107

Дългата Деса-златна

преди 5 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деси ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

106

Анонимен

преди 5 години

Скъпа Деси, успя да промениш нагласата у хората като нагледен пример как проста, нахална и арогантна жена може да прелита от цвят на цвят и да храни егото си! Но...може би точно това заслужават някой мъже!

105

Деса-гургулица

преди 5 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

104

Антибоко

преди 5 години

Едва ли има съмнение, че : 1. Цачева би била карикатура за президент 2. Радев е агент на комунистите и руснаците. 3. Това "Деси" е изключително нагло и неприятно същество. 4. Все пак е нужна промяна, стига вече пионки на Боко, т.е. мафията и руснаците; Нека народът да избере промяна, и не ми пишете, ЧЕ ТО НЯМА КОЙ....защото ако е така, искате да ме убедите, че сред 900 000 привърженика на ГЕРБ , няма по-интелигентни, честни, културни хора от БОКО ТИКВАТА ?

103

iskren

преди 5 години

Десислава (понастоящем и засега) Радева е типичния пример за зодията си - амбициозни, властни, алчни и изключително ***. Ако Румен Радев напусне политиката и не е част от публичните личности, тя моментално ще му бие шута и ще се качи на друг клон. Просто жаждата И за власт и показност е болезнено голяма - та сега тя дефакто е президента на България, а не този бльон сегашния И съпруг.

102

Анонимен

преди 5 години

куха та дрънка

101

Д-р Иванов Карлуково

преди 5 години

До 129:Откакто Борисов дойде на власт през 2009 година, целия свят научи за България....==============Спешно да идват санитарите. И запомнете - болните да не се допускат повече до компютри свързани с интернет.

100

Анонимен

преди 5 години

Откакто Борисов дойде на власт през 2009 година, целия свят научи за България. Кoмyниcтите са за местна консумация, никой по света не е чувал за БСП, Станишев, Корнелия и т.н., но всеки световен лидер е чувал за Бойко Борисов, а и България стана доста разпознаваем бранд! Само си спомнете какво беше преди Борисов, бяхме едни анонимници, дори румънците, гърците и сърбите ни гледаха с пренебрежение, а сега не само че сме номер едно на Балканите, целия свят ни уважава!

99

Анонимен

преди 5 години

По принцип комунистите от бсп са интернационалисти *** и би трябвало да ни натякват бежанци овластяване на жени, лгбт. Ако не харесват бежанци и защитават традиционните роли би било интересно, значи са националисти, но с толкова жени в бсп и толерантност към нетолерантните ме съмнява.

98

Анонимен

преди 5 години

И какво като се познават, тя просто като е разбрала че ще става президент веднага се е задействала. Жените го умеят това. И преди това с депутат от бсп.

97

аман от критика...

преди 5 години

До мъжВие явно не сте гледали интервюто внимателно. Радева казва, че те се познават още от ученици!!! Всички само критикуват, но само анонимно по интернет...

96

браво!

преди 5 години

Много са готини и двамата! Деси е много свежа и забавна. Нормални хора са това!

95

Един от Дивия Запад

преди 5 години

От друга страна, ако ви е интересно как се съотнасят българските управляващи спрямо западните такива искам да наблегна, че точно същото е съотношението между редовите хора.

94

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Да бъдем джентълмени и да не се уяждаме с Деса.Проблемът е мъжа й.Дано не е нужен на България още един мандат.

93

Анонимен

преди 5 години

И двамата са"пази Боже,сляпо да прогледа".

92

Анонимен

преди 5 години

"Започва да ни липсва,отсъствашата Плевнелиева",както каза един наш социолог.Пък и по конституция,в БГ няма първа дама.

91

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Интелекта на Деса е средностатистически за България.Първо се гордее че е работила не дотам престижни работи. Предишните управляващи бяха горди, че са пасли офци и кози.Както и Боко е горда и го разправя, че е маала мас.С ей толко салам.И всичко туй подсказва последния възглас:И вижте ме сега коя съм!Познавала Слави и Карбовски от сума време.

90

Анонимен

преди 5 години

Оле,каква "манекенка"само,те навремето и манекенките у нас се избираха по партийна линия.Като са се били сближили преди 30 години,защо Радев се жени за длуга жена?Четем автобиографията на "Деса" и "не вярваме на ушите си".

89

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Ходих да гледам интервюто...Само да задам един въпрос на президентшата....Тея българи дето консервират риба цял живот тя смята ли ги по-долни от нея?Или тия, дето й мият кенефите в президентството?Пази боже, сляпо да прогледа!

88

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Всеки българин го е срам от останалите българи, щото ги гледа от страни.