20

Анонимен

преди 5 години

Ром и интеграция две коренно различни понятия.

19

Анонимен

преди 5 години

С тия партия които си ги избираме на разделяй и владей ис такъв расистки политикански народец, близките 100год... нищо хубаво нямаха да се случи за матряла!

18

Един от Северозапада

преди 5 години

До привет от Германия "На образованието трябва да се обърне много сериозно внимание ! Неграмотните хора са полезни само по време на избори и само на определени партии !"---Именно, приятелю. А кои са вече почти 10 години на власт, и крепят това статуткво?Кой има интерес , да каже, че ще се спрат помощите, ако пак не се гласува за тях, под строй, и ще ги накарат да работят, и ще им сложат край на далаверите, ТЕЛК-овете и фалшивите самотни майки, живеещи в една къща с мъжете си....

17

Евроатланик

преди 5 години

Всички роми както арабите в Европа трябва да са на соцялни.

16

Анонимен

преди 5 години

Направо ми е чудно как преди 13 века хан Аспарух се е оправял с тези. Сигурно ги е търпял само защото е нямало кой друг да се грижи за конете и да разпъва аулите.

15

Факт

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!'България ще стане първата *** държава в Европа" Няма да стане такава,защото тоя етнос няма държавотворен потенциал,каквато и да е бройката.количеството не може да премине в качество.Ще се случи нещо друго-една етническа партия,възползвайки се от демографските процеси,ще овладее държавата изцяло и това ще стане доста скоро-по-малко от 20 години.Напълно възможно е да се предотврати,но това НЯМА да бъде направено!

14

Един от Северозапада

преди 5 години

"Съвсем възможно е, в близко бъдеще когато ромите са мнозинство, цяла България ще бъде гето"------Радвай се, народе, това е само един от видимите резултати на Герб!

13

Жо

преди 5 години

ОТ НАПИСАНОТО излиза, че във Филиповци живеят само роми и имат само една тръба за вода, че всички са неграмотни, че 80 % от 5 000 жители са християни-протестанти.ВСИЧКО ТОВА НЕ Е ВЯРНО!Във Филиповци има ромска част до Околовръстното, но в останалата част от живеят много повече българи.Имат си водопроводи, читалище, църква, магазини и всичко друго, необходимо за един квартал до София.

12

Анонимен

преди 5 години

Е как да им се помогне на цинк и олово, след като българина е алчен за много и краде от Евро субсидиите отпуснати за ром! С 4лв тия хора кво да си купят тоалетна хартия и паста за зъби ли?

11

Анонимен

преди 5 години

В гетата са все българи от сой.

10

Анонимен

преди 5 години

Учащите получават по 4 лв. дневно, ами те за това на по 70 г. са тръгнали на училище.

9

Анонимен

преди 5 години

Това са истинските българи дошли с Аспарух които са запазили оригиналният си ген незамърсен с македонска, ромейска, турска и руска кръв.

8

А бе

преди 5 години

Тия квартали са като "Джурасик парк" оставен без контрол.....

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Гетата работят като инкубатори. В един момент инкубаторът става тесен и обитателите му плъзват наоколо. В навечерието на 2019 г. селата са превзети на 90%.Част от малките градове над 50%.Остават най-големите градове и столицата. Съдейки по темповете скоро ще бъдат превзети и те. България ще бъде първата цигaнска държава в Европа.

6

Ти джей доган

преди 5 години

Трябва да им се помогне на римлениите инак България е обречена на глад мизерия и некачествен материал!

5

Bluesky1

преди 5 години

Цялата страна е едно оакано гето...

4

Анонимен

преди 5 години

А и имам българска кръв в себе си. Аз съм и българка, и ромка", споделя Траянка Шишманова..Нищо ново под слънцето

3

Анонимен

преди 5 години

до5! ИстинатаЩом взимаш 5 хиледарки в Бг наши си на волен момчето, демек не ти е чиста системата!

2

Анонимен

преди 5 години

Доста точен и максимално сбит репортаж за това какво представляват ромите в България. Оказва се, че единственият начин да бъдат институционализирани е когато им предложиш някаква изгода. Така е и с образованието, и с религията. Защо никой политик не предложи гъвкаво финансово стимулиране с максимум за ДВЕ деца и ПЪЛНОЛЕТНИ родители? Докога ще се издига като лозунг че населението се топи и такава мярка не е адекватна? Редно ли е тези хора да бъдат обречени да ходят на училище на по 70 години?

1

Анонимен

преди 5 години

Над 80% от жителите на "Филиповци" са протестанти..Т.е.чисти българи християни