147

Ани

преди 5 години

Просто жената не е подготвена да бъде публична личност.Те в своята арогантност са си мислили че са праведни и никой няма да ги съди.А се оказа че до голяма степен тяхното поведение е белязано от социалистическия корумпиран модел.Господин Радев мисли само за своя политически рейтинг и се лута там където социологическите агенции го съветват че има най-много гласове. Това го прави непоследователен, безпринципен и ще доведе до фиаско.Просто кукла на конци.

146

Деса Консерваторията

преди 5 години

Не е проблем рибната консерва и образованието, а убостта и чара! Липсват! Подходяща за Греб и Цец Цец!!!

145

BRAWO

преди 5 години

Адмирации за Радев и Деси - всеки ден шамарят ГЕРБ за Кражбите от Активите на България .

144

Анонимен

преди 5 години

Със Слави са лика прилика!

143

Анонимен

преди 5 години

Зад всеки успял човек стои Една амбециозна жена!

142

Анонимен

преди 5 години

А Тикваря се гордее, че се е хранил с мас и това не е проблем за еректората! А тази вместо да ходи в Йордания, да си стои край огнището и да не пречи! Надмина и гербугите по тепигьозлик!

141

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 146: Да, срам - за п'ростотиите, които си написал. Откъде се пръквате, жалка г'ерберска тр'олска дружинка за жълти стотинки.

140

Анонимен

преди 5 години

Защо таке бе Генерал Деси.Лошо ли ти е да си първа дама.Привилегии,пътуване по света и у нас,мангизи и т.н.Излагаш се .

139

Анонимен

преди 5 години

Наистина такова чудо не е влизало в Президенството . Единственото нещо е срам, ама голям срам за България са тези Радеви.

138

Болшевик

преди 5 години

Човешкото племе се е управлявало и продължава да се управлява от благороднически династии и затова е просперирало. Тази мисирка добре е работила на рибата и е била чалгаджийка в компанията на Дългия чалгаджия, ноооо как е дошла в управлението на държава с велики царе ??? Комунистите принизиха управлението на една държава до управлението на кон от жокей. То, като гледаме Русия,там наистина ги управлява жокей.

137

точка

преди 5 години

Румен Радев=Кумчо Вълчо,Деси Радева=Кума Лиса.

136

Радев смешен

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

135

Анонимен

преди 5 години

Деси ,Деси , тотално се заблуждаваш ! Ако Винету не беше предложил Цачка за президент ,щеше да видиш има ли обществото нужда от льотчик президент. Както казваше дедо ми -целувай ръка и бегай!

134

Анонимен

преди 5 години

Тази е един ненужен плевел.

133

Диди

преди 5 години

Това че са тролетарии си личи и с невъоръжено око.Критикуват какво ли не, но забравят за провала на Источния модел.Ние обаче не сме забравили и разясняваме и на децата си.Домашното възпитание до 7 та година е най-важно! Именно затова, въпреки подривната дейност на московските агенти България е устояла и ще устои.

132

и във франция е така

преди 5 години

Максим Одине, експертка за Русия във Френския институт за международни отношения (IFRI), потвърждава това: "Руските действия не трябва да се възприемат като инструмент за мобилизиране на нови активисти за "жълтите жилетки " или пък като средство за подбуждане към насилие. Те имат за цел по-скоро да засилят поляризацията на обществото, създавайки впечатлението за една дълбоко разединена страна на ръба на гражданската война", казва тя.

131

глас от народа

преди 5 години

Като чустват че тази работа не е за тях, да си подават оставката и да оставят някой по-достоен да бъде Президент на България.На пролет, по време на изборите ще е подходящо.

130

Анонимен

преди 5 години

Само с.опола Плевел !

129

Анонимен

преди 5 години

Президента е важен,не толкова жена му.И двамата се държат прилично,а тя е обект на вниманието на герберските *** от злоба,че не избрахме "майката" на нацията.Е тогава щяхме да станем за резил пред целия свят.И съселяните и не я искаха дори,а вожда се опита да ни я пробута за президент,за да му топли мястото до следващите избори,когато ще секнат еврофондовете и няма какво да се краде,а заемите да ги връща някой друг.И стана хитрата сврака-с двата крака.

128

колко е слаба

преди 5 години

Радваше се милата когато от Империята на Злото пишеха злостни коментари за Президента на България. Не е допускала че от Империята ще пишат така и за нея.Това просто е вековна традиция на ИНЗ да унижава българските политици за да са слаби и да могат да манипулират българите.Румбата обаче продължава да се навежда и това е на зле.