127

Прверявващ

преди 5 години

Лицето и говори за властолюбие. Арогантността и сигурно е наследена от произхода и, когато обществото беше разделено на богоизбрани некадърници и всички останали. Със сигурноост и се иска и първи и втори и n-ти. Като се под внимание дискретните и срещи с Росен Карадимов, очевидно е част от новата схема на Лавров за България - преход към президентска форма на управление под контрола на Москва.

126

Анонимен

преди 5 години

Не ви е проблем,че сме най-бедната страна в Европа.Че вече 10 години една шайка ограбва труда ни и богатее на наш гръб.Че вашите родители си броят стотинките и някои умират от глад и студ.Че им подхвърлят трохички за празниците,като за бог да прости.Обаче ви е проблем президентското семейство,което харчи лични пари за лични нужди,ВИЕ!ВИЕ сте част от проблема на тази държава,защото подкрепяте едно корумпирано и вредно за държавата управление.

125

Анонимен

преди 5 години

Гледах ги в Тубата при посещенията им в чужбина,справят се отлично и като дъжание и като етикет и всякак!Симпатяги!

124

Анонимен

преди 5 години

Чудя се защо герберските *** още от сега са се напънали да свалят президента,като има много време до следващите избори,които той пак ще спечели.Злобата ви няма да помогне на ГЕРБ,само още повече ще ни отврати от тази партия.Но щом плащат добре,плюйте,никой не ви пречи.

123

Реалист

преди 5 години

Тази започна да прекалява с медийните изяви. Вярно, че по-добре да има жена до президента, отколкото да няма като при предишното нещо дето беше президент. Но в България няма официална длъжност "първа дама" като в САЩ. От едната крайност отидохме в другата. По-сдържано трябва и да не насочва чак толкова вниманието към себе си. Достатъчни са ни гербаджийските манипулации, че и тя да дискредитира президентската институция. Радев далеч не е перфектен, но към момента е единствената опозиция на ГЕРБ.

122

Анонимен

преди 5 години

Аз видях една изключително симпатична и нормална жена. Не била умна, нищо не завършила, дъра-бъра... Ами не всички са висшисти и интелектуалци, няма изискване към съпругата на президента да е. Беше права, че когато отиват някъде, представят България и признайте, че изглеждат впечатляващо добре. Колкото и да не искат някои да го признаят, хората я харесват!

121

Най-най

преди 5 години

Случихме на най-тъпият президент досега...Погледни жена му па си прави извода за акъла му. Накъде върви България с такива невежи политици.

120

Анонимен

преди 5 години

Мечкатааааа,надявам се,че ти не си бившата му жена.А ако си,развел се е с теб по някакви причини,които само вие си знаете.Хиляди хора се развеждат ежедневно и това не е проблем за другите.Ако те е яд,че не си на нейното място,това е друг въпрос.

119

Истукан

преди 5 години

Няма как Деси да ви оправи, сами трябва да се оправяте.

118

да

преди 5 години

Цяла България е зад своя президент !!!!Румен Радев е първия ИСТИНСКИ президент в историята на България !!!Имитациите преди него не се броят !!!!

117

да

преди 5 години

някой може ли да каже защо бившата съпруга на недоразумението Плевнелиев от срам по време на целия му мандат не се яви и на едно публично място с него ???въпросът в риторичен..отговорът е ясен..от срам !!!има държави с президенти мъже, има държави и с президенти жени..е, с Плевнелиев България беше с безполов президент !!!

116

да

преди 5 години

цяла България е зад своя президент !!!Румен Падев е първия ИСТИНСКИ президент в историята на България-други не е имало !!!имитациите преди него не се броят

115

До149

преди 5 години

А Цецка Цачева национално богатство ли е,та я охранява НСО и ходи с шестима гардове на фризьор.А министрите национално богатство ли са,та ги возят с държавни коли?А депутатите?И те ли са нац.ни богатство?Айде,моля ви се!

114

Анонимен

преди 5 години

Дааа, да махнем "термина" вие...каза съпругата на президента Радев. Да продължаваме, ли? Нямам обяснение за сервилното поведение на Карбовски. Кандидатствала тук и там, нищо не завършила успешно, но разбрала призванието си - съпруга на депутат, съпруга на президент. И това никак не е малко в житейската класация на средностатистическия българин.

113

До 149

преди 5 години

Ами да не гладуват,бе.Който е учил и не е мързелив,не гладува.

112

терора над Деси

преди 5 години

Имаше спиране на светофар, зад нас беше бус на жандармерията, от който слязоха тежко въоръжени шест момчета с бронежилетки и автомати. Обиколиха колата, аз стоях вътре и не знаех какво се случва. Тогава излезе момичето от НСО, за да се легитимира. В момента,в който той излезе, те отвориха вратата на шофьора и започнаха едва ли не да го хващат за ревера. Той се легитимира с карта. Аз стоях вътре и бях ни жива, ни умряла, спомня си първата дама.Радева беше категорична,че не се е случв

111

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се напъват герберските ***,Деси и Радев са ни по-симпатични от лъжливите и крадливи гербери!

110

Де е Деса ?

преди 5 години

Кротко кара "Мерцедес"-а...

109

Радев угрижен

преди 5 години

Радев разкарай Деса Мерцедеса ,че ще те пързулне и тебе по нанадолнището както е тръгнало!

108

Анонимен

преди 5 години

Тази жена как не разбра, че щом се появи изтърсва глупости и ни става тъжно за нейното ниско ниво интелигентност и високо ниво самовлюбеност.