140

Силвия Йорданова

преди 4 години

Тази статия е пълна глупост. Аз съм от кв. Филиповци вие говорите за махалата, която Бай Тощо ни изтипоса върху частни имоти през 1960 г. Направи им къщи с дворове, засади рървета, построи им баня, ресторант, магазин, месарница, здравен пункт. Към днешна дата, благодарение на кмета на Люлин г-Младенов там кипи незаконно строителство. Вече няма къде да си паркират колите. Малко ли пари взимате от нас, българите, за да издържаме " самотните майки". Пенсионерите също гладуват.

139

Анонимен

преди 5 години

Получават по 4 лева на ден, за да ходят да учат. Е, нема такава държава! Цитат; "получавам по 4 лева, това е добре, ще има за Коледа". Без повече коментари!!!!!! А, децата ни отличници получават 0 лева. Браво на МОН и министър Вълчев!!!!

138

мом

преди 5 години

това за водомерите го чувам за стотен път ,искали водомери!!!!!!АМИ КАКВО ПРЕЧИ ДА СИ ГИ МОНТИРАТЕВОДОМЕРИТЕ СЕ МОНТИРАТ ИЛИ ПОСТАВЯТ ОТ ЖИВУЩИТЕ В КЪЩАТА ИЛИ АПАРТАМЕНТАне разбирам писаното --те искат ,някой пречи ли !!!!!!!!!

137

Анонимен

преди 5 години

"Когато започнах да работя в банка, помолих служителките да ме поправят, ако бъркам българския език"Никога не е учила, не знае български език, а са я назначили да работи в банка!?! И после разправяйте как не сме ги интегрирали и не им даваме да работят.

136

Анонимен

преди 5 години

А че в Моленбек и немските предградия сякаш има бъдеще? Има зер- що народ изтрепаха интегрираните ислямисти, ама нашите роми им бодат двойностандартните очи.

135

Анонимен

преди 5 години

Ама и по празниците не спряхте да пишете глупости!!!!кви училища,кви пет лева??!!И не получават по 4 лв. на ден,а по 10 -информацията ви е доста остаряла!!

134

Анонимен

преди 5 години

Срам ме е да си го призная, ама вече свикнах от първите 2 изречения да познавам, кога една статия е писана то Дойче Веле. Тия просто са толкова жалки, че излъчват специфична жалкарска аура.

133

Анонимен

преди 5 години

Най-големия *** е Иван Иванов от КЕВР.

132

От Германия

преди 5 години

По стечение на обстоятелствата, работя в немската образователна система... Ромеите са същите и тук- няма разлика в тяхното мислене и поведение! Децата им се не са виновни, че имат такива родители, и получават такова ,,възпитание" вкъщи .. Някои от тези ученици, наистина се стараят и имат малък шанс да минат в по-добрата среда... Политическата система тук, в Германия, толерира всичко на тази прослойка хора, а колегите педагози ги е страх изобщо да говорят на тази тема! Не виждам оправяне...

131

Анонимен

преди 5 години

То на българите не им е лесен животата камо ли на ромите.

130

Анонимен

преди 5 години

По т-па статия не бях чел.

129

Анонимен

преди 5 години

Гупости.Какви училища.Труден им бил живота.По *** статия не бях чел.

128

Ум

преди 5 години

Искали водомери? Наистина ли или е първо Априлска шега, индианец да иска да плаща? Хахахаххах стига сте ни заливали с такива бози, защото на всички ни е ясно положението.Цикламените сами си правят това положение, стига сте обвинявали някой друг за живота който водят. Стига!

127

Анонимен

преди 5 години

Един от многото превзети заради безхаберие квартали, села и паланки.

126

Анонимен

преди 5 години

Сектата не е църква, а вярата им в господ е съезмерима в близнаци на Пенчо Славейков. Нещо като пазарджишките братчеди на които им плащат да играят на ар/.аби . Аз ако искам да гледам фантастика си пускам "Списъка на Шиндлер " .

125

ikar

преди 5 години

До АнонименНякога аз също нямах бюро, а учебници, помагала и тетрадки си ги купувахме, аз пишех на кухненската маса, а брат ми на малка холна масичка, което не ни попречи да завършим висше образование. Сега за основния курс се получават безплатно учебници и учебни тетрадки. Само някой да иска да ги ползва.

124

Анонимен

преди 5 години

На циангски език думата за човек е рома, а думата за нециангите, т.е.всички останали е гaджaл.

123

Фандъкова

преди 5 години

Ако гласувате за мен,обещавам в следващия си мандат да имате вода за пиене и ракия за миене ... Очаквам ви в избирателните секции !

122

do 148

преди 5 години

Не разбирай ония от Англия, а че си протестират!

121

Chris

преди 5 години

За определенията с които ги наричамеБлизо до дома ми има соц. паметник. След промените на вратата му беше заварена решетка, в последствие зазидана с тухлена стена. Вътре до самата врата имаше огромна желязна корабна котва - може би около 2 тона. Един ден забелязах, че в тухления зид с помоща на гранитно паве бе разбита малка дупка, а решетката огъната - с размери колкото да се провре човек. От котвата нямаше и помен. Затова аз ги наричам "Маи", и да - "Маите" творят необясними чудеса...