49

Анонимен

преди 5 години

Много преди договора Рибентроп беше подписано Мюнхенското споразумение между западните сили и Хитлер.

48

Факт

преди 5 години

През 2007 и 2009 г. роднини на полски офицери, разстреляни в Катин, по "заповед на Сталин" сезират Европейският съд по правата на човека. На 18 юни 2012 г. съдът в Страсбург се произнася, че предоставените по времето на Горбачов и Елцин "документи", които сочат, че в разстрела на десетките хиляди полски офицери край Катин е виновен Сталин и съветската държава, се оказали фалшиви. Русия не носи отговорност за масовия разстрел на полски офицери в Катин това e решението на съда.

47

Анонимен

преди 5 години

Мразят Сталин защото раздели Германия на ДВЕ. Арийците още се напикават от името му. Ако си в немски автобус и изкрещиш СТАЛИН ще почнат да скачат през прозорците. Легенда. ЧОВЕК ОТ СТОМАНА. Това е тов. Сталин.

46

Демократ

преди 5 години

"Йосиф Висарионович Сталин е адин от най-безсърдечните диктатори на XX-ти век. Едва ли е имало човек, който да не се е страхувал от неговата особа."Ах колко трогателно, ах колко патетично! Разчувствувах се, насълзиха ми се очишките! И правописанта грешка грешка дори е на място, и тя внася патос и ужас от демоничния образ на адин от най-безсърдечните диктатори.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Това е измишльотина за 200 хил. българи. Да ти припамня ли за Сталин - договора Рибентроп - ***, Катинската гора, съглашетелство по еврейския въпрос и хеляди върнати на Гестапо избягали в ССР еврей и антинацисти, насочване на бомбандировките на Гервания над Полша от Минск, атаката на Норвегия чрез съветското пристанище Мурманск, при войната срещу Югославия и Гърция съветските кораби да доставяли храни и бензин за немската армия в Бургас, Финландия, Летва, Латвия, Естония....

44

Анонимен:

преди 5 години

Защо не жив сега Тодор Живков, и Сталин, че ще видим Севиринчо дали щеше да е жив , или пък Викторио.

43

Анонимен

преди 5 години

Моето лично мнение винаги е било, че не Ленин, а Сталин трябва да бъде в мавзолея. Сталин действително спасява Русия от сигурна гибел. Докато Ленин е в ролята на предателя, убил Империята.

42

ТHE Патриот

преди 5 години

Защо не беше жив сега Чичо Джо ,нато ли, ФАЩ ли ,*** ли малее ,щяха всичките да ринат сняг посред зимата в сибир!

41

Василев

преди 5 години

Слава на Русия и Владимир Путин.Агент Стив Балмър ЦРУ!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Да си представим за миг, че корабът, наречен СССР, в онези години се е управлявал от Михаил Сергеевич Горбачов. Защото той, както всички си спомняме, е един от главните критици на Сталин. Вермахтът и СС щяха така да "демократизират" съветското общество, че всички съветски народи и до днес щяха да бъдат обслужващ персонал на нацистите (както българите днес на германците), а несъгласните с това щяха да имат "демократичната" възможност да продължат съществуването си под формата на лампиони.

39

img456123

преди 5 години

До Анонименя не си измисляй

38

До 45

преди 5 години

Бомбардировките ва София се извършват с изричното и високо одобрение на Сталин! Той не е пожалил собствените си деца, та камо ли за едните българи. Не ставай жалко смешен!

37

Анонимен:

преди 5 години

До 45. Поздравявам ви за прекрасният коментар, Останали са още добри и признателни Българи. Бъдете жив и здрав.

36

ФЕЛИКС Джержински

преди 5 години

С цената на милиони жертви, кръв, сълзи и пот, Сталин създава от сбирщина кpепостни селяни, които са се продавали по пазарите като *** - ядрена и индустриална суперсила с инженери, учени и маршали. Най-зловещата и силна тайна организация - КГБ, ГУЛАГ, западняците са пълнили гащите само при мисълта..

35

Анонимен

преди 5 години

Русия спеше и Сталин я събуди. При Сталин Русия се преъврна в индустриален гигант, военен колос всичко това са негови заслуги. Той преведе народа през ада и му върна чувството за собствено достойнство. Дори Горбачов, дори бананите, касетофоните хитачи, маратонките пума, киндерите и тоблероните които съсипаха СССР не можаха да я съсипят както съсипаха България. И днес всеки е принуден да се съобразява с Русия.

34

Анонимен

преди 5 години

Ленин не е бил руснак, той е бил КОМУНИСТ. Болшевиките ясно и категорично са отричали националностите. При Сталин нещата са малко по-различни - той бастисва коминтерна и създава комунистическа, но същевременно и националистическа държава. Особенно по време на ВСВ не веднъж надъхва руснаците с патриотизъм като по време на речите си напомня за Иван Невски, Петър I и други царе.

33

ТHE Патриот

преди 5 години

Чичо Джо е номер едно :)

32

Анонимен

преди 5 години

А къде са близките на жертвите на избитите толкова много хора от Сталин да правят възпоменателни митинги, бдения със свещи, да дават интервюта и поне една книга да бяха написали? Никакъв помен! Забравени!

31

Анонимен

преди 5 години

Да плюеш зверствата на Сталин за да защитаваш Хитлер говори за тежка шизoфрения. И двамата са били диктатори, избили толкова много хора, колкото човечеството не е виждало от времената на Чингис Хан и монголските нашествия.

30

Анонимен

преди 5 години

Сталин няма нужда нито от вашето одобрение, нито от вашето осъждане. И още по-малко от измерване с днешния гей-аршин, размахван от разните политически джуджета и пигмеи.