60

Модерното

преди 5 години

Г-жо Вълчева, а защо не напишете на Дойче веле, че в Модерно предградие българи плащат и данъци и вода от 70 години, а живеят в същите условия? Освен това всеки данъкоплатец е ограбван, а полицията (държавата) не е разкрила нито едно престъпление? Защо вие като журналистка, ако сте такава не пишете за това как българи от квартала напускат жилищата си заради бездействието на столична община и в техните жилища влизат ощетени роми, които след това никой не може да изгони и им се дават общ. жилища?

59

Роми има от 10 века

преди 5 години

Как българка и ромка , то няма такава Нация , време е да се говори открито за различните Ромски общества в България , с тва криене на Ромите няма да мине номера на Държавата , а в случая с тава въпрос за Дасикане Рома - българизирани/българеещи се роми , да напомня само за тези които не знаят , първите Роми идват по Византия по тези Земи , та Роми има от 1200 г тука , с криене и Манипулация и Дезинформация не се живее

58

Коце кмета

преди 5 години

Ясно, малко съветска пропаганда от Дойче зеле. А вие, продaжници, защо ги преписвате? Толкова ли няма новини??

57

Анонимен

преди 5 години

Как ще е невъзможно бъдещето, ето припомням предна статия:"Те са роми, от Видин, но живеят в Германия и: Имаме достатъчно!"Значи е възможно бъдещето. нали дойче веле? Като си вземете всички роми у вас заедно с Джесито, България ще се очисти от безполезните елементи.

56

Shark

преди 5 години

Плюейки по българските традиции ни навирате тези ***. Пет статии против трапезите на българина написахте. Засрамете се!

55

Божият син

преди 5 години

(Не)възможно бъдеще за (не)възможни (не)хора мисия (не)възможна, нормално.

54

Анонимен

преди 5 години

ДО Г-жа (Г-н) Джесика ВълчеваВашата статия е платена реклама или в БГ няма други проблеми?Защо не попитахте медията "Дойче Веле" за:- Как да им плащаме водата, електроенергията, социалните и т.н.?- Как да им платим да не крадът?- Как да направим така, че да не бият лекарите, които ги лекуват?- ...- КАК ДА ГИ "ДРЕСИРАМЕ"?- И ДО КОГА???

53

НЕЩАСТЕН СКОТ

преди 5 години

Искам и аз климатик....!

52

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам те, но това е твоята природа и произход ! И ние не сме виновни, че си си ганин !.Неграмотна гаванке, ако ще казваш нещо интересно което би било от полза за четящите тук, го кажи. Това не е място на което трябва да си избиваш комплексите. Опитвайки се да обиждаш не можеш да прикриеш тъмният цвят на кожата си и маслиновите си очи.

51

ист

преди 5 години

Може да избягаш от държавата, от родителите, от жена си, но от ГЕНИТЕ си не можеш да избягаш.

50

Анонимен

преди 5 години

Само да спомена че ако сегашното положение с тези индивиди ,ако държавата продължава да ги стимулира,само след десет години положението ще бъде неуправляемо!

49

Анонимен

преди 5 години

Ами то и в Щатите всеки има страх от полицията.Защо не въведем щатски закони?

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Протестантство е религия бе, умнико.

47

Анонимен

преди 5 години

За 11 век вече са плъзнали в границите на империята. Първите сведения са за 5-6 век.

46

Анонимен

преди 5 години

Ромите били номади. Местели са се от едно място на друго. А къде се изместиха 3 млн.българи? Приликите са случайни.

45

Василев

преди 5 години

По време на Тодор Живков всички *** работеха по заводите и на полето , не крадяха , всеки имаше страх от милицията!!!Агент Джон Милтън!ЦРУ!!!

44

Анонимен

преди 5 години

В Германия интегрирахте ли ги?Франция ги нарече "криминален контингент" и им плати самолетните билети до България.В Берлин имате ли каруци?В Лондон имате ли каруци?

43

Митев

преди 5 години

Разплаках се. Аман от *** статии в стил ред сълзи, ред сополи! Никой не ги е наблъскал там и никой не им пречи да се махнат. Не може никой да ме убеди, че някой с мисъл за своето и за бъдещето на децата си ще почне да ражда на 15-16 г. и то .. без да има образование , специалност, бъдеще. Няма отговорен родител, който би родил 4-5 деца през година, мислещ за тяхното отглеждане и образоване. САМИ са се набряли в блатото и НЯМАТ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ да се махат от там. Другото е празни приказни

42

Анонимен

преди 5 години

Това,че са номади и не се задържат на едно място,а обикалят света както и с каквото могат и се заселват там,където са им свършили силите и храната,не ги прави местни жители..Ами доста прилики с аспаруховите българи. А и византийските хронисти за първи път споменават за асинганите в 5-6 век, горе долу по времето когато се появяват и българите в хрониките им. В 11 вече са плъзнали по Европа, а султан Сюлейман изненадан от голямата им численост в румелийският вилает издава специален закон за тях

41

Роб на влаЗта

преди 5 години

Страхотен виц ....(малко дългичък).Сключват брак твърде рано -че то е невъзможно .Искат водомери-ми да си купят и занесът копие на нот.акт+6лв.и готово (но нямат ,те от ВиК на каручки водомери не слагат)Учели и големите -и аз искам за 12лв.на ден да ходя за закуска до училището ...Решение-бездомните роми да се настанят в депутатските жилища ,те и без това имат замъци...