187

Русия

преди 5 години

"Заради неработещият регистър на ражданията никой в държавата, включително Министерството на здравеопазването, все още не знае колко точно деца са се родили у нас през изминалата година."Герберастите са ПРИМИТИВНИ.

186

Край

преди 5 години

Имам 3 деца. И още две бих изгледал.Не понасям жени които не искат да имат деца.

185

Анонимен

преди 5 години

В махалата не се наблюдава намаляване на ражданемостта.

184

Жена

преди 5 години

До всички ревящи и хленчещи мъже които търсят своите принцеси по клубовете и дискотеките- да ви е честита новата година.Новият сезон на game of thrones излиза през април.Прочетох Произход на Дан Браун.Това Фейсбук ли е?

183

Пълни глупости

преди 5 години

До 100,Тази заплата колко души я получават в България та да вадиш заключения, умнико.

182

Уууу!

преди 5 години

до 190Естествено,че е така.Радвам се,че на поне един му е светнала лампата след 30 години.Евреите са естествен буфер срещу турци и араби.Само те могат да ги държат в шах и затова си има план още от 1990.Тук ще останат 5 000 000 души от които колко ще са разни малцинства не се знае.Докато не се получи цифрата ще има гонене.Ще избягат най-кадърните и техните деца ще съхранят българщината по света.Тук ще дойдат други.

181

Една укра

преди 5 години

В Украйна има война. Топи се с по 3 000 годишно. В България няма война, изчезват по 50 000. Не само войната е страшна.

180

Как бе

преди 5 години

Първото дете за 2019 е момченце-Рашко!Майка му е 15 годишна която ражда за втори път!Касво сте недоволни?

179

До 184 Анонимен

преди 5 години

Жените са вампири искат да изпият парите и живота на мъжа, гледат мъжа да има вид на селски *** да е над 100 кг и тнт и да ги малтретира ,търсят селска мутра.Никога не би се хванала с някой химик например дори и да е най-големия свалят ако няма пари и не прилича на *** мутра нестава . Търсят малтретиращи ги мъже.И мъжете търсите малтретиращи ви жени, като оня заварчик от Пловдив на който му резнаха гpъцмyля...

178

Баба Генка

преди 5 години

Чеда мой,я за тва ви казвам да се върне селскио живот.Едно време с дедото ни телевизор,ни телефони сме имали и сме се чудели ко да праим,хе я познайте какво правихме

177

Анонимен до Уууу!

преди 5 години

А ти замислял ли се защо Българите напускат страната ? Нашата държава е отредена за евреите, сащ помагат да опразним България, ограбват ни природните богатства, с платените правителства ни държат в мизерия, ниски доходи, като се стимулират ромите. Искам само да попитам, кажете ми едно ама само едно хубаво нещо което ни се е случвало с америка, или кажете нещо което америка е направила за България. Аз мога да кажа какво прави България за америка.

176

ТАЗИ СТАТИЯ

преди 5 години

Я ПУБЛИКУВАТ ПРЕЗ ОКОЛО 1-2 СЕДМИЦИ

175

До 150 Анонимен

преди 5 години

Че кой иска да живее със свалячи? То верно, че гърбавия гроба го оправя, но това за свалячите не е така. Като в оня виц за един такъв 'okлyk дето yмpял и вдовицата като отишла на гроба му намерила бележка - Наблизо съм!. Разровила гроба и в празния ковчег имало друга бележка: През три гроба съм в четвъртия - при Стефка!

174

Анонимен

преди 5 години

А бе намалях статиите, които пускахте ежедневно да ни обякнявате, че няма балон при цените на имотите, с което повечето четящи се съгласихме, но все пак не всички са убедени на 100 процента. Така, че искам си статията дето ме убеждава в нормалните цени на имотите ще е в унисон с горната.

173

Уууу!

преди 5 години

Някои май не виждат какво става и ми слагат минуси,но фактите ги дават всяка вечер в новините.Русия си взе Крим,Китай си иска Тайван,Турция освен в Кипър сега трупа войска на границата със Сирия,Косово отива в Албания и т.н.Още малко да намалеем и освен,че няма кой да внася за пенсии,ще ни превземат с референдум,както руснаците Крим.Сега ято самолети ще купуваме,но и то няма да ни защити.Щом българите бягат от родината си без да има война,смятайте колко деца искат да и родят.Ще дойдат други тук.

172

Анонимен

преди 5 години

Жените са вампири искат да изпият парите и живота на мъжа, гледат мъжа да има вид на селски *** да е над 100 кг и тнт и да ги малтретира ,търсят селска мутра.Никога не би се хванала с някой химик например дори и да е най-големия свалят ако няма пари и не прилича на *** мутра нестава . Търсят малтретиращи ги мъже.

171

Мислете, бре!

преди 5 години

Повечето български семейства под 50-годишна възраст, които през последните 25-30 години се изселиха в чужбина, имат по 2-3 деца. Защо ли?

170

Българката не ражда!

преди 5 години

Дете се прави от двама души бре! От двама човека, които не са от един и същи пол!Мъжът като не ще "да се върже" с деца и семейство, българката как да забременее?!Като чета как българската жена се представя като виновна за демографския срив, вече очаквам в най-скоро време да прочета, че българките са престъпници заради това, че не отиват под строй да ги оплодят ин витро! И защото не отделят половината си заплата, за да я внасят във фонд "Подпомагане на мъже, на които не им стигат парите"!

169

До 182

преди 5 години

Ами тези с по 5 бона заплата може да не искат жена, защото жената си е проблем.А щом не са те питали дали имаш кола и жилище, просто не си попаднал на такава но са масово такива.Не всеки в днешно време иска жена или не всяка жена иска мъж на някой сами им е ок , но за жените на първо място са парите дори и да не го признават е така.

168

Анонимен

преди 5 години

До До 176Хахаха.Гроздето е кисело.Никоя досега не ме е питала каква кола карам и дали имам жилище.Само какво работя,което е естествено да знае с какво се занимава отсрещният човек.И щом са само за пари защо има мъже с по 4-5 бона заплати и пак са самотни?Явно не ще да е само до парите.Естествено ако си много напред с парите,жените сами ще идват,но говорим за хора,които не са богаташи.