата от хората едва им стигат да оцеляват двама, как точно се предполага да се появи и дете? Ние не сме като ромите, да нямаме никакви родителски инстинкти! Държавата като е толкова притеснена, защо не направи така, че при майчинство майката да взима ...

222

Анонимен

преди 5 години

До По - скороТова са оправдания, а не са причината да НЕ раждат българките!Причините са мързел, безхаберие, егоизъм.....Бате не може на 30-45 години да пръскаш пари по баровете и да твърдиш, че си бедна и нямаш пари за семейство!

221

Анонимен

преди 5 години

Е как да ражда?!Дърти шилета на по 30-45 години се крият под полата на мама....Станала 70 кила, не спортува, не се поддържа, дрехите и вонят на леш и 20 вида яхнии, ама иначе чака принца...Смех!!!

220

Анонимен

преди 5 години

Българката поне да правеше това за което е създадена по предназначение - да разжда деца! За друго е ясно че не става - бил съм при жени зъбoлeкapки пълна трагедия, жени адвокатки пълна трагедия, жени в банката пълна трагедия!

219

Анонимен

преди 5 години

От тези по-малк оот 60000 родени бебета са около 30000 български ! Честито

218

Анонимен

преди 5 години

Българката е ялoвa по принцип. Затова чужденец като се ожени за българка я бue и тepopuзиpa, защото си скубе косите за каква оФцA се е оженил. Нито cekca - cekc, нито може да готви добре, нито външeн вид, на характер - пълна пukлa, въобще пъъъъъъълна трагедия

217

Анонимен

преди 5 години

Мексико - 1920г. - 30 млн, 2018г. - 100млнТам стандарта сигурно е страхотен, условията за отглеждане на деца са уникални, а заплатите са най-високите в света!

216

По - скоро

преди 5 години

ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В РАЖДАНЕТО ПО ПРИНЦИП, А В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕТЕ, ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ. ДЕМОГРАФСКАТА ПОЛИТИКА Е ВТОРАЧЕНА В ГРЕШНОТО МЯСТО. КАК СЕ ОТГЛЕЖДАТ, ВЪЗПИТАВАТ, ИЗУЧАВАТ ДЕЦАТА И НА КАКВА ЦЕНА В БГ??? МОЖЕ ЛИ ЕДНО РАБОТЕЩО СЕМЕЙСТВО ДА СИ ПОКРИВА ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ НУЖДИ С ДОХОДИТЕ, КОИТО ПОЛУЧАВА И ДА ОТГЛЕЖДА ПРИЛИЧНО ДЕТЕ/ЦА??? РАБОТЕЙКИ КАТО УЛАВ ЗА ЕДНИТЕ ТРОХИ И СПОКОЙНО И УСМИХНАТО ДА ГЛЕДАШ ДЕЦА, НЕ ДАЙ СИ ДА СИ САМОТЕН РОДИТЕЛ ИЛИ ДА СИ ОПРЯЛ НА СОЦИАЛНАТА НИ СИСТЕМА... ПИШИ СЕ УМРЯЛ

215

Анонимен

преди 5 години

Неолибералната демокрация=джендърство, масова ***, содомия

214

Анонимен

преди 5 години

А бе и българката става за иббане, ама само до 15-16 годишна възраст. След това вече е кофа 12! Почват да се порят още от 10 годишни!

213

Киров

преди 5 години

До турчина от Германия: спечели 5 евро и вече реши че си много богат и умен. Точно обратното. Турците и ромите са най-низшата каста в Германия и са използвани основно да чистят тоалетни защото само това могат.

212

8

преди 5 години

Без народ политическата измeт ще отиде на ***, където й е мястото, май започват вече да се усещат

211

преди 5 години

По-малко народ - повече кислород.

210

Анонимен

преди 5 години

До 254Вярно е! За кебабче-две и готово! Но след като ги изберат не им дават да крадат наравно с тях! От "депутата" почва и свършва всичко, ромите са следствието! БКП манипулира защото народЪт е супер ***, това е!

209

до 252

преди 5 години

Ми депутатите си ги избират роми.

208

БГ шарани

преди 5 години

Ромите са капка в морето , на родните проблеми.Статистика-кражби на ток от тях 5% от всички , престъпност от тях 10% , източване на помощи 15% , а какво стана с техния прираст и защо все още са малцинство.Доган обра всички спестявания на родителите ви и създаде олигарсите , но вие го уважавате.