87

Анонимен

преди 5 години

съмнителна женска репутацияВисокото IQ на чалгаропитека в действие.

86

Анонимен

преди 5 години

дали обществото ще има нужда от него за още един мандат.", каза Радева пред Мартин Карбовскине няма!

85

Анонимен

преди 5 години

Отстоява да не се купува летящата консерва Ф16 като за начало, а от устата ти лъха на американски задни части.

84

Анонимен

преди 5 години

И какво точно отстоява Румен, че не разбрах?

83

Иван

преди 5 години

Деси, на нас също не ни се искаше дори първи, ама алтернативата беше Цецка и това накара хората да гласуват за мъжа ти ...с други думи по-малкото зло. Та в този ред на мисли да знаеш: на нас не ни се искаше също!!!

82

Анонимен

преди 5 години

Ако иска да се ожени за кучето си, за народа е важно дали отстоява интересите му, пред тези на всевъзможни корпорации, бизнес картели и чуждестранни НПО-та. Имаш ниско IQ приятел.

81

мнение

преди 5 години

И аз мисля като Сократис. Изглежда свестен човек и интересно защо все я дъвчат по медиите и все в негативна светлина я представят?

80

Анонимен

преди 5 години

До СократисРуското мюре Карбовски прикотка патицата Деси в блатото си. Нагодено видео със сервилни въпроси.

79

Az

преди 5 години

Базирайки стъпили на сложни фундаменти индифицирани сииндроми и стабилна модификация виждаме ефект от постановката на Андерсен !

78

Сократис

преди 5 години

Озадачен от злъчните коментари, си направих труда, да намеря интервюто на г-жа Радева пред Карбовски и го изгледах на запис.Приятно съм изненадан, от приветливият, спокоен и уравновесен тон, както и от интелигентните и обосновани отговори на всички поставени въпроси.Не намирам повод, за дори и най-малка критика!Много отдавна не бях слушал толкова позитивен, непринуден и човешки разговор.Поздравления!За глутницата която всичко хапе, защото това единствено може, не бих хабил думи и време.

77

Pilot

преди 5 години

Цензурата работи с пълна сила слеф като премахват жаргони с предишния лум.пен президент !

76

Pilot

преди 5 години

Никога до сега не сме имали такъв президент ! Коренна разлика с предишните по.длоги особенно *** ! Да ни е жив и здрав в него ни е надеждата !!!

75

Онзи

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян:)

74

Онзи

преди 5 години

До АнонименАз пък плащам на чист ариец 2500 чисти, който вдига телефона в България, а е тук защото е женен за Българка и работи повече от всичките Хан - Аспаруховци, които взимат +- 200лв колкото него... Мисля да си го изпращам в Германия, защото Анонимния каза, че съм му плащал 20% само от това което заслужава. Реших да го попитам колко би взимал за същият труд в Германия, 3К бруто евра при голям късмет, реално 2К .... Понеже ги разбираш нещата провери колко се падат чисто :)

73

Анонимен

преди 5 години

Човек като си избира жена,си избира съдба! Съжалявам го!

72

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Точно тъй.Това е нивото.Президента, парламента и правителството били ***, а всички останали в страната българи са ръботливи, трудолюбиви, скромни, честни и красиви.

71

Анонимен

преди 5 години

На българина му се плаща точно толкова, колкото заслужава. Ако заслужаваше повече щеше да отиде на друго място да му плащат повече. Ако залужава по-малко щяха да му намалят заплатата или да го уволнят. Така че, сметките са точни и всеки си получава спреведливото възнаграждение.

70

Анонимен

преди 5 години

Ако съм на мястото на Радев,няма да я показвам публично! Излага се на всяка крачка!

69

Един от Дивия Запад

преди 5 години

А за Деса ...Когато една жена освен умна е и привлекателна, красива тя се възползва от това. Ако е само красива става манекенка и други се възползват от нейната красота. Красотата на жената е нейното богатство. Богатството на мъжа е неговата красота.Мъжкия аналог на манекенката е мутрата.Той всява страх, но не знае как да го осребри.Умните го използват

68

Анонимен

преди 5 години

Е за съжаление това е нивото! Вари го,печи го...не става!