80

АНТИ

преди 5 години

България и Румъния, са определени за ромските гета в Европата.Толкоз.

79

А+

преди 5 години

А защо 80% от тях са протестанти -еми много елементарно господа форумчани,като се разреши на всякакви секти от протестанският Запад и отвъд океана да хвърлят "семето си" ,то ето каква е реколтата след 25 години .Къде "блея" православата църква ?Тези секти ходят по-бедните квартали ,а това са повечето ромските и там малко по-добре се отнасят с тях и им пускат по някое дарение и резултата е налице -а те леко се манипулират. И кой е виновен?

78

Анонимен

преди 5 години

Софийска хода обича да отчита консумация на на едро. Така загубите ако излезат се покриват от вземането от други. Топлофикация също сазва , че се крадат в етажната собственост при колективен договор, който е задължителен / индивидуален не приемат/. Така те не се минават от кражбите вътре. Просто разхвърлят на който си иска и той праща. Контрол външен не се приема.

77

Анонимен

преди 5 години

Ходели на училище, а после "пример" - някаква дето сама си признава че никога не била учила... :)))) Яка статия.А че се размножават още като малолетни, го казват все едно друг им е виновен. Все едно да кажа че съм безработен, защото ме мързи... Тръмп ми е виновен....

76

Анонимен

преди 5 години

Тези Роми всъщност в България дали въобще осъзнават или разбират че са приели чужда националност и религия за тях , или те умишленно се крият зад тези неща само и само да не ги наричат роми , примермо бившия министър Ивайло Московски който си е чист ром

75

Василев

преди 5 години

Стоите и гледате като препарирани и нищо не може да направите, всякаш някой ви е изпил силите или се страхувате от някакви могъщи сили, усещайки че ви контролират, само следвате процесите!!!Излезна в пресата, че Чичо Сорос ще обикаля държавите от Източна и Централна Европа и ще прави партии на ромите!Вдигна се малко шум по медиите, Чичо Сорос се дръпна и се скри, но той работеше скрито и задкулисно!Е сега наскоро учреди ли се ромска партия, а кой посланик казваше, че ромите са бъдещето!Хю!ЦРУ

74

Анонимен

преди 5 години

Gospoda pisachi ( jurnalisti ) i pisheshti,ako ne iskate mnogo skoro - sled 20,30 godini - Bulgari-te da stanat maltsinstvo,to predlagam slednoto: detski do vtoro dete,treto i poveche samo na je-ni s visshe obrazovanie.Znaete li che sega e stanalo moda tsiganskite dvojki s brak da se razvej-dat,jivejat zaedno,prodäljavat da pravjat detsa,no veche majkata se vodi zakonno samotna i po-luchavala seriozna suma.Tova mi go kaza ljatoto sekretarka na kmet!Takava e realnostta v BG!!

73

Анонимен

преди 5 години

В гугъл пише за Роми у нас които били православни , много интересно това ..............хаха..........следва коментар

72

История на Ромите

преди 5 години

Дасикане-рома също се разделят на множество подгрупи. Това са например бургуджиите, джамбазите, тужарите и т.н. Сред тях са налице слаби тенденции към българеене, но някои групи съхраняват с гордост ромското си самосъзнание и традиции (Напр. част от бургуджиите в Шуменско се наричат "парпул-рома" - "истински роми").

71

Василев

преди 5 години

До АнонименАми естествено , че за англичаните, когато дойде принц Чарлз на първото си посещение в България, да не мислете , че ей така без да иска посети Столипиново в Пловдив!!!Който има очи вижда, който има уши слуша, който има акъл разсъждава, а който няма нищо от това, ще си остане слуга!И кой управлява света, англичаните и техните протежета еврейските банкери!Въпроса е затворен, а вие сте валат!!!Агент Каен Мадейро!ЦРУ!!!

70

Гюркем

преди 5 години

Българи и роми се обичат!Доказано е по дискотеките, българина и българката като пийнат една две и скивай за какви гюбеци става въпрос!

69

Анонимен

преди 5 години

имам внуче - първолаче. като го вземам от занималната, във фоайето на у-щето мирише от лавката на филийки с кайма, но са по 1.80 и от септември до сега не можах да му купя. сърцето ме боли, но с моята пенсия...............може ли за нашите деца и внучета поне по 2 лв. на ден, за да си позволят и те от ухаещите " принцеси " с кайма ? ако трябва, да ги прекръстим касандра...лоренцо..............тогава ще има ли по 2 лв. за тях - като малцинство, де....

68

Анонимен

преди 5 години

Зов за помощПомогнете на ромите.

67

месара

преди 5 години

с такива статии се опитват да ни вменяват вина - че видите ли, ние сме виновни че живеят като......., и едва ли не ги дискриминираме и преследваме!

66

Василев

преди 5 години

Ромите са най-важната общност от българкото общество, защото практически те са нужния баланс с техните гласове, да се прокарва политиката и икономиката на Световния Финансов Елит в България!!!Запомнете го това, селяни прости!!!Агент Бен Харис!ЦРУ!!!

65

Анонимен

преди 5 години

По статията на дойче веле Българите са роми , ромката имала българска кръв а пък била едновременно българка и ромка , как става това нека обясни някои Историк че малко ни объркаха сега теа Дойче веле

64

Анонимен

преди 5 години

Кв.Филиповци е Български квартал , до 1971г село Филиповци , тези ромове ,които се самонастаниха в началото на квартала съсипапа живота на българите ,заради гнусотията и престъпноста никой не иска да купува и да живее там - българите бягат .

63

месара

преди 5 години

а защо не пишат че не искат да работят и учат, не плащат сметки и данъци, че стават все по нагли, че 90%са престъпници? А???

62

даскал Пандо

преди 5 години

За да ги ,,ограмотяват,, им плащаха по 4 лева на ден ! Сега сигурно са поне двойно -8 лева ...

61

Василев

преди 5 години

До Роми има от 10 векаВинаги са съществували *** по тези земи, но никога не са застрашавали българския животворен етнос!!!За това става въпрос, а не дали е имало и откъде са дошли!Агент Крис Ръскин!ЦРУ!!!